שלום

בופיק

New member
היי טל

קודם כל ברוכים הבאים למשפחת זוגיות גאה... אנחנו פה בשבילך.... הכתיבה שלך והסיפור מרגשים נורא... נשמע שמאוד קשה לך עכשיו... האמת אני לא יודעת כל כך מה להגיד, אולי רק הייתי מחבקת אותך ואומרת שאני מקווה שדברים הסתדרו... נראה לי שהוא קצת מבולבל, שאולי קצת קשה לו לקבל.. אתה מאוד מכיל, מקשיב ונמצא שם בשבילו ואולי הוא לא מרגיש שהוא עושה את אותו הדבר בשבילך ולכן קשה שלו... קשה לי כי הוא חושב שאולי זה לא מגיע לו.... אני משערת השערות כי אני באמת לא יודע... יכול להיות שזה לא זה.. אבל ככה אומרת לי התחושת בטן... יכול להיות שקשה לו כי הוא עוד לא לגמרי שלם עם עצמו וזה משפיע על הזוגיות שלכם... אני כל כך מקווה שהיה בסדר... כל כך שמחה שאתה פה ומשתף אותנו.... באמת תרגיש בבית... תמשיך לכתוב, לשתף, לפרוק, לשתוק ולהוציא את מה שמרגיש לך שם בפנים... שלך בופיק

man41

New member
אנשים מחכים שנים לזוגיות כזאת וכזה מגיע...

הם עושים הכל שזה לא יצליח. גם לי קרה מקרה עם בחור שחיפש קשר הרבה שנים כסוף סוף היה לו מישהו שחיפש קשר הוא עשה הכל אבל ממש הכל להרוס את מה שהיה בינינו. לא מבין לא מתאים תחתוך בשביל מה כל הספינים האלו שסתם מבלבלים ומכאיבים לך מגיע לך משהו יותר טוב. אילן

LAT שלום. פעם אחת "לא" זה אולי "כן"

אבל שלוש פעמים "לא" זה מסר ברור. אני מבין כמה קשָה לך הפרידה, אבל תצטרך להתמודד איתה. אי אפשר לשכנע מישהו שיאהב אותך. כבר כתבתי כאן בעבר: בים הגדול דגים ישנם, זה ברור, רבים וטובים כמו אלה שיצאו משם. אולי מוקדם עבורך, LAT, לחשוב כך כבר בשלב זה. אבל כדאי לשמור את זה כמחשבה ברקע...

l a t

New member
אולי

אולי אתה צודק והמסר ברור למי ששומע את הסיפור על רגל אחת או למי שמכיר את הסיפור מהצד אבל כל מי שהיה קצת יותר מעורב וידע מה הולך במערכת היחסים שלנו קיבל את העניין בהלם קצת קשה לי להסביר את חיי היום יום שהיו לנו ביחד אולי בשבילי זה משהו מיוחד אולי בשבילכם זה משהו נורמאלי לחלוטין אני אספר לכם קצת על הקשר שהיה לנו זה התחיל מזה שבחודש הראשון נפגשנו כל יום למרות שהיינו גרים כל אחד בעיר אחרת אחכ היינו נפגשים 3-4 פעמים בשבוע וברוב הפעמים הייתי נשאר לישון אצלו ומחכה לו למחרת עד שהוא יחזור מהעבודה עד שלפני ארבעה חודשים אחרי קשר של חצי שנה הוא עבר לעיר שלי ויותר מזה לשכונה שלי ורחוב אחד לידי אני מקבל את זה שקשה לו לאהוב אותי אבל הבעיה שזה הרבה יותר מורכב מזה אהבה אפשר להראות גם בלי מילים ואני בטוח שאתם יודעים את זה אני בנאדם שיודע מה טוב לו ואיפה הוא לא רצוי ואני לא חושב שאני לא רצוי תודה על התגובות אני אשמח לעוד.

היי טלטול

אני חייב להודות שאני מעריך אותך על כוח הלחימה שלך, 10 חודשים הייתם יחד שזה לא מעט זמן אבל גם לא הרבה ונראה שהספקתם לעבור המון. ואולי אפילו יותר מידי. אגיד לך בכנות, אני לא פייטר, אני לא טיפוס שנלחם, כשהאדם שאיתי רוצה לחתוך אני לא נשאר שם בשביל להבין ולשאול, אני פשוט קם והולך. זה טוב או זה רע, אני לא יודע וגם לא משנה לי. אתם כן נלחמת על הקשר כי זה חשוב לך ומכאן ההערכה שלי אליך. יחד עם זאת, אני חושב שמגיעים הרגעים שצריכים לדעת להרים ידיים, להמשיך הלאה. חרף כל האהבה והרצון בעשרה חודשים לעבור כל כך הרבה נשמע לי עמוס, מתיש, ומעייף ובעיקר לא מתאים. הבחור כנראה באמת לא רוצה, לא מתאים לו. אז למה בכוח? כשבן אדם אומר שהוא לא מרגיש כלפיך רגש חזק, למה אתה ממשיך לחכות שזה יגיע? אתה צעיר, ובטוח שגם מקסים ואטרקטיבי, עיצה שלי? תמשיך הלאה.

למעלה