שלום

שלום

רציתי לדעת משהו כבר הרבה זמן אני לא בטוחה בעצמי אני חושבת שאני דו מינית אבל בילבלו אותי התחילו להסביר לי שאולי זה רק נטיות מיניות ולא זהות מינית ושבגיל שלי אני לא יכולה לדעת ושרק בגיל 16-17 אני יכולה להיות בטוחה במי שאני אני לא בתולה וגם היו לי קטעים עם בנות ככה שניסיון זה לא הבעיה מה ההבדל בין נטיות מיניות לבין זהות מינית? אם יש בכלל..... תודה מראש

לא אמרת בת כמה את...

ואני לא חושבת שיש הבדל בין נטיות מינית לבין זהות מינית... הנטיות המיניות הן אלה שקובעות את הזהות המינית שלך.

אני כמעט בת 14

והסבירו לי שיש הבדל אני רוצה לדעת מהו אולי אני לא דו למרות שאני חושבת שכן

missing

New member
מי הסביר?

מי שהסביר לך...צר לי לבשר לך אבל הוא אדיוט מושלם!!!! אין הבדל בין נטיות מיניות וזהות מינית חוץ מהעובדה שאני אישית מעדיף זהות מינית כי המילה "נטיה" מסמלת פניה / עיקול, סטיה מדרך הישר, הומוסקסואליות היא לא סטייה...זהות מינית...עדיף... אני בן 13 ואני יודע בוודאות שאני הומו כבר שנה וחצי... אז גם הקטע של "עד גיל 15-16" הוא שטויות... רק את...אך ורק את...יכולה לדעת מי את, לא משנה מה אני אגיד לך, לא משנה מה השכן שלך יגיד לך, חברה שלך תגיד לך, ההורים שלך יגידו לך... יכול להיות שהם צודקים, אבל רק את יכולה לדעת, אף אחד לא יכול להגיד לך מי את... אז אני ממליץ לך לשבת אם עצמך ולהבין את עצמך או פשוט לזרום אם החיים ומה שיקרה יקרה...

MTS GirL

New member
ההבדל בין נטיה מינית וזהות מינית

ההבדל הוא פשוט מאוד ומי שהסביר לה ואמר לה את זה הוא כלל וכלל לא אידיוט.. אז ככה ההבדל הוא ש"נטיה מינית" היא אחד המרכיבים של "הזהות המינית" הזהות המינית שלנו מתחלקת לשלושה חלקים עיקריים: זהות מין ביולוגית- לפי איברי המין, מערכת הרביה, והכרומוזומים בגוף הקובעים אם האדם הוא זכר או נקבה זהות מגדר- ההגדרה העצמית שלך לגבי מה את, גבר או אישה, או לאן את רוצה להשתייך נטיה מינית- לאן את נמשכת, איזה מין את מעדיפה.. זה הכל כעיקרון.. מה שאמרתי מבוסס על מחקרים ידועים של חוקרי מיניות מהטובים והידועים ביותר.. אז ככה שלא נראה לי שהם כאלה אידיוטים, עם כל הכבוד בייייי(מקווה שעזרתי..) MICHELLE

אוווווף..

השתמשתי בשם שלי מפורום אחר.. בכל אופן אני מקווה שהבנת\תם את ההבדל בין "זהות מינית" לנטיה מינית"

ועוד משהו..

הדבר היחיד שאני מסכימה איתך ללא היסוס זה מהפסקה של "אני בן 13.." צודק רק היא יכולה לדעת לאן היא נמשכת, מה מדליק אותה, מה היא אוהבת לראות ועל מי היא מפנטזת.. אבל בקשר לפסקה הראשונה של ההודעה שלך שכוללת את המילה "אידיוט" לא מסכימה איתך בכלל.. כי זה אכן לא נכון מה שכתבת ולא מבוסס על שום תיאוריות מדעיות..

missing

New member
אילו מחקרים?

פירסמו פה מאמר מלא במחקרים מאוד מעצבנים לא מזמן... במאמר התייחסו אל הומוסקסואליות כ"הפרעה נפשית בעת התינוק ברחם אימו" "בעיה בגנים" או "האדם מעניש את עצמו על מערכת יחסים לא תקינה אם אימו..." מאז כבר הפסקתי לסמוך על מחקרים... השתמשתי במחקרים כתירוץ כי רוב האנשים נוטים להאמין למחקרים יותר מלניסיון... חוץ מזה, בקטע של "זהות מינית" או "נטיה מינית"... לא היה לי מושג..... למדתי עוד משהו....תודה...

missing

New member
נ.ב.

אם לא אכפת לך להוסיף קישור או לשלוח לי במסרים את הכתובת או מאמרים של המחקרים עליהם דיברת אני אודה לך מאוד...

אוקיי אז ככה..

קישור אין לי.. אבל אני יכולה להפנות אותך לספרים באנגלית מאוד קשה.. ולמי ששם את המאמרים המעצבנים עליהם דיברת אני בטוחה שמדובר בפסיכואנלטיקן פרוידיאני מטומטם..

הגדרות... מה אפשר לעשות איתן? ../images/Emo3.gif

תראו, יכול להיות בהחלט שהומוסקסואליות היא "הפרעה" כלשהי - אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה. אולי עיניים כחולות הן הפרעה, סטיה מדרך הטבע? מה גם שללא "הפרעות" שכאלו לא הייתה אבולוציה, והיינו גרים עכשיו במערות. אולי "הפרעות" הן לא תמיד רעות...

missing

New member
אני יודע שלא!

אני יודע שיש להפרעות גם צד חיובי...לכל דבר יש... אבל ההגרדה של הומוסקסואליות כ"הפרעה" היא טועה... הומואים הם ביודק כמו בני אדם... אם תדקור הומו...הוא לא ידממם? אם תתטביע הומו...הוא לא יכחיל? נ.ב. אבולוציה היא התפתחות, לא הפרעה.... המושג אבולוציה מתאר את התהליך שמשתרך לאלפי או מיליוני שנים... התהליך הוא הסתגלות המין לסביבתו, (גם יצורים חיים וגם צמחים) לולא אבולוציה עדיין היינו במערות...לא נכון... מי שהיה במערות היו גם בני אדם, פחות חכמים...אבל בני אדם... האבולוציה היא מה שגרם לאדם להיהפך למה שהוא...(פיזית) אבולוציה היא לא צירוף של הפרעות...

למעלה