שלום=]

שלום=]

היי=] הייתי בפורום לפני שנה אבל היו כמה סיבוכים...בכל מקרה אני מציגה את עצמי שוב:p שם:מריה בצפר:אורט קריית ביאליק עיר מגורים:נהריה גיל:17 בחודש הבא כמה זמן עם החיילצ'יק-עוד מעט 3 חודשים מאושרים השבוע הוא סוגר אז אני מתגעגעת.....=[ בכל מקרה אני שמחה שמצאתי את הפורום כי קיבלתי תשובות להרבה שאלות...=]

Jeanne D Arc

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

קצת יותר פרטים על החייל יהיה נחמד. תהני בפורום

אז ביקשת פרטים על החיילצ'יק=]=]=]

מתוק שכמוהו-האהבה הראשונה שלי... אמממ נתחיל במובן מאיליו...הוא משרת באיזה חור ליד תל אביב...מטיס מל"טים... אנחנו יחד כבר כמעט(עוד כמה ימים) 3 חודשים ואני לא יכולה להיות יותר מאושרת אמממ הוא נמוך ממני בדיוק ב4 וחצי סנטימטרים (הוא 1.78 וחצי)==>זה לא שאני גבוהה זה הוא נמוך חחח:p אמממ עיניים כחולות כמו שלי רק שכל פעם שאני מסתכלת אני מהופנטת... הכרנו דרך החברה הכי טובה שלי שהיא לגמרי במקרה בת דודה שלו עוד לפני שנה...זהו בערך... הולנטיין עבר בצורה יוצאת מן הכלל...אני לא בטוחה מה עוד יש לספר... הוא סוגר השבוע אבל שבוע הבא אני אראה אותו (מחזיקה תותים בשוקולד אם אני אספיק להכין כי יום לפני אני בכלל לא בבית) ... לא עולה לי עוד משהו בראש...אה...כן...שיער בהיר...(טוב רוסי כמוני)...גם הוא לא הופך לעגבניה בקיץ=]=]

Conviction

New member
הו, עוד מישהי גבוהה ../images/Emo6.gif

אפילו יותר גבוהה ממני, שזה הישג
. ברוכה הבאה!!

מורוש60

New member
ברוכה הבאה!!!

אני מור בת 17 חודש הבאה גם...:)...מה המתאריך שלך?? אני והחיילצ'יק ביחד כבר 4 וחצי חודשים:) מנסה להתרגל לעבודה שהוא חייל....=S והשתלבות מהירה:)

אני ב28!!!=] יש לי עוד 28 ימים יומולדת ואני

מחכה בקוצר רוח!!!!! אני רוצה להיות בת 17 כבר!:p:p:p:p:p:p

למעלה