רציתי לשאול שאלה לא קריטית במיוחד אבל חשובה ל10GB מוזיקה שלי מה שיר של הפרומו של סומוויל זה שיר שהייתי ילד הייתי חולה עליו ועכשיו AXN הדליקו אותי עליו... מישהו יכול לומר לי את שם השיר והמבצע... אני אודה לכם מאוד ... ט'נקס
עד גיל 16 מבחינתי אני ילד גם כן כל אחד אחר מגיל 16 אני גבר כי בגיל 16 כבר התחלתי לדאוג לעצמי כל עוד הייתי תלויי בהורים אני עדיין ילד תלויי מאיזה נקודה מסתכלים עחל הדברים...
כן לי זאת באמת הייתה תקופת מעבר עבדתי אז בתור עוזר נהג בטיב טעם והייתי בבית רק 4 שעות בלילה (כדי לישון) ובכלל היה לי שבוע אחד בטיב טעם שישנתי רק 7 שעות כל השבוע... אני רוב החיים שלי אז העברתי בתא הנהג במשאית... נשבע לך שום אדם בן גילי לא טחן את הקילומטרים שאני טחנתי בטיב טעם.... מקריית שמונה ועד דינמונה חרשתי את הארץ... אני מכיר כמעט כל חור וכל כביש נטוש... ובכלל אני באופן כללי חולה הגה.. אבל עכשיו אני כבר לא עובד שם יותר... לא רוצה להיות שותף בהרעלות כאיבה של אנשים... עכשיו אני עובד בבניין וטיפה בחשמלאות... אגב אם כבר הזכרת אני פנויי כבר כ4 חודשים...
המחלה שלי זה מוזיקה. אני בעיקר שומע ומוריד סבניז אייטיז ונינטיז למרות שגם מוזיקה מודרנית באה בחשבון כל פעם שיש אלבום לועזי חדש אני מוריד... ובאותו עיניין אני מחפש להרחיב את הזיכרון של המחשב...