שלום

Scept

New member
שלום

עד לא מזמן לא חשבתי בכלל בכיוון של שנת שירות, ועכשו כשאני מתחיל לברר אני מקווה שלא פספסתי קצת את הזמן. בכל מקרה- איזה מן שנות שירות יש ששמות דגש על פעילות קהילתית\חברתית? יש עוד איזשהם כנסים שאפשר לבקר בהם ולשמוע קצת? בקשר לדברים של התנועה הקיבוצית- המיונים כבר סגורים, או שעוד יש איזשושהי דרך לברר? עמותת אתגרים- מישהו פה היה שם ומוכן לספר קצת על העשיה? ומעבר לזה- אני התחלתי כבר בהליכי התנדבות לצה"ל. אם אני שוקל שנת שירות, עדיף להקפיא הליכים או לסיים איתם ואז לדחות את הגיוס? תודה

Black Jane

New member
אז ככה

אני לא יכולה לענות לך הכל, אבל מה שכן -
לא פיספסת את הזמן לשנות שרות.
שנות שרות ששמות דגש על פעילות קהילתית/חברתית - בקהילה, גרעין יחד, קדימה ועוד... יש כנסים שאפשר לבקר בהם ולשמוע, אני כמעט בטוחה שבשלושתם.
המיונים לדברים של התנועה הקיבוצית (תק"מ) לא סגורים ברובם(!) ויש דרך לברר! אני מציעה לדבר עם איילה או עם מולי (הטלפונים שלהם כאן-http://www.kibbutz.org.il/mesimot/welcome.htm ) והם יסבירו לך הכל יותר טוב ממני
הממ לשאר השאלות אני כבר לא יכולה לענות. בהצלחה!

יש עוד תקווה :) .

היי Scept, העיר צפת, אשר נמצאת בגליל, הינה במצב איום ונורא הן מבחינה כלכלית והן מבחינה חברתית. בעקבות כך, הוקם גרעין שנת שירות- גרעין צמרת- אשר חי במרכז קליטה בעיר צפת ופועל שם, בשילוב של דתיים וחילוניים ביחד, כדי לשנות את המציאות היומיות העגומה הקיימת בצפת. אם אתה מחפש גרעין עם עבודה שמשנה מהבסיס, אם אתה מחפש את האתגר ולא את החיים הקלים- שנת השירות של צמרת היא בדיוק המקום בשבילך! ב- 10 לינואר מתקיים סמינר הסברה לגבי הש"ש ולגבי הגרעין. עוד לא מאוחר להירשם ולבוא!! לפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות בטלפון לשחר- 0508589729 או לשלוח מייל- [email protected] שיהיה לך יום טוב :) .

למעלה