שלום

בופיק

New member
טלטל...

אם מרגיש לך להילחם ולדעת שעשית הכל .. אז תעשה את זה.... אני חושבת שמקום מסויים כל אחד מאיתנו היה רוצה לדעת להילחם כמו שאתה נלחם... אני למשל לא ממש יודעת... אני יכולה להילחם על הרבה דברים, אבל בזוגיות קשה לי להילחם... תעשה את מה שעושה לך טוב... אני מאמינה שגם אם לא תצליח לפחות ההרגשה הטובה שניסית הכל תשאר לך... רק תשים לב שזה לא בא על חשבונך, על מה שאתה אוהב, על הצרכים שלך.... פה בשבילך.. בופיק

m a t a n O

New member
אלו מילותיי.

חמוד, תן לי לספר לך משהו שקרה לי, אולי תחשוב מזה משהו. כשהחבר שלי נפרד ממני, כולם היו בהלם. לא הבינו למה. חוץ מהאנשים שהיו בלב העניינים וידעו מה קרה, והבינו את הטרגדיה שהיתה, כי כל הפרידה, מקורה היה בטעות. נפרדנו סה"כ לשבועיים. בתום השבועיים האלה, שהיו גהינום עבורי, הוא התקשר אליי ואמר לי (לראשונה) שהוא אוהב אותי. ושהוא רוצה אותי, ומאז ועד היום אנחנו יחד. (זה נשמע הרבה, אבל כל הסיפור הוא שנה ושלושה חודשים). וכן, גם החבר שלי חזק בלא להביע רגשות. (איך הוא אמר לי פעם: "הלב שלי הוא לא כמו הלב שלך, שאתה מניח על כף היד ונותן לכל אחד לגעת, אצלי הוא עטוף בפוך, מוסתר בכספת נעולה רחוק ממני. אני לא מפריע לו והוא לא מפריע לי"). בשבוע הראשון לפרידה שלנו כל הזמן נלחמתי עם עצמי. רגע מקבל את הפרידה ורגע לא. רגע אומר לעצמי, מתן, תרגע, תנוח, זה יעבור, הוא לא יחזור אליך, ורגע קם, ומרגיש כאילו אני מוכן להלחם עם העולם על מה ששלי. כי כמו שאמרתי, הפרידה היתה בגלל טעות אחת. קטנה. וחשבתי שזה לא במקום להפרד על זה. היו ימים שלא הייתי שולח הודעות, היו ימים שהייתי מפציץ בארבע הודעות בדקה, שאני אומר לו כמה זה לא בסדר להשליך הכל בגלל טעות אחת. בסופו של דבר, כל מה שאני עשיתי לא עזר. מה שכן עזר היה זה שלא עשיתי כלום. בשבועיים שלא דיברתי איתו, אמנם הייתי במצב רע, והייתי שפוף וכנוע לחיים, אבל החיים שלי היו חסרים לו. אז הוא יכול היה להודות לעצמו שהוא אוהב אותי. מה שאני מנסה לומר- לפעמים זה שאתה יודע שהאהבה לא נגמרה לא אומר שהצד השני בכלל יודע על קיומה של האהבה. לפעמים הוא יקום ויגיד- אני אוהב אותו. ולפעמים הוא יודה שהוא לא מוכן לאהבה. תדאג לעצמך. אתה מאוד מאוד צעיר. ולא שאני מישהו שצריך להביע דיעה על מערכות יחסים עם הפרשים בשנים (אני בן 20 והחבר שלי בן 26) אבל יש הבדלים בחיים. כל אחד חי לפי מוסכמות אחרות. לפעמים לא כל מה שאתה יכול להגדיר מיד הוא יכול. ולא כל אחד יכול לאפשר לעצמו להרגיש את אותם הדברים שהשני מרגיש. לכן, אני חושב, שהמעבר קרוב אליך כל כך מבלבל. כי אתה לא יודע מה זה אומר, רוצה אותי קרוב, ונפרד ממני. חוצמזה, שאם אתה היית החבר הראשון שלו, מה שאני בטוח שתרם לו לבטחון העצמי, והעלה לו את הערך העצמי בהקשר הזוגי, לפעמים יכול להיות שהתפקיד שלנו בחיים של אדם אחר זה לפתוח אותו לעולם אחר. ללמד אותו משהו על עצמו. תנסה לבחון את זה, ואולי תראה שאולי אולי, הנעלים שאתה כ"כ אוהב ורגיל ללבוש, לא באמת נוחות. ואם המצב ככה- אתה יכול להשיג זוג שילך איתך עד שאתה תגדל. אוהבים אותך, פה, ילד. מתן.

