שלום!

JustAnotherOne

New member
שלום!

ישלי כמה שאלות אליכם.. חברה שלי חוגגת 18 ואנחנו מתסבכים קצת עם החגיגות חחח אז אני מקווה שתעזרו לי... א. יש הגבלת גיל לכניסה לברולו או גליס? זתורמת אם היא בת 18 ואנחנו [5 בנות] לא, יכניסו אותנו? ב. ניראה לכם שאפשר לשים מוזיקה רועשת ביום שישי בלילה בפארק הגדול? כאילו עם רמקולים ומגבר אבל לא משהו משהו ממש מפציץ... ג. אם לא, אתם מכירים מקומות מבודדים כאלה שבהם כן אפשר? אולי באיזורי התעשיה איפושהו? תודה ענקית לעונים!!

פ י נ ק ל

New member
לא בטחה אבל

בבורולו יש הגבלת גיל ל20+ (לא זוכרת מה הגיל בדיוק) לגבי גליס, כמה שאני יודעת אין הגבלה.

RoySanko

New member
ברולו ? הגבלת גיל?

אף פעם לא ראיתי שביקשו ממישהו שם תעודה,וישבתי שם מספיק

FreakOfNature

New member
לא מבקשים אבל בכניסה השומר

והמארחת מכריזים שזה 21+ אבל יכניסו אותנו בכל זאת (אני והחברים שלי בני 20). ממש תודה עשיתם לי את היום

תיראי שאני עזבתי לחו"ל עשו לי מסיבה ב...

איפה המקום של יגאל יש שם איזה פרדס.. חברים שלי סידרו מערכת הגברה אומנם חושך מוות שם ולא רואים כלום אבל אני מאמין שאם תילכו מסודרים וציוד טוב אתם תיסתדרו אם את רוצה פרטיים איפה זה בדיוק שלחי לי מסר אני יסביר לך שבת שלום

SoulEater

New member
על מה שאתה

מדבר קוראים "אזור הרייב בירקונים" לפחות היום ככה זה נקרא =] אמ... לגבי הפארק הגדול, אם תהיה מוזיקה ואוכל המזיקים שיבואו לא יהיו רק זבובים...יתקבצו אליכם ערסים+שיכורים בטונות.. תמיד יש מועדונים קטים פה ושם... תבררי על Party Show

JustAnotherOne

New member
תודה לכולם :)

אמ מועדון זה גולש בד"כ ל3000 שקל וזה ממש לא משהו שאנחנו יכולים להשקיע. לעומת זאת מערכת הגברה מסתכמת ב500 כך שזאת האופציה העדיפה. עוד מישהו יכול לעזור?

SoulEater

New member
תעשי

את הזה של הרייבים.. אמור לצאת בן זונה בהצלחה =]

למעלה