שלום...

little Inu girl

New member
שלום...

אני מכינה עבודת חקר בנושא "פחד מכישלון בלימודים בקרב בני נוער" ואחד מהחלקים בעבודה הוא לעשות סקר בקרב בני נוער. בבקשה תענו ברצינות, הציון שלי בסכנה!!! גיל: מין: 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? 2. מה הממוצע שלך? 3. מה המעמד שלך בכיתה? 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה?

B a m b o o k

New member
בקשה../images/Emo13.gif

גיל: 17+ מין: נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? סבבה. יכולים להיות יותר טובים 2. מה הממוצע שלך? 75 בערך 3. מה המעמד שלך בכיתה? נחמד ביותר
חברה של כולם כזה 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? ממש לא. כי זה סך הכל ציון, ויש דברים הרבה יותר חשובים מזה

Aline In Chains

New member
בכיף

גיל: 17 מין: נקבה. 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? סבירים, וטובים כשאני מתאמצת. 2. מה הממוצע שלך? בד"כ 80. 3. מה המעמד שלך בכיתה? סבבה.. 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? לפעמים.

mikmikonet

New member
בכיף

1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? סבבי 2. מה הממוצע שלך? אני אף פעם לא מאלו שבודקים, אבל בסביבות ה-90 3. מה המעמד שלך בכיתה? אין אצלנו ממש מעמדות... אבל אני נחשבת תלמידה יחסית טובה 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? אני לא מפחדת ממש כי אני מכירה את עצמי ויודעת שאחרוש, בעיקר להסטוריה

שרון710

New member
../images/Emo13.gif

גיל:16.5 מין:נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? אחלה
2. מה הממוצע שלך?91.5 3. מה המעמד שלך בכיתה?אממ.. סבבה. מסתדרת עם כולם. 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? לא מפחדת. פשוט לא רוצה.

A Broken Myth

New member
../images/Emo9.gif

גיל: 17 מין: נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? לא משהו. יש לי כלכך הרבה לשפר. 2. מה הממוצע שלך? 70-75 3. מה המעמד שלך בכיתה? בסדר גמור. 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? אני לא מפחדת. אני דיי יודעת שזה יקרה. כנראה שהדרך למידה שלי שגוייה.

:)

גיל: 17 פחות חודש מין: נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? סבבה.. תמיד אפשר לשפר אבל אין לי בעיה איתם 2. מה הממוצע שלך? 90 בד"כ.. 3. מה המעמד שלך בכיתה? די גרוע 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? לא, כי אני יודעת שאני אעשה הכל כדי להצליח.

danieli rose

New member
בכיף:)

גיל:16 מין:נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך?ממש טובים בדר"כ 2. מה הממוצע שלך?המ..92 נדמה לי..משהו בסגנון 3. מה המעמד שלך בכיתה?טוב 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה?לא מפחדת, פשוט לא רוצה

תמיר1991

New member
../images/Emo26.gif

1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? טובים מאוד 2. מה הממוצע שלך? 90 3. מה המעמד שלך בכיתה? בסדר, יש לי הרבה חברים והרבה שהם פחות חברים 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? לא...

בבקשה../images/Emo9.gif

גיל: 16 וחצי מין: נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? לא משהו, כנראה שיכול להיות יותר טוב 2. מה הממוצע שלך? ממ...70 בערך 3. מה המעמד שלך בכיתה? נראה לי שבסדר דווקא. אין לי אויבים או משהו, אני סתם לא אוהבת חלק מהאנשים. 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? להיכשל אני כבר נכשלת, אז אני לא מפחדת מזה, למדתי להסתדר עם זה. לא שאני רוצה שזה יקרה, כן?... אני משתדלת שזה יקרה כמה שפחות.

זונע

New member
גם לך

גיל: 17 מין: ז 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? די טובים 2. מה הממוצע שלך? 85-90 ככה 3. מה המעמד שלך בכיתה? אין לנו דברים כאלה 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? לא מפחד, אבל אני אוהב להצליח. כמו רוב האנשים הנורמליים שאני מכיר.

אני

גיל: 17 וחודשיים בערך מין: זכר 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? נחמדים...אפשר להשתפר 2. מה הממוצע שלך? 92 3. מה המעמד שלך בכיתה? יש לי חברים...לא הכי קרובים...החברים הקרובים מחוץ לבית הספר 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? לא מפחד, אין סיבה לכשלון

=]

גיל: 16 וחצי מין: נ 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? יכולים להיות טובים יותר 2. מה הממוצע שלך? 75 3. מה המעמד שלך בכיתה? אני מלכת הכיתה!
חחחח
סתם נו
סבבה... 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? כן. כי אני רגילה לממוצע 92 ופיתאום עכשיו הכל נמוך, אז זה קצת מלחיץ

מזה המבול של כל העבודות חקר האלה בזמן האחרון

גיל: 17 מין: נ 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? טוב ככה 2. מה הממוצע שלך? משו כמו 90 3. מה המעמד שלך בכיתה? חח מעמד
4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? כן, כי יש עליי לחץ להצליח גם מבחוץ וגם מבפנים

dcohn

New member
כותרת.

) מין: נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? שהם סבירים מדי. יכלו להיות יותר גבוהים. 2. מה הממוצע שלך? בתעודה 81. זה מציק לי. 3. מה המעמד שלך בכיתה? אין לנו באמת דברים כאלה. אם היו מנסים לחלק את זה אז נראהלי באמצע כזה. לא מלכה לא מנודה.:) 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? ממש לא. הכל יהיה בסדר:)

Snow fairy

New member
^^

גיל: 16.5 מין: נ 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? אני יכולה יותר טוב... 2. מה הממוצע שלך? 90 בערך נראה לי 3. מה המעמד שלך בכיתה? חח אממ... לא יודעת. כולנו חברים
4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? מפחדת. כי אני לא רוצה להשלים בגרויות אחרי צבא, אני רוצה ישר לטוס לאירופה ללמוד באיזה אוניברסיטה ולא בא לי להתעכב עם זה...

יש להכניס נושא להודעה! זובי.

גיל:17 מין:נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? חביבים למדי. 2. מה הממוצע שלך? 85 בערך.. 3. מה המעמד שלך בכיתה? לא יודעת,מעמד כלשהו. 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? כן,כי כולם יושבים לי על הראש :( בהצלחה בחקר!

1zoey1

New member
זה קצת מלחיץ שכותבים שהממוצע 90

ואז עושים כזה "אני צריך\כה להתאמץ יותר".. גיל: 17 מין: המין השולט- נקבה
1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? שאני לא צריכה להסתפק במה שיש 2. מה הממוצע שלך? 80+- 3. מה המעמד שלך בכיתה? אוהבת את הכיתה שלי
ויש קארמה..
4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? כן, כי זה מה שיקדם אותי בחיים בסופו של דבר, אבל אם קרה מקרה וחס וחלילה חס ושלום לא עלינו *נשימה* קיבלתי נכשל
זה לא ביג דיל..

Rose131

New member
..

גיל:16 וחצי מין:נקבה 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך?די מחורבנים 2. מה הממוצע שלך? 70 בערך? 3. מה המעמד שלך בכיתה? רגיל 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה?כן, כי זה קרה וזה יקרה.

Double U

New member
עונה

גיל: 17 מין: זכר 1. מה את/ה חושב/ת על הציונים שלך? מרוצה מהם. 2. מה הממוצע שלך? 90+ 3. מה המעמד שלך בכיתה? מעמד טוב! 4. את/ה מפחד/ת להיכשל בלימודים? למה? לא

למעלה