l a t

New member
שלום

קראתי פה כמה סיפורים וחשבתי לעצמי אולי אני אשתף אתכם עם הסיפור שלי אני בן 24 וכרגע אני עובר פרידה ראשונה בחיים שלי אחרי קשר של עשרה חודשים בן זוגי הוא בחור בן 38 שיצא מהארון לפני 3-4 שנים כך שתבינו מזה שהוא בנאדם קצת מתוסבך בעקבות כל התקופה שהוא הכחיש את עצמו וזאת תקופה ארוכה הכרנו באינטרנט וזה משהו שלא חשבתי שאני אעשה בחיים אבל זה קרה התחלנו להיפגש ומראש היה ברור לשנינו שאנחנו נפגשים כדי לבנות משהו חזק ויציב ויותר מהכל אמיתי ולא משהו מיני בלבד אחרי שלושה חודשים אני כבר ידעתי מה אני מרגיש ושיתפתי אותו אמרתי לו שאני אוהב אותו אני לא ציפיתי לשמוע אותו דבר כי אני יודע שהוא בנאדם שקשה לו להוציא רגשות החוצה וכנראה שזה עוד יותר קשה שזה גבר אחרי סופשבוע שלא התראינו הוא החליט שאנחנו צריכים לדבר ואז בעצם הוא נפרד ממני בפעם הראשונה בטענה שהוא לא חושב שהוא יכול לאהוב אותי או כל בנאדם אחר ושקשה לו עם זה וזה לא פייר כלפי היה לי קשה מאוד להתמודד עם זה כי כל הזמן היינו ביחד והיא לנו כל כך טוב ביחד שזה באמת היה בום רציני ללב שלי למחרת החלטתי שאני לא מוותר ואמרתי לו שאנחנו צריכים לדבר ולראות אם אנחנו יכולים לסדר את העניינים ביננו הסברתי לו שכל אחד מרגיש את הדברים בצורה אחרת ובזמן שלו ושהוא לא צריך להילחץ מזה הוא אמר שזה ממש מלחיץ אותו ושקשה לו עם זה אבל בסופה של השיחה החלטנו שאנחנו ממשיכים הלאה כמובן שכמו לכל זוג היו לנו עליות וירידות ויכוחים וריבים אבל רוב הזמן פשוט נהנינו להיות אחד עם השני שנינו יצאנו עם זה החוצה וחלקנו את הזוגיות שלנו עם המשפחות שלנו דבר שהיה קשה אבל השתלם במיוחד לאור התגובות שקיבלנו הוא סובל מבעיה רפואית וגם היה באשפוז של כמה ימים וכמובן שהייתי איתו שם ולא עזבתי אותו לשניה ובעצם אני היחידי שהיה לידו והיה שם בשבילו וכמובן שעשיתי את זה מרצון ומאהבה ואכפתיות אליו לאחרונה הוא התחיל להגיע לארוחות משפחתיות שיש אצלי בבית כל שישי בערב וכולם חיזקו