שלום

Shame in you

New member
שלום

אני בת 18. אני סובלת מאז שקיבלתי את המחזור (גיל 11 וחצי) מכאבי תופת בבטן, בגב, ובמתניים, שמוענים ממני לתפקד בכלל ביום הראשון של המחזור. משככי כאבים מסוגים שונים לא עזרו לי בכלל. נכנסתי עכשיו לאתר של אנדומטריוזיס ונחרדתי לגלות שיש לי יותר מתסמין אחד של המחלה. האם המחלה תתכן בגילי? אני נורא אשמח לדבר עם כמה מכן בנפרד, כי יש דברים שמביך אותי לרשום על גבי הפורום. בבקשה, עזרה דחוף

שלום לך ../images/Emo140.gif

בהחלט ייתכן שאת סובלת מאנדומטריוזיס. למחלה אין מגבלת גיל. ככל שמגלים את המחלה בגיל יותר צעיר זה יותר טוב - פחות נזק לגוף. הכאבים שאת מתארת מוכרים לרובנו
. את מוזמנת לשאול אותי במסר מה שאת רוצה.

ליאל ד

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לצערי אנדומטריוזיס יכול להתפרץ בכל גיל (אם התאוריה שאנחנו נולדות איתו וזאת רק שאלה של זמן עד שהוא מתפרץ נכונה). לפי הסימפטומים שתיארת בהחלט ייתכן שיש לך אנדומטריוזיס. הייתי ממליצה לך לקבלוע תור לביה"ח תל-השומר שם יושבים המומחים למחלה שידעו לאבחן אותך ולהמליץ לך על דרכי טיפול. אם יש לך שאלות את מוזמנת לשלוח לי מסר ואשתדל לענות. בהצלחה! תרגישי טוב ליאל!

Shame in you

New member
חשוב לי לציין

שיש לי כאבים בבטן התחתונה בעיקר, ושהכאבים האלה מתרחשים רק ביום הראשון של המחזור. לא כואב לי באזורים האלה ללא המחזור.

איזה יופי שמצאת אותנו ../images/Emo24.gif

בשביל זה אנחנו כאן. בהחלט ממליצה לך לפנות בהקדם לתל השומר. את מוזמנת לפנות אלי במסר לשאול כל מה שאת רוצה. תישארי איתנו

זואילי

New member
הי לך ../images/Emo140.gif

טוב שמצאת אותנו עכשיו. תרגישי בנוח בביתנו החמים ואת מוזמנת להתייעץ פה עם כולנו או במסרים.

Shame in you

New member
קבעתי תור לגניקולוג

לעוד שבוע. אני ממש פוחדת. אגב, יש לי שאלה: הייתי כבר אצל גניקולוג בעבר, ואולי אני נכנסת עם אמא שלי לטיפול אצלו. האם מותר לו בכלל לספר לה את זה? (שהייתי אצל גניקולוג פעם) או שזה מידע חסוי, כי אני מעל גיל 18?

sivic10

New member
מנסה לענות

הבדיקה אצל הגניקולוג תעשה בלעדי אמא שלך. אפילו אם תשבו מולו ביחד, הוא יבדוק אותך לבדך (או בנוכחות אחות- אם תרצי) כך שאין לך מה לחשוש. מעבר לכך שאת לא צריכה ליידע אותו אם היית אצל גניקולוג בעבר, אין לזה השלכות על הבדיקה. בהצלחה.

למעלה