וואה וואה
זכרונות טובים...
בעיקרון להכיר ממש הכרנו לילה קודם, הוא אח של חברה שלי אז מאז ומתמיד הכרתי אותו בשם ובמראה, ואז התחיל רצף של כניסות לפרופיל אחד של השני. בכל מקרה, היא חגגה יומולדת במקום די רחוק עם חברה אחרת, ואני גרה ממש לידה אז היא הציעה לי טרמפ הביתה. מי מסתבר הנהג? הוא!
מפדח מפדח אבל בסוף הוא אמר "תחנה ראשונה לילדה שהסתכלה לי במקושרים"... מביך קצת. אח"כ דיברנו כלללל הלילה וקבענו שיום אחרי נצא (כידידים) לאכול איפשהו או משהו, כי על כל דבר שאמרתי בשיחה הוא אמר "ניקח אותך מתישהו" אז פשוט שאלתי "מתי?" P: בקיצור, כל היום הייתי במתח, הרגשתי מה עומד לקרות והייתי כ"כ בלחץ!! בסופו של דבר הערב סוף סוף הגיע. הנסיעה הייתה ממש מצחיקה. שעות חיפשנו חנייה ובאמת הייתה כימיה מטורפת. הלכנו לאכול במסעדה האהובה עליי אבל מסתבר שמשעה מסויימת היא מסבה את עצמה לפאב לעשרים פלוס אז לא יכולנו להיכנס. (הוא היה בן 18 בזמנו) חשבנו מלא זמן מה לעשות ובסוף הלכנו למקום ממש נחמד בראשון. פגשנו שם חברים שלו אז הייתי בטוחה שהערב עומד להיות אסון ושנצא מזה רק ידידים. סתם ישבנו איתם עישנו והכל והוא די שם לב רק אליי
סיימנו שם והחלטנו ללכת לים. כבר היה אמצע הלילה ושכבנו אחד מול השני בים ופשוט כלום לא קרה.
לא הבנתי איך זה ייתכן שההרגשות שלי הטעו אותי כי זה אף פעם לא קורה. ב4 אבא שלי התקשר ושאל איפה אני ומה קורה איתי ואמר שאני אחזור. אחרי השיחה חזרנו לדבר ולא זוכרת איך אבל פתאום הוא נישק אותי.
וזה פתח תקופה מדהימה, מצחיקה, טרגית אבל בעיקר אוהבת.