והכל היה טוב ויפה אני לא חשבתי שזה יגיע ככה אבל זה הגיע לפני שבועיים הוא הודיע לי שאנחנו צריכים לדבר ושהוא חשב ועשה חישובים עם עצמו והגיע למסקנה שהוא מרגיש אלי משהו אבל זה לא מספיק חזק בשביל זוגיות הוא אמר שטוב לו איתי אבל הוא לא יודע אם זה מספיק חזק כדי להמשיך ולבנות חיים ביחד הוא התחיל תהליך יעוץ עם ידידה שלו כדי לעשות ילד ביחד ואני מההתחלה תמכתי והייתי בעד ומאז שהוא חזר מהפגישה הראשונה ששם כנראה סובבו אותו וגרמו לו לחשוב על כל מיני דברים שיכולים לסבך תעניינים אני פחדתי שזה יקרה ושהוא יחליט שהוא לא יכול להתמודד עם שני הדברים ביחד הוא טוען שזאת חלק מהבעיה אבל לא הסיבה המרכזית שהיא הרגשות שלו וזה שהוא לא אוהב אותי אלא מרגיש משהו שלא מספיק חזק. אני ניסיתי לדבר איתו והסברתי לו שבגלל כל הבעיות שיש לו אז קשה לו עם העניין של הרגשות ושאני לא צריך לשמוע ממנו את המילים האלה "אני אוהב אותך" ושההתנהגות שלו והאכפתיות שלו כלפי מספיקה לי ונותנת לי תחושה של מישהו נאהב היה לנו כמה ימים של שיחות והוא אמר לי שהוא מתלהב מהאפשרות שנחזור להיות ביחד אבל הוא מפחד שזה לא יצליח בסופו של דבר החלטנו לקחת את העניינים יותר לאט ובגישה פחות לחוצה ולראות מה קורה הלאה מהר מאוד חזרנו לדבר בצורה טבעית להיפגש וגם לעשות סקס ובפעם הראשונה לצאת עם חברים שלי עבר שבוע ושוב אותה השיחה הוא אמר שהזמן שעבר הספיק לו כדי לדעת שהוא לא רוצה שנמשיך אמרתי לו שבשבוע שום דבר לא יכול להשתנות הוא הודה שדברים כן השתפרו אבל התחושות שלו לגבי העתיד שלנו ביחד נשארו אותו הדבר חשבתי שאני מוותר חשבתי שאין לי כח להילחם ולהיאבק יותר אבל אני אוהב אותו ורוצה להיות איתו. היום כתבתי לו מכתב ובו הצעתי לו שניקח הפסקה אחד מהשני כדי לתת לזמן לעשות את שלו ולראות מה באמת אנחנו רוצים אחד מהשני אני מחכה שהוא יחזור מהעבודה כדי לתת לו אותו (כתב יד הרבה יותר אישי מאימייל) אני אשמח לקרוא תגובות שלכם ושל בעלי ניסיון במקרים כאלו תודה על ההקשבה טל.

