שלום..

fgfg114

New member
שלום..

אני לא רוצה להשמע קטנוני,אבל אני מקוה שהתחרות הזאת לא הולכת להיות כמו התחרות של החיוכים.אלא אם כן השיפוט יהיה זהה. יש תמונה עם ילדה שמביטה מהחלון..בתחרות הנ"ל..אוקי היא מביטה מחלון החדר...אבל איפה פה "החדר האינטימי שלי"? הפוקוס כולו על הילדה.. אני לא חולק על מאשר התמונה לתחרות..חלילה..פשוט ידוע שילדים גונבים את ההצגה..וגם התמונה לא כ"כ קשורה לתחרות.. שלא יהיה ספק...התמונה מקסימה!!!!! והילדה יפייפיה.. זהו..רציתי לומר מה שאני חושב..

פייר אינף לגמרי

והשופטים מתבקשים לקחת דברים כאלה בחשבון, שנית, להזכירך, בתחרות החיוכים, אף לא ילד או ילדה אחת לא זיכו את שולחי התמונות בפרס בדיוק מהסיבה הזו. אז אתה לא נשמע קטנוני כי אתה לא קטנוני כי אין לך מה להיות קטנוני, לא לגביי התחרות הזאת ולא לגביי התחרות ההיא.

fgfg114

New member
אני מקוה שהצלם לא נפגע.התמונה באמת מדהימה!

ותודה על היחס!

אני מקוה שגם אני לא אצא קטנונית../images/Emo122.gifאבלל

דידפתי בהיסטוריה,והבנתי על מה היה הסיפור.. והאמת שזה ממש מוצדק לדעתי. ותחרות הזו ממש דומה לעניין החיוכים,כי הנה שמו כבר היום תמונה של חדר של ילד..חדר ממש יפה!!!!!! אגב! כל הכבוד על ההשקעה של ההורים! חדר של ילד.חיוך של ילד..אותו סגנון-ילדות-זה כובש! מה אתם חושבים?

Tali1912

New member
על מה את מדברת בכלל

איפה את רואה תמונה של "חדר של ילד" בתחרות הזאת אממממה

Tali1912

New member
חדר של ילד?

תגידי את רואה טוב כי אני לא מצאתי חדר של ילד

את צודקת לחלוטין!

אבל תמיד היא מדברת בנימה מלגלת
הפעם החלטתי להחזיר..נמאס!

yaki123

New member
צודק../images/Emo45.gif..והתמונה באמת מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לי לא יצא לצלם עדיין../images/Emo10.gif

ניסיתי למצוא מקומות מעניינים אך אין!...הבית שלי בשיפוצים אז מה אצלם?קרטונים?

yaki123

New member
גם לי לא יצא לצלם..החדר שלי חייב סידור../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אני חולה כרגע... והוא חולה יחד איתי..

שלי דווקא מסודר ח..אבל עוד חודש מגיע מחשב חדש

איזהה כיףף..אז הכל מוזז ואני חושבת איפה לדחוף את המחשב שקניתי לי

dididido

New member
פייר אינף צודק הוגן!!!!!!../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

לגמרי!!

למעלה