שלום

Caraya

New member
שלום

אני ממש לא מבין בנגני MP3, אז אני מבקש את העזרה שלכם כי אני רוצה לקנות אחד כזה... ככה. הדבר היחיד שחשוב לי זה הרבה זיכרון. לפחות 20G. אני גם מתכוון לקחת אותו לצבא אז חשוב לי שיהיו לו חיי סוללה די ארוכים. אני מעדיף כמה שפחות לשלם על נגן וידאו, MP4, מסך צבעוני ושטויות כאלה... לא צריך את זה. רוצה משהו פשוט שיעשה את העבודה, שיודע להשמיע מוזיקה וזהו. גם תמיכה בעברית זה לא מי יודע מה חשוב בשבילי. אז יש למישהו רעיון למכשיר שעומד בדרישות האלה? תודה

tweeg

New member
תשובה

הנגנים שעוברים את ה20: d2 zen zvm classic zune הzune הייתי מוריד בגלל גודל מסך,הzen לא נמכר בארץ הd2 הzvm והקלאסיק יכולים להתאים מכיוון שהחשיבות השנייה היא לזמן סוללה אז הייתי נשאר עם הd2,סוללה של 50 שעות סאונד מעולה אם הוא יקר מדי לדעתך,הייתי הולך על הקלאסיק בגלל הזמן סוללה למרות זאת ההמלצה שלי היא הi7 שחוץ מזה שהוא מגיע רק ל16 הוא עדיין הכי מתאים

Caraya

New member
תודה רבה, עוד כמה דברים

classic הכונה היא אייפוד קלאסיק? ניסיתי לחפש גם את D2 ואת ZVM בזאפ ולא מצאתי, אתה יודע אולי באיזה חנויות אפשר למצוא את המכשירים האלה? (אולי השמות שכתבת זה קיצור ובגלל זה לא מצאתי?) תודה

tweeg

New member
תשובה

כן d2 זה קיצור של cowon iaudio d2 zvm זה קיצור של zen vision m של קראיטיב שתיהם קיימים בזאפ

tweeg

New member
אפשר לשאול איזה נגנים כבר פסלת?

הi7 נפסל?הzune?הzen? מזכיר: i7 מגיע ל16 zen-לא נמכר בארץ zune-מסך גדול מדי כי במקרה כזה נשארו ה: d2-הכי טוב מבניהם,אבל יקר הקלאסיק-הכי מתאים(מחיר/ג'יגה) וזמן בטריה,אבל סאונד פחות טוב הzvm-טיפה ישן אבל נגן מעולה,זמן בטריה קצת נמוך,הזול מבינהם

למעלה