l a t

New member
קודם כל

באמת תודה על היחס שאתם נותנים פה לא ציפיתי למשהו כזה מתן אני חושב בכיוון שלך תאמת כי כמו שאמרתי החלטתי לתת לזמן לעשות את שלו הבעיה שמקודם קצת התכסחנו בהודעות בפלאפון אני לא חושב שאני אצור קשר יותר כרגע אני לא חושב שמגיע לו אולי אני מדבר מעצבים או מאכזבה אבל אני יודע שמחר אני אקום ליום חדש ואולי כן אצור קשר זה מאוד מאוד מאוד מבלבל וזה מאוד טרי אמרתי לו עוד בהתחלה שלא משנה מה יהיה איתנו הוא עזר לי לעשות משהו גדול וחשוב בקשר לחיים שלי וזה לצאת עם האמת שלי החוצה אל החברים שלי והכי חשוב אל המשפחה שלי אז יכול להיות שזאת הייתה המטרה של הקשר הזה עדיין הייתי רוצה שבנוסף לזה נמשיך להיות ביחד ושזאת לא תהיה המטרה היחידה ושוב תודה תודה תודה אין לכם מושג כמה אתם עוזרים :)

m a t a n O

New member
טל,

יודע מה? זה דווקא טוב שאתה מדבר מעצבים. זה טוב. תכעס. והרבה. זה חשוב. ולמה אני אומר את זה? כי נראה לי שמה ששונה בסיבוב השני של מערכת היחסים שלי עם החבר שלי, הוא שאני מסוגל לכעוס עליו. כשהוא נפרד ממני, לא יכולתי לכעוס עליו. כעסתי רק עליי. זה מאוד מתסכל, אבל צריך לדעת גם לכעוס על איש אהוב. ואנחנו פה כדי לתת יחס, זה חלק מהשירות :)

sidoni

New member
הי טל....

בונ'א...אתה בוגר חבל על הזמן בחור בגילך ברמה של פוקוס כזה ,שיודע בדיוק מה שהוא רוצה , מעניק כמו שהרבה אנשים בוגרים לא יודעים להעניק ,שמע אתה מדהים . ושלא כמוך הרבה אנשים בוגרים ומבוגרים(וצעירים)לא תמיד יודעים לקבל... ולפעמים כשהם מקבלים הם מרגישים שלא בנוח חסרי אונים מבולבלים הרבה אנשים יודעים להיות לבד זה יותר קל (באמת) ופחות מבלבל .אני לא מאמין שהוא לא אוהב אותך לדעתי הוא פשוט לא מסוגל להיתמודד עם נתינה זוגית כזו. ומתן גם אני למדתי לכעוס לאחרונה וזה שם דברים בפרופורציות ( ככה הם לומדים להבין בדיוקמתי הכל בסדר באמת). תמיד כאן ...

טל שלום שוב

הרבה זוגות שנפרדו, שאני מכיר, המשיכו להיות ידידים במשך שנים ארוכות. כשהזוגיות מתפרקת, זאת לא אומרת שגם הידידות נעלמת. כמה וכמה ידידים שלי, כשאני שואל אותם "מאיפה אתה מכיר את האיש ההוא" , הם אומרים לי "ההוא? היינו בקשר זוגי שנה (או שנתיים), אבל זה לא עבד, רבנו קצת ונפרדנו, אבל עכשיו אנחנו ידידים" האקס שלי היה ידיד שלי במשך 30 שנה אחרי שהתפרקה הזוגיות, עד שהוא נפטר. הוא היה ממשיך להיות ידידי.

l a t

New member
בקשר לידידות

כרגע איך שאני רואה את הדברים יהיה לי מאוד קשה וכמובן שעדיין אני מסתכל על הדברים החיוביים ועל האפשרות שנחזור יהיה לי מאוד קשה לשמוע למשל שהוא התחיל לצאת עם מישהו או שסתם היה לו סטוץ ברור שעם הזמן הכל עובר אבל זה מה שיש לי להציע כרגע אני לא פוסל את האפשרות לידידות כי הוא בנאדם נדיר שאני לא רוצה לפספס בחיים שלי.

l a t

New member
עדכון

שלום רק רציתי לעדכן אתכם שלקחתי החלטה ולמרות שהיה לי נוח שאנחנו ממשיכים לדבר בטלפון החלטתי שאנחנו צריכים ניתוק מוחלט לתקופה מסויימת כדי ששנינו נדע בדיוק מה אנחנו רוצים אחד מהשני וכדי שאני אוכל "להבריא" ממנו במקרה שאנחנו לא ממשיכים זה מאוד קשה אבל אין ברירה אני צריך להיות מוכן לאפשרות של לצאת לדרך חדשה ולא להיתקע

בופיק

New member
בהחלט גאה בך..

כל הכבוד... אין לספק שלקחת החלטה כזאת זה קשה וכואב.. החלטה מאוד בוגרת,החלטה עם ראיה קדימה.. ראיה של הטוב... אני מאחלת לך אושר ואהבה... שלך בופיק

l a t

New member
הייתה מעידה קטנה

חזרתי אליו הבייתה כי רציתי שוב להרגיש אותו ולעשות איתו סקס אני הבנאדם הכי מבולבל בעולם לא יודע מה לעשות.

