שלום!

GreenShine

New member
שלום!

שלום! אני חדשה בפורום =) רציתי לשאול אם אולי למישהו יש טיפ להרכבת פאזל גדול שהוא יחסית כולו כמעט באותו צבע...תודה =)

Lanni

New member
כן

להחזיר לקופסה ולנסות להחליף בחנות
אני הייתי הולך על סידור לפי גוונים אם אפשר, אחרי זה לפי צורות. ואז, במקרה ואפשר לזהות אם זה חלק מאוזן או מאונך, הייתי מסדר את החלקים בשורות ולוקח חלק מאונך שנגיד יש לו "חור" למטה, ובודק לאיזה חלקים מאוזנים הוא מתאים מאלה שאין להם חור למעלה. וכמובן להתחיל במסגרת ואחרי זה מהפינות של המסגרת וכך הלאה, בצורה שבה לחלק שאת מחפשת יש כבר 2 חלקים בצדדים ויותר קל לגלות אם הוא מתאים או לא.

מממאיה35

New member
להחזיר לקופסא ../images/Emo13.gif

בד"כ גם ב"צבע אחד" מגלים שיש גוונים ואז אפשר לנסות למיין לפיהם. אם לא כמו שנאמר מעלי - למיין לפי חלקים, אין ברירה, אם אפשר לזהות אורך או רוחב אז מה טוב, אם לא - לפרוס את כולם לפי הצורות שלהם (כולל מיוחדים עם 3 לשונות או יותר) ולנסות אחד אחד.. בד"כ בפאזל המורכב עצמו (למשל אם יש מסגרת או חלק מהפאזל מורכב) - מומלץ לחפש מקום שרואים בו שצריך להיות למשל חלק עם 3 לשונות או 2 לשונות צמודים, ואז לעבור חלק חלק מהחלקים שנפרסו ולנסות להתאים. קשה קשה, סבלנות רבה נדרשת, אבל תוצאה משתלמת. ככה עשיתי עם הפוטומוזאיק 1000 חלקים - עבדתי על כל גוון לפי השיטה של לחפש חלק חלק..
מיון לפי חלקים

123נעמי

New member
מיון לפי צורות

זו האפשרות הטובה ביותר ופעם הבאה כשקונים פאזל לחשוב גם על הנקודה הזו
בהצלחה

GreenShine

New member
תודה על הטיפים../images/Emo9.gif

נראה לי עוד מעט הוא יתחיל להתקדם יפה

GreenShine

New member
תודה!../images/Emo9.gif כן

הרכבתי כמה פאזלים בעבר. הראשון שלי היה כשהייתי ממש קטנה..חחח של כלבים דלמטיים ואז אח שלי הביא לי אחד של 500 מאמריקה ולפני שנה קנו לי ליומולדת 2 פאזלים שפשוט חלמתי עליהם- הראשון פנטזיה (5000) והשני זוהר בחושך (1000) וגם קיבלתי עוד אחד מידיד שלי של נמרים (2000)וגם הבאתי אחד מפולין
ועכשיו הביאו לי עוד שני פאזלים-אחד של 2000 "חדר מיון" ותלת מימדי
הראשונים טיפה נהרסו לי ובינתיים אני עובדת על האחרונים כי השנה לא יצא לי להרכיב אותם,מקווה שבשנה החדשה יצא יותר
וכמובן אני אשמור עליהם כמו שלא שמרתי על הראשונים!
איזה פאזלים את הרכבת?

מממאיה35

New member
לשאול את מיסי

איזה פאזלים היא הרכיבה זה כמו לשאול תולעת ספרים איזה ספרים היא קראה
כולנו פה מרכיבים מכורים..

GreenShine

New member
חחח כן..

אני מתארת לעצמי
אבל אולי בכל זאת איזה פאזלים בולטים כאלה שהם הכי מיוחדים ולא כמו כולם

123נעמי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

כנסי למעלה לאלבומים ותראי את כל הפאזלים המשגעים של חברי הפורום.

למעלה