שלום :)

McBitch

New member
שלום :)

מה נשמע בנות? אני סמוייה פה כבר הרבה זמן ורציתי לשאול אתכן משהו, קצת נוסטלגי אני חושבת - לאן יצאתן בפעם הראשונה עם החבר שלכן? שתפו, תארו וכו' וכו'... שיהיה סופ"ש מקסים :)

toxic babe

New member
אז אני אספר על שתי יציאות בהתחלה

רק כשהתחלנו לצאת, בפעם הראשונה נפגשנו בקיבוץ בצפון היינו עם חברים ואז הוא לקח אותי החוצה והסתובבנו בקיבוץ- המדהים יש לומר- והייתה אווירה אביבית ומקסימה כי היה חג השבועות, וכולם היו בלבן. בקיצור התהלכנו בקיבוץ וכל הדרך ידעתי שהוא ניסה לנשק אותי אבל אני התחמקתי ולבסוף מצאנו מקום נחמד ולדבריו אני זאת שנישקה אותה... אני בספק... אבל בסדר.. פעימות הלב שלו היו מואצות והיה קסם באוויר :) ממש אגדה. אבל... בפעם הבאה.. לאן הלכנו? לפח הזבל- אל תצחקו, רציני לגמרי. טיילנו בחוץ והוא אמר תראי אני זורק את המפתחות שלך לפח ואני אמרתי משהו בסגנון של "יאללה בוא נראה אותך" והוא באמת זרק ואז לקחתי את הפלא' שלו וזרקתי גם לפח. בסופו של דבר הוא העלה אותי לפח (חייבת לציין שהפח היה מלא בקרטונים ולא בזבל אנושי) והוצאתי את המפתחות והפלא'- בהחלט חוויה שלעולם לא תישכח.

Jeanne D Arc

New member
איזו נוסטלגיה..

נו אז מה שנפרדנו
בפעם הראשונה שלא ממש הינו חברים מוגדרים הוא בא לרחובות (כי הוא מאשדוד) וסתם הסתובבנו בעיר, נראה לי בכל חור ופארק אפשרי. ואז אמא הייתה צריכה ללכת אז הייתי צריכה לקחת את אחותי לביביסיטר (היה משעשע אבל מעצבן ברמות). ובפגישה שאחרי זה.. הוא שוב בא אליי נראה לי
וגם כן טיילנו לנו. לא סיפורים מעניינים במיוחד.

B o o o o M

New member
הרשי לי להצדיע לך

את מתמודדת יפה מאוד עם הפרידה.
כל הכבוד תמשיכי ככה!! נשיקות

OgaliO

New member
../images/Emo13.gif

חח אוקי.. היציאה הראשונה שלנו הייתה לבית הפנקייק.. אממ, אמא שלי בזמן ההוא לא הסכימה לי לסוע עם צעירים שיש להם רישיון .. ואחרי התחננויות בלי סוף, הוא בא הביתה שלי לפני שיצאנו, וההורים שלי הפילו עליו מבול של שאלות.. (נהג זהיר? מהבהב? נוהג מהר? עשית תאונות? ובלה בלה בלה..) חח היה מביך בטירוף.. אחרי הקטע הזה הם הרשו לי לסוע איתו.. בתנאי שאתקשר שנגיע למקום, וכשנצא מהמקום חח.. היה מצחיק
שנינו היינו כלכך ביישנים, שרק שתינו שוקו וכמעט לא דיברנו חח.. כמה יציאות היו מאז חח..

../images/Emo2.gif גמאני גמאני!

הדייט הראשון שלנו גם היה לבית הפנקייק :] ויש לי עד היום מפית משם שאני שומרת בארון מאותו דייט. אני זוכרת שהזמנתי המבורגר והוא ממש התלהב מזה שאני לא מתביישת לאכול ליידו כמו בהמה ועוד לתקוע אח"כ גרעפסים.
טיהי..

Ray512

New member
הכינוי שלך מזכיר לי את מאיה...

פתחתי את ההודעה ולא הבנתי למה היא א) לא מלאה בסמיילים ב) למה שמאיה תכתוב שהיא סמויה
בכל מקרה... וואי, עם האקס... הפעם הראשונה שבאמת יצאנו- מחוץ לגבולות ביה"ס, הייתה ל-אוניברסיטה, כמה מפתיע
ישבנו על הדשא, וזה היה אביב ומעלינו היו סיגלונים והתווכחנו על הצבע שלהם. לפני זה הייתי בעיקר יוצאת משיעורים והוא ממילא לא היה נכנס אליהם (כי הוא היה מבריזן לא נורמלי) והיינו יושבים היכנשהו בביצפר, עד שהמחנך שלי היה תופס אותנו ומסתכל עליי במבט עקום נורא. ("אבל שלומי, לא הרגשתי טוב, אז יצאתי החוצה, ויובל סתם היה שם במקרה!") היו צחוקים
בקדנציה השניה שלנו, היציאה הראשונה הייתה לים בהרצליה. אני זרקתי עליו אבנים ונחתכתי מצדפה, ושם גם נהיינו חברים שוב
אחח... זכרונות טובים
היה נחמד אז

זה היה מזמן...

