שלום :)

סבגבג

New member
שלום :)

יש לי מכשיר שנקרא IK שזה סוג של מיני MP4, אם מישהו מכיר. ובכל פעם שאני באה להעביר שיר מהמחשב לדיסק נשלף שלו, זה רושם לי "אין אפשרות להעביר את הפריט; אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ". מצד שני, אם אני משנה את השם של הקובץ לספרה אחת, לדוגמא, זה כן מעביר-אבל בתוך הכונן עצמו אני לא יכולה לשנות את שם הקובץ חזרה לשם המקורי-זה רושם לי את אותה הודעה. מה עושים עם זה?

tweeg

New member
אממ

נסי להעתיק חזרה למחשב כל דבר חשוב עכבר ימני על הכונן אתחול אתחל ולראות עם זה חוזר על עצמו בהצלחה

tweeg

New member
אממ

זה קורא גם באנגלית וגם בעיברית?מספרים?אותיות מסוימות? אם זה עיברית נגיד זה הגיוני בכל מקרה אני לא חושב שיש לזה פיתרון (חוץ מלא לכתוב את מה שגורם לזה)

סבגבג

New member
..

זה קורה גם בעברית וגם באנגלית. העניין הוא שאין איזו חוקיות ברורה. העליתי המון קבצים עם השמות הרגילים שלהם, וזה היה בסדר גמור. נגיד את השיר Imagine זה לא העלה, וברגע שהורדתי את האמן והשארתי רק את השם, זה עלה.

tweeg

New member
אמממ

אולי אורך?רווחים?נקודות? במחשבים תמיד יש חוקיות כלשהי את יכולה להעלות 5+- שירים שזה לא העלה?

סבגבג

New member
ניסיתי לבדוק את כל אלו

זה לא זה. העליתי שירים באופן חופשי, ופתאום זה הפסיק להעלות את כולם. לא משנה איזה שיר אני אנסה להעלות-הוא לא יעלה, כך שלא נראה לי רלוונטי איזה שירים ניסיתי להעלות.

סבגבג

New member
מה שהיה על הכונן נשאר עליו

מעבר לזה, אי אפשר להעלות שום קובץ.

למעלה