שלום

שלום

שלום לכולם, הנה מצאתי לי פורום שאני יכולה להתחבר אליו. אז גם אני לא מצאתי לעצמי זוגיות מתמשכת שדבקתי בה. הרבה פעמים שואלים אותי מדוע אין לי ברקורד קשרים ארוכי-טווח. אני חושבת שזה יהיה מעניין לפתח את הדיון על אותם גורמים, הקשורים לנסיבות, עיתוי, אישיות ודרך חיים. יש את הכמיהה לאהב ולזוגיות מפרה, יש גם את הקנאות לפרטיות ולמרחב, יש לי אמונה כזאת שאם אני אכיר את Mr. right, הפשרות יתרחשו מעצמן, באופן טבעי. אבל כל כך קשה למצוא מישהו מתאים...שיש את החיבור המיוחד...או שזו רק אני? אליס.

ברוכה הבאה אלינו

תרגישי בבית(אבל אל תשכחי שאת אורחת
)

טל205

New member
ברוכה הבאה

אכן מציאת בת זוג או בן זוג לא קלה.בהצלחה וברוכה הבאה

הפחד להתפשר.הפחד שיכפו עלי משהו.

הפחד שיאמרו לי מה לעשות.הפחד לאבד את החופש שלי. אילו פחדים לגטימיים לחלוטין. וזו לא בושה לפחד. הבושה היא להיכנע לפחד. לעיתים יש איזשהו דפוס בפעולה שלנו שמפריע לנו להתקדם הלאה. לפעמים יש לנו כל מיני חששות שיכולים להפריע. כל מיני רוווחים משניים מהמצב הקיים או ממצב בעבר. אין אדם רואה נגעי עצמו-ולכן הרבה יותר קשה לנו לתקן את עצמינו מאשר כשיש איתנו מטפל. לאדם חיצוני הרבה יותר קל להביא אותנו אל המקומות אותם איננו רוצים לראות. אז כן,זו הייתה המלצה לנסות ללכת לטיפול. תשאלי את עצמך ותעני לך בכנות: האם את שמה לב לדפוס מסויים של קשרים שאת נכנסת אליהם,שמביאים אותך למקומות לא טובים. האם את לא מצליחה ליצור קשר משמעותי לאחר מס' דייטים,אולי יש לך בעי'ה ביצירת אינטימיות??? האם הלחץ מהסביבה ובכלל קשי'י היומיום מביאים לידי עצבות שפוגעת בהתנהלות היומיום.{נראה כי תסכימי שאדם שמח יכול להגיע לקשר ממקום בריא יותר מאשר אדם עצוב ומכונס בעצמו.} תביטי אל כל הדייטים והקשרים שהיו לך ותנסי למצוא מכנים משותפים שהפריעו לך ואז תנסי להבין למה זה מתקשר לך מהתת מודע. תראי,לא בטוח שאחרי טיפול ישר תתחתני, אם מנסים כ"כ הרבה כיוונים,למה לפסול את הכיוון הזה??? אם מגיעים למקום יותר שליו ומאוזן,אפשר להנות מהפירות גם אם לא מצאת חתן. ובינתיים,תסתכלי על זה ככה שאולי זה מעט מתעכב. אבל התעכבות זו צורת הסתכלות מאוד יחסית על העולם. אולי הוא לא מתעכב,הוא פשוט מגיע בזמן הנכון לו ולי. בינתיים,תשתדלי לזכור שיש לך חיים באמת טובים. יש לך חברים שאוהבים אותך ומשפחה שבטח אוהבים לא פחות. תעבדי על הגשמת החלומות שלך ותחי'י את החיים שלך בקצב שנכון לך. ב"הצלחה

מאי12345

New member
"תראי,לא בטוח שאחרי טיפול ישר תתחתני.."

חחח..שמא הגעתי לפורום "עשר דרכים לתפוס חתן"? לטובת הסיכוי הקלוש שאני אמצא חתן, מחר, על הבוקר, אני אצל הפסיכולוג הראשון שייקבל אותי!! מאושרת, אני מודה לך על הכוונות הטובות, אבל לא נראה לי שהבנת את הכיוון שלי :) לילה טוב, אליס.

למעלה