שלום..

Deanb

New member
שלום..

מה נשמע? אממ בגדול הזמינו אותי לבקר פה ונכנסתי וכל העניין מסקרן מאוד... אני כרגע בתקופת מעבר שכנראה לקראת סיום - הייתי מסופח בערך חודשיים בצבא בלי תפקיד סופי ומוגדר, חיכיתי להורדה בפרופיל ונכון להיום כנראה שהמצב הולך להשתנות. הייתי מיועד להגיע לתומכי לחימה וכנראה שאוכל להיות בתפקיד עורפי שיותר קרוב לתחומי עניין שלי כדוגמת תקשורת, מדיה, וידאו וכו'. רציתי לומר רק שאני עדיין חושש שמא אני אקבל תפקיד בסוף שלא יהיה מספק, או עם מפקד שיהיה רע או מבאס, עם אנשים שלא אוכל לתפוס איתם ראש, שיהיה לי לא קל לעשות חברים חדשים וכו'... בנוסף אני מאוד רוצה כבר זוגיות ובינתיים היא לא ממש באה. העניין אצלי קצת יותר לא פשוט ממה שהוא אצל אחרים.. זה העניין בגדול אשמח לתגובות רעיונות וכו' מצידכם!

ע ו פ ר ה

New member
ערב טוב דין

מהדברים שאתה כותב נראה שאתה נמצא בדיוק בזמן לדמיין איך אתה רוצה שהבסיס, המפקד, החיילים שאיתם תשרת יהיו. זה טבעי לפחד כשיש שינוי, וזה גם טבעי לומר לפחד: אני משחרר אותך כרגע. זה הזמן להודות על התנאים הטובים שתקבל בבסיס החדש ולפרט כמה שיותר דברים באם אתה מעוניין. מאחלת לך בהצלחה עופרה

Deanb

New member
כיצד לפרט ואיפה? איך לדמיין ולכתוב? נוסח

"תודה על התנאים הנהדרים שיש לי בבסיס, תודה על המפקדת הנהדרת שיש לי, תודה על החברים שאני מכיר בשירות שלי"?

ע ו פ ר ה

New member
בדיוק כך

אני נוהגת לכתוב או לומר: אני מוקירה תודה ליקום על ..... תוכל גם להוסיף תודה על האנשים המתחשבים שאתה פוגש בדרך. באהבה עופרה

Deanb

New member
וככה פשוט לכתוב יום אחרי יום אחרי יום? עמוד?

שניים? רק כמה שורות?

ע ו פ ר ה

New member
לדעתי האישית והפרטית

אפשר לכתוב אפשר לומר, העיקר להתכוונן. מספר הדפים אינו חשוב בעיני. מה שחשוב שזה יהיה משהו שיהיה לך נוח איתו ולא עול, כי אז קשה להתמיד. באהבה עופרה

kikona126

New member
דין ברוך הבא

אני הייתי ממליצה גם לפעול לפי תחושה ולא לפי מה שאחרים ממליצים. הכי טוב שה התחושה שלנו. כשאני עברתי בסיס בצבא, שבוע לפני כן, עזרתי לאיזה קצין שלישות ממודיעין שהיה אצלי ביחידה, ואף אחד לא התיחס אליו. הוא הציע לי שהוא ימשוך אותי אליו. מצד אחד רציתי ומצד שני אמרתי לעצמי (כשהייתי אצל הקצינת מיון) שלאיפה שהייתי עד עכשיו הגעתי עם פרוטקציה עם עזרה, וכי צריפין היה ניראה לי המקום הכי טוב לשרת בו. גם היחדיה שרצתה למשוך אותי היתה מפתה, אבל החלטתי שלא להתקשר וללכת לאיפה שישלחו אותי. הגעתי לבסיס הכי מדהים בעולם! הגעתי לשם יומיים לפני היום הולדת שלי, והם ארגנו לי שם מסיבת הפתעה. הייתי שם אחראית על כ"א של יחידה שלמה וענקית. ונהנתי מכל רגע! לא הייתי מוותרת על השירות שם. אל תחשוש להקשיב לעצמך.

למעלה