אז הפעם הראשונה שנפגשנו הייתה ביום הולדת שלי. הוא הגיע אליי מוקדם, נסענו לטיילת וישבנו לנו מול הים ליד החומות של העיר העתיקה...אוחחח זה היה מקסים. הוא היה מאוד מאוד מאודדדד ביישן אז אני נישקתי אותו ראשונה. אחר כך נסענו אליי הביתה, ובערב יצאנו עם החברים שלי לחגוג לי יום הולדת. שם היה דיאלוג נחמד. ידיד שלי פונה לחבר: אתם חברים? החבר: אממ כן אני מהצד: וואלה? טוב לדעת... יום אחרי זה הוא לקח אותי לצפת ( הוא גר שם הרבה שנים), טיילנו בעיר ואז הוא לקח אותי לבקר את סבתא שלו, אוי כמה שהיא התלהבה ממני. הוא נכנס ראשון והיא לא ראתה אותו מזמן אז היא קפצה עליו עם נשיקות וחיבוקים. אחר כך היא ראתה אותי ובמשך הזמן שהיינו אצלה היא די שכחה שגם הוא שם חח. לקראת הערב הוא לקח אותי למסעדת ג'עוני בראש פינה. מקום ממש חמוד, נותנים לך לשולחן כל מיני משחקים כדי שלא יהיה משעמם, אבל יקר. 3 ימים אחרי זה היה יום האהבה אז הוא הגיע אליי ולקח אותי לנקרות בראש הנקרא, מקום מאוד יפה. מאז עברו להן שנתיים מושלמות...

Clueless Maiden

New member
אממ

זה מסובך אצלנו, כי היו המון "פגישות ראשונות", אבל אני מניחה שבפעם הראשונה ראשונה הלכנו לקניון רמת אביב, והוא קנה לי גלידה, וצחק על ההרגל המוזר שלי לעשות "פוו" לגלידה ולנער את הכפית אחרי שאני אוכלת ממנה. וישבנו על הגג השקוף הזה של הקניון, והתנשקנו, ואז נכנסו לכזאת מגלשה מכוסה של ילדים, והתנשקנו. בפעם ראשונה אחרת, הרבה לפני שהיינו ביחד, הגעתי במקרה לתחנת אוטובוס שמתחת לבית שלו, והוא ראה אותי מהחלון, וירד מהר למטה. הוא תפס אותי בדיוק לפני שעליתי לאוטובוס והסתובבתי אליו, והפיות שלנו נפגשו. ממש כמו בסרטים.

McBlack

New member
וועו ווע ../images/Emo11.gif

סתם, אני מאיה מממ עם החבר הייתי מכיתה ג' בשכבה עד סוף התיכון, נראה לי שהפעם הראשונה שיצאנו לאנשהו ביחד הייתה בכיתה ח' או ט' כשהייתי עם החבר שהיה לי לפניו באותה תקופה... יצאנו לגן (כמה פיסות דשא, ספסלים וסלעים מעוצבים) פה קרוב וסתם עשינו שטויות... אם את מתכוונת ליציאה לבד אז כשהיינו בט' הלכנו יחד לעזריאלי ושוטטנו שם והיינו שני ילדים בעיר הגדולה
מה איתך? את מצטרפת? יש טעם לשאול לשמך וכו'? :)

McBitch

New member
כן, נראה לי שאני אצטרף...

אבל אני לא מבטיחה כלום
:) שמי בישראל הוא טל, אני עדיין לא חברה של חייל. אבל נראה לי שאני בדרך :) אם את רוצה לדעת עוד משהו, בשמחה :) שבת שלום :)

McBlack

New member
בהצלחה לך עם זה ../images/Emo13.gif איך הולך בינתיים?

בת כמה, מאיפה וכו'... חיחיחיחי כואב לי בצלעות אז כואב לי לצחוק וזה מצחיק אז זה יוצר מחזור אינסופי של צחוק וכאב!

McBitch

New member
:)

חח אני בת 17 וחצי :) מקרית אונו, והבחור עוד מעט בן 22, זה נשמע הפרש ענק, אבל אנחנו באותו ראש ממש, והוא מצחיק אותי, אז החלטתי שגיל זה רק מספר :) והוא בקורס קצינים, אבל כרגע ברגילה :) ונראה לי שהולך בסדר, אני מקווה לפחות הכרנו דרך חברים משותפים, ויש מצב שנצא איתם היום... רק קודם שיקום, אח"כ נראה מה יהיה... אלוהים גדול :)

למעלה