שלום!

שלום!

אני מחפש תיק צד גדול/תיק גב קטן. עברתי את כל החנויות הקונבנציונליות שיש, לא מצאתי שום דבר שמוצא חן בעיניי ובגודל המתאים. אני מחפש תיק מיוחד, לא איזה ג'אנספורט חרוש... יש לכם המלצות לחנויות מעניינות באזור המרכז ו/או מותגים שכדאי לשוטט באתרים שלהם?! תודה גדולה מראש
 
צריך למחות נגד ההפליה הזאת

קשה מאוד להשיג תיק יפה לגבר בעוד שלנשים יש מבחר אין סופי!!!
 

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gifבהחלט מתסכל... ../images/Emo4.gif

אני מחפש תיק צד קטן ונחמד כבר חודשיים-שלושה ועדיין לא הצלחתי למצוא תיק שמוצא חן בעיני ולא משעמם מדי... העניין הוא שבאמת צריך למחות או משהו כי זה לא רק לגבי תיקים.
בכלל, תמיד מצחיקה אותי הטענה של ידידות שלי שאומרות שלגברים יש הרבה יותר מבחר - אין לי מושג מאיפה הטענה הזו מגיעה כי חנות לבגדים/אביזרים לנשים יש בכל מקום כמעט. די חבל שבארץ לא מייחסים כמעט חשיבות לאביזרים לגברים - אם זה תיקים, תכשיטים לגברים (שזה דבר שבכלל קשה למצוא בארץ) וכו'. מה שעוד יותר מבאס שיש מספר רשתות עולמיות שפשוט לא מייבאות לארץ מספר פריטים - למשל, זכור לי שכשביקרתי ב-Celio בפריז לפני כשנה וחצי לא כ"כ רציתי להכנס לחנות (כי בחיים לא מצאתי משהו ברשת הזו בארץ, היום כבר לא טורח כ"כ לדרוך בה), אבל הופתעתי בטירוף! דבר ראשון, קיים שם מבחר די רחב של תכשיטים לגברים (קניתי לעצמי טבעת ועגילים.. והיה לי ממש קשה לבחור!
) ומספר בגדים שלא מייבאים כלל לארץ ואני לא מבין למה (קניתי שם גם בלייזר ממש יפה בגזרה צרה) - כשחזרתי לארץ, נכנסתי לסניף של Celio בארץ והמוכרים הופתעו לחלוטין שמה שקניתי שייך ל-Celio.
ולאחר החפירונת הקלה הזו, באמת חבל שאין כמעט יחס לאביזרים לגברים בארץ...
 

Shy Guy

New member
לגבי תיק גב קטן.. :)

לי יש תיק גב מאוד נחמד של Rip Curl, נראה "רוקרי" שכזה... אני משתמש בו הרבה לעבודה, מכון, ים וכו'. הוא נקנה ב-Blue Bird... מהביקור האחרון שלי שם, לא זכור לי תיק גב שמשך לי את העין, אבל שווה לנסות לבדוק גם שם אם לא ניסית.
 
למעלה