שלום:)

ROSE30

New member
שלום:)

היי אני חדשה כאן, רוקדת עשר שנים קלאסי רקדתי פלמנקו והשנה נאלצתי להפסיק מודרני ופויינט:((בעיות שלאחר פציעה) יש לי פוינט שוז מחו"ל והן שונות ממה שיש בארץ.. איך אני יודעת שהן טובות?? וזה נכון שלרקוד עם כריות ג'ל זה לא טוב? טנקס

היי=)../images/Emo54.gif

ברוכה הבאה לפורום. בקשר לשאלתך, אין לי מושג נראה לי....
אבל נראה לי שכריות ג'ל זה טוב... בעצם תשאלי אחרים

natyly

New member
היי../images/Emo13.gif

לא נראה לי שיש בעיה לרקוד עם כריות ג'ל, זה זכה מונה מהרגל שלך פצעים מיותרים...

ROSE30

New member
טנקס..

וכותבים מונע לא מונה דרך אגב פורום ממש נחמד:)

Amitush222

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מה פתאום, כריות ג'ל הן בסדר גמור. כנראה התכוונו להגיד לך שהן פחות טובות מכריות סיליקון, אבל הן עדיין מצויינות:) איך את יודעת שהפוינט טובות? תעלי, אם נוח לך ואת עולה נכון- מה טוב:) אין כזה דבר "טובות", יש טובות בשבילך...

ROSE30

New member
אק

הייתי מתה לעלות עליהן... אסור לי:( ושנה שעברה כשעליתי היה סבב אז לפי מה שאמרת הן בסדר גמור ועוד שאלה, יש לי נעליים עם עקב של בערך חמישה ס"מ אמרו לי שלא טוב ללכת עם זה כי זה לא טוב בכלל לברכיים ויש לי קצת פרובלמס בברכיים. זה יכול לגרום נזק משמעותי גם אם אני הולכת עם זה בערך יום או קצת יותר??

Only Dance

New member
נעלי עקב הם

לא בריאים לשום רגל - לא לבריאות ובטח שלא לרגליים שהן גם ככה פגועות. הקטע בנעליי עקב כי שהיצביה הטבעית שלך נפגעת מה הכוונה? הכוונה שכף הרגל שלך באופן טבעי בנויה כך שוכלה צריכה להיות במגע עם האדמה, כשיש עקב זה בעצם "תנוחה" לא נוחה לקרסול, והקרנות לברכיים,גב וכתפיים, עזבי שהסיכויים שלך למעוד על נעליי עקב גבוהים מהסיכויים כשאת בנעלי ספורט או מגפיים שטוחות, לכן אם את סובלת מבעיות בקרסול עדיף להימנע מעקבים. אם את סובלת מבעיות ברכיים והולכת על עקבים את גורמת ללחצים על הברך, וחבל, כי זה משהו שיכולת למנוע, לא חסרות נעליים מדהימות בעיצובים היכ מדהימים שיש והכי עכשווים שיש ובנוסך שטוחות. זה לא שמשעה ביום או שעתיים על עקב את תהרסי לעצמך את הבריאות לגמרי אבל תחשבי שמספיקה מעידה אחת ואי יציבות בשביל לגרום לנזק משמעותי. קאטי

Only Dance

New member
תראי...

יש כריות ספוגיות כאלה, הרגילות שהן די דקות, יש סיליקון ויש ג'ל, שלושתם מתאימים לרקדנים ונבדקו, פשוט כל אחד עם העדפות שלו בדיוק כמו נעלי בלט מפוצלות או סולייה שלמה - אין טוב או רע יש נוחיות אישית. קאטי.

ROSE30

New member
תודה

תודה לגבי ההסבר על הנעליים פשוט זה לפורים (בדרך כלל אני בשטוח) ואני מתחפשת עם מישהי שהיא הרבה מעליי ואני נראית כמו אחותה הקטנה(דבר שאני לא רוצה שיקרה) ותודה גם לגבי ההסבר על הכריות יש לי סיליקון וג'ל אני אישית מעדיפה את הסיליקון או בלי כלום (תלוי איזו נעל). ורק תרשי לי לתקן אותך דיברת בלשון זכר על הכריות שצריך לדבר עליהן בלשון נקבה: שלושתן מתאימות וכל אחת

למעלה