שלום :)

TheCVway

New member
שלום :)

אני סיון ממודיעין בת 17. אני מתה על אפרת גוש, ממש מאוהבת בה... היא מדהימה ומוכשרת ואני לא מבינה למה לא הגעתי לפורום הזה לפני כן. החלטתי להצטרף לפורום קצת אחרי שראיתי את הקטע ההוא בגיא פינס.. שפשוט ראיתי אותה ונדהמתי שוב ממנה... מה שמעניין אותי מאד זה לשמוע את הקול שלה כשהיא מדברת... שהיא שרה שמעתי אותה המון.. אבל הקול שלה שהיא מדברת כל כך שונה ויפה ואני רוצה לשמוע עוד.. איפה אני יכולה לראות כל מיני ראיונות למיניהם? וקצת על עצמי.. אז הבנתם שאני שומעת אפרת גוש... חוץ מזה אני אוהבת את יוני בלוך ואביתר בנאי... קצת אביב גפן, היהודים, שייגעצ.. ושומעת פה ושם עוד להקות ואומנים ישראליים.. גם ישראלי ישן ואיכותי.. אריק איינשטיין, שלום חנוך, יהודית רביץ וכו'.. לועזיים אני מאד אוהבת את הBEATLES וגאנס, לד זפלין, קווין, דיפ פרפל ועוד ישן וטוב.. אני מנגנת בגיטרה, חליל-צד ושרה.. אני בהרכב, להקה וצמד... (עד עכשיו אין לי מושג למה אני כותבת פה את קורות חיי... אבל יש לי חשק שכזה..) אני מופיעה פה ושם על במות מודיעין... ההופעה האחרונה הייתה בהיכל התרבות במודיעין בתחרות "כוכבי הבמה" וביצענו, איך לא, שיר של יוני בלוך ואפרת גוש "מגרד לי בגב" יש את ההופעה ביוטוב.. הנה לכם קישור: http://www.youtube.com/watch?v=I-MoxHvHwXI

שפוצי

New member
שלום:)..

ברוכה הבאה ואת שרה ממש יפה!! את גרה קרוב:).. אני מליד נווה שלום

היי לך...

אני מאמינה שלפי ההודעה את זו שעשית את הקול של אפרת בשיר? בכל מקרה, ברוכה הבאה! מקוה שתהני פה איתנו:)

TheCVway

New member
ממ לא..

אני ביצעתי את התפקיד של יוני בלוך.. אני הגיטריסטית.. אין לחברה שלי (זאת שמבצעת את התפקיד של אפרת גוש) קול של אפרת גוש... =\ היא סתם עושה את התפקיד שלה. בשיר הזה אני לא ממש נשמעת כמו אפרת גוש.. אבל בשירים אחרים פחות קופצניים ושמחים אז יש דמיון..

למעלה