שלום :)

BaTeL37

New member
באמת נוסטלגיה../images/Emo13.gif

אממ ידענו שקורה משהו בנינו..נפגשנו בת"א...טיילנו,סרט, ואז לקראת סוף היום הייתה נשיקה=] איזה יום יפה זה היה...
שיהיה לך בהצלחה ענקית

Conviction

New member
../images/Emo13.gif

טכנית, נפגשנו לראשונה בטקס של תפוז, שנה שעברה.
היינו בקשר דרך המסנג'ר, והחלטנו ללכת ביחד לטקס הזה.. והיינו ביחד, דיברנו והכרנו אחד את השני סופסוף. שבוע אחרי זה נפגשנו שוב. הסתובבנו קצת באזור שלי. היינו בפארק וולפסון, שתינו בריזרים ודיברנו. (במשך התקופה שדיברנו במסנג'ר דיברנו על בריזר אבטיח הרבה, אז זה היה הכרחי לשתות ביחד
). אח"כ הלכנו לבית קפה-מסעדה בכניסה לפארק הלאומי, וקנינו וופל בלגי טעים
(גם על וופל בלגי היינו מדברים הרבה לפני שניפגשנו חח), ולאחר מכן הסתובבנו קצת בפארק וישבנו מול האגם. וזהו, אח"כ הוא ליווה אותי הביתה.

הוו הימים ההם...

בעיקרון ב"דייט" ראשון הלכנו לסרט (הוא עבד בקולנוע אז נכנסנו חינם והרגשתי מאוד מגניבה), שהיה מאוד מאוד משעמם, קיצ'י, ויותר מידי דביק ("החופשה" למי שלא ראתה - לא נורא, לא צריך
). כמובן שמהפריווילגיות שלו כעובד בקולנוע קיבלתי פופקורן חינם ושתייה חינם (פינוקים..), ואח"כ הלכנו לבית קפה באזור וישבנו שם עד איזה 2 לפנות בוקר.. אני רק זוכרת שהשיחה זרמה בטירוף, ולא הבנתי איך הוא כלכך מתעניין בי כי לא דיברתי הרבה, הייתי ממש ביישנית באותה תקופה... התנשקנו רק כמה פגישות אחרי זה, בערב הסילבסטר. היה סופר רומנטי (אם מישהי רוצה פירוט שתגיד
). ואממ פעם ראשונה שרק נפגשנו היה ביום כיפור בכיכר כזאת שכולם הולכים לשם. סתם פטפטנו קצת, כולם סביבי לחשו לי שהוא מתחיל איתי בטירוף ואני לא ראיתי את זה וסירבתי להאמין
איזו נוסטלגיה...

אממ

תכלס פעם ראשונה שראיתי אותו זה היה כשהוא יצא לריצה ואני הייתי עם חברים שלו והם הלכו לכיוון שלו ואני נשארתי מאחורה. אחריי כמה זמן הוא נכנס לאיפה שהיינו וסתם התחלנו לדבר ומהתחלה היה קליק וזה זרם יום למחרת נפגשנו שוב עם עוד חברה ובאיזשהו קטע הידיים שלנו נפגשו והחזקנו ידיים (אווו..) ובואותו ערב הלכנו לישון כמה חברים אצל איזה אחת וזה היה חדר כזה מלא פופים ושמיכות חח וכולם שכבו על הרצפה וד התקרבנו עוד ועוד אחד לשני החזקנו ידיים, התקרבנו פיזית.. ממש רציתי לנשק אותו! והחוצפן לא נישק אותי אז נתתי לו נשיקות בכתף כזה והסתכלתי עליו ובסוף הוא הבין שהוא לא יצא מזה בלי נשיקה אז הוא גם התקרב אליי. אבל עד היום אני מכחישה שאני נישקתי אותו ראשונה. בסופו של דבר היינו שם עד הבוקר ואז הוא הלך (כבר ציינתי שלא הכרתי אותו לפניי היומיים האלה?) והתחלנו לדבר בטלפון (אנחנו גרים רחוק) ואחריי 3 ימים נפגשנו בעזריאלי(כי זה די באמצע) וגם היה סוג של מישהי ששאלה אם אנחנו ביחד(כשזה עוד לא היה ברור) ואמרנו שכן והחלטנו שהלילה של הנשיקה ההיא זה התאריך שלנו. יצא ארוך.

P i x i e s

New member
וואה וואה

זכרונות טובים...
בעיקרון להכיר ממש הכרנו לילה קודם, הוא אח של חברה שלי אז מאז ומתמיד הכרתי אותו בשם ובמראה, ואז התחיל רצף של כניסות לפרופיל אחד של השני. בכל מקרה, היא חגגה יומולדת במקום די רחוק עם חברה אחרת, ואני גרה ממש לידה אז היא הציעה לי טרמפ הביתה. מי מסתבר הנהג? הוא!
מפדח מפדח אבל בסוף הוא אמר "תחנה ראשונה לילדה שהסתכלה לי במקושרים"... מביך קצת. אח"כ דיברנו כלללל הלילה וקבענו שיום אחרי נצא (כידידים) לאכול איפשהו או משהו, כי על כל דבר שאמרתי בשיחה הוא אמר "ניקח אותך מתישהו" אז פשוט שאלתי "מתי?" P: בקיצור, כל היום הייתי במתח, הרגשתי מה עומד לקרות והייתי כ"כ בלחץ!! בסופו של דבר הערב סוף סוף הגיע. הנסיעה הייתה ממש מצחיקה. שעות חיפשנו חנייה ובאמת הייתה כימיה מטורפת. הלכנו לאכול במסעדה האהובה עליי אבל מסתבר שמשעה מסויימת היא מסבה את עצמה לפאב לעשרים פלוס אז לא יכולנו להיכנס. (הוא היה בן 18 בזמנו) חשבנו מלא זמן מה לעשות ובסוף הלכנו למקום ממש נחמד בראשון. פגשנו שם חברים שלו אז הייתי בטוחה שהערב עומד להיות אסון ושנצא מזה רק ידידים. סתם ישבנו איתם עישנו והכל והוא די שם לב רק אליי
סיימנו שם והחלטנו ללכת לים. כבר היה אמצע הלילה ושכבנו אחד מול השני בים ופשוט כלום לא קרה.
לא הבנתי איך זה ייתכן שההרגשות שלי הטעו אותי כי זה אף פעם לא קורה. ב4 אבא שלי התקשר ושאל איפה אני ומה קורה איתי ואמר שאני אחזור. אחרי השיחה חזרנו לדבר ולא זוכרת איך אבל פתאום הוא נישק אותי.
וזה פתח תקופה מדהימה, מצחיקה, טרגית אבל בעיקר אוהבת.

למעלה