שלום

שלום

כל העניין לפרטיו לאורך החודשים האחרונים כתוב בפורום דיי לכפייה הפסיכיאטרית בתפוז אבקש לכתוב גם כאן עם ישראל מסתבר לא מבין את העניין. כנראה האנדרלמוסיה של השנה האחרונה לא היכתה בכם מספיק ושחזונכם קצר ואישי מדי. מדינת ישראל עומדת בפני תהום הולכת להיות פה מלחמה קטסטרופלית הולך להיות פה רעש אקולוגי ומשבר כלכלי שאם אתם חושבים שאתם חווים אותו, עוד לא ראיתם כלום יש בורא בשמיים והמטרה היא לא להוכיח את קיומו אלא להוכיח את אשר עומד לבוא ולמנוע את האסון המסר אל הכלל התחיל לפני שנה וחצי בערך ואמר שמלחמה גדולה לפנינו וכדי שנהיה מספיק חזקים לעמוד בה צריך לנקות את ישראל והעם השוכן בתוכה, כי עם ישראל ומנהיגיו פושעים ומפולגים, רמאים נוכלים ותאווי בצע. במקום להקשיב למסר הם בחרו לפעול נגדי בעורמה ובפשע טהור ולהסתתר (כי הם בעצם הפחדנים הגדולים ביותר ולהם יש הכי הרבה להפסיד) ולהמשיך להפעיל את מדינת ישראל בלכלוך רב מנשוא. מצב המדינה הוחמר בשנה וחצי האחרונות ותודו להם על כך אמר להם להוריד אופנועים מכוניות מהכבישים, פלדות מזהמות, אנטנות מקרינות על בתים ובאוזניים של אנשים, תרופות מייצרות מחלות, מייצרות סרטן מכל הסוגים, אוכל תעשייתי מהול ברעלים מייצרי מחלות. אמר אי יהיה אפשר לנשום פה, אי יהיה אפשר לחיות פה, אוויר יעלה כסף ומי שאין לו כסף לאכול מה יעשה, יפסיק לנשום? --- במקום זה הפעילו עלי חבורת אופנוענים, טרקטורונים, מכוניות עם אגזוזים כבדים שמטרידים אותי עד היום, אמר להם תהיינה תאונות חידלו! המשיכו וכך היה בכל הערוצים פרסומות הלל למכוניות פלאפונים תרופות אוכל ושקט גמור לגבי הזיהום המאסיבי שאנו מייצרים וממשיכים להטריד אותי באופן שיטתי. הם הרסו לי את החיים לחלוטין. אין לי פרטיות שקט או ביטחון, אין לי חיי פרט, מבחינתם אני רכוש מדינה! אמר להם לנסות לעצור את המלחמה שתקום עלינו, אמר חד וחלק עשרות פעמים ש-הם מתים, שלושתם! שהם למעלה אצלו. אמר שלא צודק דם ילדים שנשפך משני הצדדים, אנשים שנגמרים להם החיים בגלל מלחמות על שטחים וכספים, שנאה מיותרת שעולה בדם החיים. אמר כל שכינכם קמים עליכם והם חזקים. אמר תחזירו שטחים, מסר בכל עת ועת מסרים מדוייקים איך לעצור את הקורה בדרום ולא בדרך מלחמה, לא בדרך סיום חיים של החיילים אזרחים וילדים. אלא בדרך שלום, בדרך פיוס, בדרך אינטרסים משותפים. תחשבו כמה חיים ניצלו במהלך השנים בגבול מצריים וירדן, זה אפשרי! --- הם בתמורה התחילו לפוצץ סביבי נפצים ופיצוצים מבוקרים, יריות באויר, חודרים לגבולותיי, מפעילים את שכניי כנגדי. ומייצרים מלחמות בכל הכוח. אמר להם שחיתות כספית חמורה מתרחשת על הארץ, עשירים מחזיקים כספים שעומדים בבנקים שעושים על כך כסף, המסחר בארץ מתקיים במרמה ונוכלות בשחיתות ותאוות כסף, חידלו! יש אנשים שיושבים על מיליונים וילדים שאין להם מה לאכול, זקנים בלי שמיכת חורף, ניצולים בלי כסף שמגיע להם תהיה אינפלציה, כולם יפסידו, אין האחד על חשבון האחר! מדינת ישראל תחלש כלכלית. תנו כסף לנזקקים, תנו כסף לניצולים, תנו כסף לעניים אין זה קומוניזם אלא חמלה אכפתיות ואהבת רעך. תנו את הכסף במקום להרוויח עליו ריביות, תנו את הכסף כדי שיהיה בו שימוש ראוי, בשביל צרכים בסיסיים עבור אלו שאתם עושים על חשבונם את הכסף הרב כבר שנים. --- בתמורה הם הקשיחו ותרמו יותר ויותר לחיזוק פער המעמדות, הרחיקו כספים מנזקקים והוסיפו כספים לעשירים, המשיכו בנוכלות עורמה ופשעי תאוות כסף. ואז פקדה האינפלציה במסחר בשוק והמשבר הכלכלי עוד לפנינו, כשיגיע אין אחד מביננו שלא ירגיש בו. אנשים מתים מחוסר כשתאווי הבצע יושבים על הרי דולרים. אמר להם תאסרו את מנהיג תאוות הבשר, שימו מחיר ברור לאונס והטרדה מינית ולא הארץ תגעש בעברייני מין שישחררו כל רסן וכך קורה. אמר להם שיפסיקו להרעיל אותי כי רעל יהיה פה בכל מקום וכך קרה ויקרה אמר עוד הרבה והרבה קרה קורה ויקרה למרות שאפשר היה למנוע ולהקטין את הזוועות. הם מתעללים בי ואתם יושבים שם מול המסך ומודים לאלוהים שהחיים שלכם קלים. אתם פשוט לא מבינים שהחיים פה יהיו לגהנום והדרך לתחתית התהום קרובה משאתם חושבים. לשבת מפוחדים לפניהם או לסייע להם יביא על כולנו גזירה קשה. אני עושה את זה בשביל הילדים שלכם - תתעוררו עם ישראל, החטאים קשים. כשמגיע מסר מגבוה עוצרים הכל ומתחילים לעשות מה שנאמר כי אם לא המחיר כבד ולא משתלם פעם היה לי חלום בלילה שאני עם מאות אנשים רוקדים על הר געש ואני יודעת שעוד רגע ההר גועש ועולה על גדותיו כולם מסביבי יודעים שזה הר געש אבל כל עוד הלבה לא רותחת לרגליהם הם ממשיכים לרקוד. אני אומרת להם שההר עוד רגע מתפרץ והם עונים לי: רקוד ותהנה עד שיתפרץ, עד שלא נדע שמתפרץ לא נפסיק את הקרחנה אז אני אומרת לכם - ההר משול לחטאים שלנו וההתפרצות היא המחיר אשר כבר בדרך לכסות את הארץ כי את דרך הארץ איבדנו מזמן.

למעלה