בופיק

New member
זה בסדר...

זה קורה וזה מובן.. אני יודעת שקשה לך.. זה לא קל.. יש את הצורך הזה... וזה בסדר להיות מבולבל.. להרגיש מבולבל... פשוט תלך עם מה שמרגיש לך באותו רגע.. נכון יש השלכות להכל.. אבל איתם תתמודד כשיגיעו.... תמשיך לכתוב.. תפרוק את מה שאתה מרגיש, את הבלבול והקושי.. אני בטוחה שאחרי זה תרגיש קצת יותר משוחרר.. שלך בופיק

l a t

New member
אוף

יותר מידי עליות וירידות באמת אני כבר לא יודע מה לעשות קשה לי לקחת את הזמן קשה לי עם השיחות האלה קשה לי להמשיך לרצות קשה לי לוותר על מה שאני רוצה אני לא יודע לתת מנוחה לא יודע להירגע.

yosef 30

New member
היי lat

מאיפה להתחיל.....
. ברוך הבא למשפחה החמה שראיית שכבר קיבלה אותך בזרועות פתוחות ובחיבוק גדול.
אין ספק שמה שאתה עובר הוא לא פשוט. עברתם הרבה ביחד שניכם, נשמע שהוא ליווה אותך בדרך מאוד משמעותית ביציאה שלך מהאורן מול המשפחה ומול החברים והיה שם לצידך ועל כך אתה כלכך מעריך ואוהב אותו. מאוד התרשמתי מזה שהמשפחה שלך קיבלה אותו למרות הפרשי הגילאים והסכימה שהוא ייצטרף לארוחות שיישי, נשמע שיש לך משפחה שמקבלת אותך באהבה מלאה ורואה אותך ומכבדת את הדרך שלך לאושר שלך. (אם אני טועה אתה מוזמן לתקן). האהבה שלך אליו היא מאוד גדולה וחזקה, אין ספק שאתה נותן שם מכל הלב ובעוצמות מאוד מאוד גדולות. לפעמיים כשאנחנו נותנים יותר מדיי, אנחנו חוסמים את האחר ולא מאפשרים לו לתת לנו. נשמע שאתה לקחת על עצמך את תפקיד המטפל במערכת יחסים הזו מתחילתה ועד לרגע זה. התחלת את ההודעה הראשונה שלך בזה שהבן זוג שלך ייצא רק לפני 3-4 שנים מהארון ושהוא בנאדם קצת מתוסבך. ואז שהיית בבית חולים שרק אתה היית ולא זזת משם, ונשמע שרק אתה זה שנלחם על הקשר, ורוצה, והוא ממשיך לדחות ולדחות. אתה אומר לא איכפת שלא יאמר לי שהוא אוהב אותי, אפשר להרגיש בדרך אחרת. בעיניי זה משפט שמראה על ייאוש, נשמה אתה כולך צעיר, מגיע לך שיואהבו אותך, שייראו לך, שיאמרו לך, שייגעו בך בכל הדרכים. אתם לא עשר שנים ביחד. אין ספק שיש לו מקום גודל בחיים שלך, הוא עשה איתך צעד חשוב, יכול להיות שהוא מהווה עבורך מקור להישענות ודמות גברית (על אף המורכבות שלו כפי שציינת) ולך קשה לחשוב שלא להיות עם אותו דמות "יציבה". אני גם בעד להילחם על הקשר ולא לפרק אותו, אבל במינון - במינון כזה שיאפשר לך לשמור קצת על בריאות הנפש שלך. אני לא יודע מתי הוא יביא ילד לעולם אבל גם על זה אתה מוכן לקחת חלק ומאוד גדול וכמו שאני מתרשם גם שם לא יהיה לך מקום, גם שם אתה תוותר על עצמך - אל תלמד את עצמך כבר מגל כלכך צעיר להיות תלותי וחסר ערך ומשמעות. אתה מציע הרבה, והרבה מאוד. אתה אוהב ונשמע שהצד השני לא אוהב ולא מרגיש. ואתה בתמימותך באמת חושב ש"בכוח" ובזמן תבוא האהבה. כבר עברו 11 חודשים, והיו חודשים מדהימים כמו שאתה אומר, ובכל זאת הוא בוחר לקום וללכת. מה גורם לך לחשוב שעכשיו הוא צריך זמן בשביל להרגיש? איפה הוא היה עד היום? האם 11 חודשים זה לא זמן מספיק בכדי לדעת מה מרגישים?. בחור ייקר הפרידה היא כואבת ולא קל כלל וכלל. אך נשמע שהגיע הזמן שלך להמשיך להאה, לפגוש חבר'ה בני גילך, להתנסות עוד ועוד וללמוד על החיים הנפלאים האלה נשמע שהוא יוביל אותך לתחתית ולא יותר. מאחל לך פרידה הכי קלה ומלמדת שתוכל להיות ותזכור שכל מה שקורה קורה לטובת כל הנוגעים בדבר. באהבה גדולה ושוב ברוך הבא
יוסף.

