שלום

comer789

New member
שלום

אני לאחרונה עשיתי פסיכומטרי (עוד שבועיים הציונים), ועכשיו מתחילה ההתלבטות האמיתית. בגדול, אני מאד אוהב כתיבה (לאחרונה אני מנסה להוציא לאור ספר פרי עטי) והבחירה שלי צריכה להיות קשורה לתחום. אני רוצה ללמוד תקשורת,עיתונות,קופירייטריות או תחומים דומים אחרים, העניין הוא שאני לא יודע דבר וחצי דבר על לימודים גבוהים. נכנסתי לכאן כדי לקבל איזושהי הכוונה ראשונית כלשהי ואולי הפנייה ליעוץ לימודים מקצועי (יש את היחידה להכוונת חיילים משוחררים אבל אני מעדיף משהו יותר מקצועי). תודה לעוזרים...

mor מורי

New member
תענה על השאלות....וע"י זה נוכל לפתור התשובות.

עומר למה אתה רוצה לימודים גבוהים? ואיך תממן אותם? מה רמת השליטה שלך בעברית? איך אתה רואה את עצמך בעתיד? כאדם בעל תואר? כסופר? או גם זה וגם זה?

comer789

New member
לימודים גבוהים

-בשביל הגשמה עצמית. -אני אממן אותם בעזרת ההורים שלי ובעבודות שאמצא במהלך הלימודים אבל זה לא שייך בכלל. -רמת השליטה שלי בעברית גבוהה. -בעתיד הייתי רוצה לראות את עצמי כותב לטלוויזיה או לעיתונות, בתור אדם בעל תואר ראשון בתקשורת. סופר אני ככה"נ הנראה לי אהיה כבר...

mor מורי

New member
לך על תואר ראשון.

לפי כתיבתך אני מבינה זה חשוב לך,תואר ראשון יעזור לך במצבך,אם כך נצא לדרך..... כתוב בגוגל:אוניברסיטה תתקשר ותברר הכל מכל כל על לימודים גבוהים מה צריך, מה טפל ומה עיקר. בהצלחה לך בדרכך אם יש עוד שאלות שאל, אענה בשמחה.

comer789

New member
אני מעדיף

להיפגש עם יועץ מקצועי פנים מול פנים. זה פשוט יכסה לגמרי את כל השאלות הקטנות שלי. איך מוצאים מישהו כזה?

mor מורי

New member
עומר תחשוב.....

עומר אם אתה רוצה שאל את שאלותך הקטנות כאן וננסה להדריך אותך בהתאם, אם אתה מעדיף על פני זאת לדבר עם אדם מקצועי פנים מול פנים פשוט חפש באינטרנט אילו אנשי מקצוע יש סביבך,תתמקד על אחד מהם ושאל אנשים מה דעתם על איש מקצוע זה, למען האמת יש מקומות ממש טובים עם מס' אנשי מקצוע שמהם אפשר לקבל מידע מדויק יותר, תחשוב מה עדיף לך.

למעלה