שלום

מיקה57

New member
שלום

לאלו מכם שגרים בלונדון. האם תוכלו לתת הערכה גסה (או לא גסה) של מחירי החשמל/מים/גז לחודש. אנחנו שני אנשים, עוברים לדירה של שלושה חדרים, עם הסקה מרכזית. יש למישהו מושג? תודה רבה מראש

eyshap

New member
התשלומים שלנו...

מים- תלוי אם יש מונה או אין מונה. אנחנו בברנט (צפון מערב) בלי מונה- 10-12 פאונד לחודש חשמל, גז וחימום תלוי בשימוש כמובן- 50 לחודש, אבל יש לנו קרדיט בחברת חשמל (כי הם חושבים שאנחנו משתמשים ביותר, ובסוף הם יצטרכו להחזיר לנו כסף- כיון שהספק שלנו הוא שקבע כמה אנחנו צריכים לשלם). אבל למה להתעלם מהארנונה? זה הכי כואב... מעל מאה פאונד לחודש...

מיקה57

New member
שאלה

תודה על התשובה. מה ההבדל בין שימוש במים עם מונה לבין שימוש ללא מונה, מבחינת מחיר? אצלנו החימום עובד על גז - האם יש לך מושג אם זה מייקר או מוזיל את חשבון החימום? כן, הארנונה בהחלט יקרה, אבל כשחושבים על זה - החשבונות שלכם, למשל, מסתכמים ב-160 פאונד לחודש לערך, שזה בשער של היום לפחות, 1065 ש"ח - הרבה פחות מתשלומי חשבונות של דירה ממוצעת בת"א... תודה רבה שוב על התשובה

cookie9

New member
הי מיקה!

כבר הרבה זמן שאני מנסה לענות לך במסרים אבל מקבלת הודעת שגיאה מתפוז... מה שלומך? איך מתקדם עם האזרחות הפולנית? אשמח לשמוע ממך!

מיקה57

New member
הי cookie!

ברוכים השבים, כבר חשבתי שנעלמת לעד... עניתי לך תשובה ארוכה ומפורטת במסר, מקווה לשמוע ממך, מיקה

cookie9

New member
ניסיתי לענות לך במסר ושוב נכשל../images/Emo46.gif

אני מקבלת הודעת שגיאה על כך ששם המשתמש שלך אינו קיים במערכת
לא מובן לי איך התפוז נותן לי לקבל ממך מסרים ואח"כ טוען כי שם המשתמש שלך לא קיים... פויה. תפוז רע
אולי תוכלי ליצור שם משתמש חדש ולשלוח לי מסר? מקווה להשתמע! cookie

מיקה57

New member
cookie

האם את מצליחה לשלוח מסרים למשתמשים אחרים? מוזר שאת לא מצליחה לענות לי. אני מקבלת מסרים ממשתמשים אחרים. האם יש כאן קונספירציה?!

cookie9

New member
כן, מצליחה לשלוח לאחרים

כבר הרבה זמן (כמה חודשים) שאני מנסה לשלוח לך מסרים ומקבלת את אותה הודעת שגיאה שוב ושוב... התפוז התחרפן
האם תוכלי ליצור שם משתמש חדש ולשלוח לי מסר?

למעלה