l a t

New member
היי יוסף

אני אנסה לענות לך לפי נקודות דבר ראשון - ברור שאני רוצה שהוא יגיד לי שהוא אוהב אותי אבל אני לא מרגיש שאני צריך לשמוע את זה כי לפי ההתנהגות שלו והיחס והאכפתיות שלו אלי אני כן יודע שהוא מרגיש אולי לא באותו סדר גודל כמוני אבל זה טבעי אני לא אומר את זה מתוך יאוש ומתוך זה שאני מוכן לקבל את המועט בעניין אני יודע שזה משהו שחשוב לומר ולשמוע אבל אם אפשר "לשמוע" את זה לבינתיים גם בצורה אחרת אז אני מוכן לתת לו את הזמן הזה הוא אמר את זה בכל צורה חוץ ממילים. אני מנסה לשמור על שפיות ולא להגזים ולתת לי ולו את המרחב שאנחנו צריכים פשוט לפעמים ההרגשה שלי כל כך מייאשת שאני יודע שיש לו שם משהו בשבילי אבל יש לו כל מיני מחסומים והוא פשוט בנאדם שיודע רק לברוח ולא להתמודד זה כל כך כואב לי שהוא לו נותן לנו את ההזדמנות להתמודד עם הדברים האהבה לא תבוא בכוח אבל אני בהחלט איכשהו מאמין שאהבה מביאה אהבה וטוב מביא טוב וברגע שבנאדם יודע שטוב לו עם הבנאדם השני אז רק טוב יכול לצאת מזה והוא לא נותן לזה לקרות לגבי הילד - הילד אם יגיע יגיע בעוד שנה בערך עד אז יש לנו שנה שלמה של חיזוק הקשר ועבודה על הקשר זה לא מטריד אותי כרגע ואני לא אוותר על עצמי בשום אופן כי לא עשיתי את זה עד עכשיו חוץ מזה שהוא לא יהיה אבא במשרה מלאה אבל לנושא הזה יש עוד זמן. כל הבעיות שיש לו בחיים מובילות אותו לכיוון של לברוח ממה שאפשר ולא לברוח ממה שאי אפשר גם אם הוא מרגיש אלי או רוצה להיות איתי וטוב לו הוא מרגיש שהוא לא שווה את זה ושהוא לא שווה אותי ושלא מגיע לו מישהו כמוני ושיש לו לב מאבן שלא יכול להרגיש כלום הידיעה שמישהו כל כך אוהב אותו וכל כך רוצה להיות איתו קשה בשבילו ועושה בדיוק את ההפך ממה שצריך. ככה שזה לא עניין של זמן למרות שהוא בעצמו אומר "בוא ניקח את הזמן כדי לראות אם מה שיש לנו באמת חזק". פעם אחת אני מאבד תקווה פעם אחת אני מרגיש אותה כל כך חזק אני באמת לא יודע כבר כלום אני רק יודע שאני רוצה אותו.

