שלום:)

she said

New member
שלום:)

נחמד לדעת שיש פורום של פתח תקווה אני חדשה בעיר,הגעתי מהצפון,אחלה עיר!בנתיים נהנת:) ויש לי שאלה, אולי מישהו מכיר מכבסה באזור?אבל מכבסה בשרות עצמי האם יש דבר כזה כאן? או אולי מקום הקרוב יחסית לפתח תקווה? תודה והמשך שבוע נעים:)

may0rw

New member
יש בז'בוטינסקי..טיפה אחרי הקניון

אם מעוניננת בפרטים תגידי :)

she said

New member
כן כן

בטח מעוניינת!בז'בוטינסקי איזה מספר? אם אפשר..ומאיזה צד..אני עם הקטנוע אז לא בעיה להגיע

may0rw

New member
זה נקרא

מכבסת אקספרס מספר 69, זה בצד של מול הקניון, ליד התחנת דלק שם

Cell313

New member
מכבסה

יש אחת ברחוב ההסתדרות ( אין לי מספר, בצד הזוגי שלו לקראת אמצע הרחוב) ועוד אחת ברחוב איכילוב .. ליד סניף הדואר. נשמח לשמוע את דעתך על העיר ולאן עברת בעיר.

she said

New member
תודה רבה!

בעיר חיפשתי מכבסות וראיתי כמה..אבל מחפשת בשרות עצמי כי כך הרבה יותר זול:) אני משכירה דירת סטודיו באזור המרכז ממש..קצת רועש בבוקר אבל בערב דממה:) עיר נחמדה אממ אין הרבה מקומות בילוי(כגון בתי קפה בשבת? הכל סגור:) אך היא קרובה לי להכל..למרכז קניות, יש כאן אחלה שוק, פארקים, ומה שחשוב שזו עיר מרכזית הכוונה היא אם לנסוע לכיוון תל אביב או לכיוון אזור השרון הכל קרוב..וכמובן הגעתי לכאן מבחינה כלכלית קצת יותר זול כאן מתל אביב, רמת גן למשל.

Cell313

New member
מכבסה בשרות עצמי

אני כמעט בטוח שיש אחת כזו בעיר, אולי ברחוב אורלוב ליד התחנה המרכזית? אחת שמשמשת בעיקר את העובדים הזרים.. אני אבדוק את זה וחוץ מזה נחמד לשמוע שדעתך על העיר חיובית.

she said

New member
עוד מחר

עוד מחר אבדוק!!! המון תודה ובדקתי בז'בוטינסקי מכבסת אקספרס,זה לא בשרות עצמי תודה בכל אופן

she said

New member
ואם אפשר עוד שאלה

לגבי קאנטרי קלאב..איזה כדאי באזור? מה מומלץ?ראיתי שיש כמה..מעוניינת בחדר כושר פלוס בריכה אולימפית טנקס:)))))

Cell313

New member
קאנטרי

יש את ספורטן (בריכה אולימפית) ונווה עוז, שניהם חווים עליית מחירים מטורפת בזמן האחרון בעיקר עקב איכלוס השכונות החדשות שלצדם. לפיכך הם גם די מלאים ונווה עוז שהוא קטן יחסית נראה כי לא עומד בעומס אני ממליץ דווקא על הקאנטרי של קיבוץ גבעת השלושה, הבריכה שם גדולה במיוחד וישנו חדר כושר חדיש, והמחירים נוחים יותר. אם תסתפקי רק בחדר כושר יש אחד טוב ברחוב שפירא (אורלייף) ואת ההולמס פלייס בקניון(יקר יחסית)

למעלה