yosef 30

New member
היי lat

ידידי אני קורא את מה שאתה כותב ואני שומע הרבה עצב ותסכול פנימי. אני גם שומע שיש לך הרבה כוח רצון ויכולת התמדה מעל ומעבר, זה בהחלט בגרות מדהימה שאתה מפגין כמו שכבר ציינו חבריי לפורום. יחד עם זאת כדאי להבין שיש כאן מחיר כבד לכל אותם תכונות חיוביות שקיימות בך. אל תדע לננתב אותם לנתיב הנכון ובמקום הנכון אתה רק תיפגע בעצמך. הבן זוג שלך, נשמע מדבריך שהוא אמוד מבולבל, ואתה יודע המז ה לגיטמי, לצאת מהארון כלכך מאוחר יש לזה השפעות אישיות. השפעה על הדימוי העצמי, שזה תהליך שהוא ייצטרך לעבור אותו עם עצמו וכדאי ואף רצוי עם מטפל מומסך. עם כל הכבוד ליכולת המדהימה שלך להכיל אותו - לך אין את הכלים לעזור לו, וזה בסדר גמור שאין לך את הכלים, אתה גם לא אמור לטפל בו. זה הוא שאמור להבין את זה. אתה מראה לו הרבה דברים - אך הוא אינו פנוי "לשמוע" את זה. ולא משנה מה תאמר, הוא צריך זמן. אני מסכים איתך שמעשה מוליד מעשה טוב. השאלה היא איך אנחנו מפרשים את זה. האם טוב זה להיות איתו? אולי אם תשחרר אותו הוא יוכל להמשיך לחוות דברים נוספים וללמוד על עצמו? אולי אתה תכיר מישהו שיוכל להכיל את כל היופי הזה ואתה תקבל אהבה ללא תנאי? מה זה בדיוק "טוב מביא טוב", "אהבה מביאה אהבה" בך יש אהבה גם בו יש אהבה - אך לא אותה הוא כנראה רוצה. אתה כואב שהוא בנאדם שיודע רק לברוח - ברור שהוא ייברח, ברור שקשה לו שאוהבים אותו, הוא כנראה עוד לא רגיל לזה, לא יודע איך להתמודד עם זה, אולי הדימוי העצמי שלו חלש נמוך, ואולי הוא בכלל רוצה קשר עם מישהו בן גילו. אולי הקשר מיצא את עצמו? ושוב אני אשאל, מהו טוב? למי טוב? לפעמיים אנחנו יכולים לראות מה טוב לאחר, אבל האחר עדיין לא נמצא במקום שלראות את אותו הטוב עבורו ואין טעם לסנות בכוח. 11 חודשים זה הרבה זמן. מאחל לך שתלמד לתת לעצמך ולהעריך את היכולות שלך ואת עצמך בעיקר כמו שאתה שואף שהוא יואהב ויעריך את עצמו. אני בטוח שהתסכול הוא גדול והכאב לא פחות קטן. תרשה לעצמך להיות שם, וככל שתשמור על מרחק ואי יצירת קשר בזמן הקוב כך יטיב עימך. יוסף.

l a t

New member
יוסף

אתה צודק שהוא צריך לקבל טיפול והוא בעצמו יודע את זה זה ברור שאין לי את הכלים כדי לטפל בו בנושא הזה אבל מה יותר קל מלטפל בעצמך עם מישהו שאוהב אותך? אני מנסה להתרחק ולקחת את הזמן ואולי חושב לנסות להיפגש עם היזיז הישן הבעיה היא שאני מפחד לפגוע בעצמי בצורה הזאת אני לא יודע מה יהיה הכי טוב ולא יודע איך להתנהג.

למעלה