שלום

פרצלה

New member
אבל אנחנו כן מדברים עליה

ובכלל,מי אמר שהיא זקנה? חמותי למשל עוד לא בת 60,ליתר דיוק רק בת 58 . חמיות היום הן לא אותן קשישות שלא יוצאות מהמטבח,חמיות היום הן נשים במיטב שנותיהן,פעילות,עובדות,מבלות וכו'. מאיפה הבנת מדבריה שחמותה היא קשישה שכושר השיפוט שלה התערפל והיא פועלת כמו תינוקת? תמהתני

קטיה ט

New member
קודם כל

לחמותך יש נכדים בגיל ה-20? זה כבר מגלגל ותק מסויים. כלומר היא לפחות, רוב הסיכויים יותר, בת 60. ו60 אני רוצה להזכיר לך זה לא 30, גם לא 30 החדש. אם היא לא זקנה בגיל, היא זקנה בהתנהגות שלה וזה כל העיניין. זקנה בהתנהגות? כן ניצול שקוף מידי, לא מתוכנן, התנהגות אינפנטילית כמו הסגרת אי חיבה לנכדים מסויימים זאת או התנהגות של ילדה בת 16 (שיש לה נכדים, נגיד) או התנהגות של אישה בת 70 מעורפלת.

פרצלה

New member
אם את דווקא רוצה לרדת לדקויות

אז חמי בן 72 יש לו נכד מבנו בן 25 והוא עובד בעבודה אותה לא אסגיר כיוון שאיני רוצה לחשוף את עצמי אבל בואי נגיד שהוא יותר צלול מהצלול החדש של פריגת. התנהגות של אדם שהוא נצלן או תככן או סחטן או מפלה בין נכדיו זו אינה התנהגות שמצביע על עירפול חושים של איש קשיש,או אינפנטליות או התנהגות של בת 16,מאיפה הקרצת את כל האבחנות המוזרות הללו? זו התנהגות שנובבעת מאופי רע של בן אדם. התנהגות של קשיש שדעתו מעורפלת עליו הסממנים הם לא אפליות בין נכדים(זה אפילו קצת מצחיק מה שאת אומרת),אלא שיכחה למשל. למשל לצאת מהבית ולא לזכור לאן התכוונת ללכת. לקום למטבח ולשכוח בכלל למה.......... לשכוח שמות. וכו' וכו'. מה הקשר בין אפליות של נכדים,סחטנות כספים לבין עירפול חושים? רק לך הפתרונים

לפי דעתי

לכל המדינות המוסלמיות בקלות רבה בעקבות רכישות של פרוטניום/אורניום מעובד המסלול לרכישת נשק גרעיני קל יותר מבעבר(מי צריך כור? קונים מהיצרן חחחח), הפלשתינאים שולחים קאסמים החיזבלה שלך קטיושות, העיראקים בעבר שלחו סקאדים. והתשובה שלי לכל הנבירות הדביליות בפורום היא כזו אל תתכננו כלום, ואם אתם מתכננים אז כדאי שזה יהיה איזה בית בקנדה או בארה"ב מעבר לזה שעד היום הקיזו לנו את הדם, ישראל לא תוביל מהלך מלחמתי כלשהו וגם אם היא תוביל מהלך מלחמתי רחב היקף אנחנו לא נוכל לנטרל ירי טילים משום שאנחנו פשוט לא מסוגלים, והעובדה הזאת רק מבהירה שהמרחק בין היום שבו נחטוף ונחטיף אטום הוא לא רחוק, מה גם שהערבים אוהבים מוות בשבילם זה קדושה והיהודים אוהבים את החיים הטובים, שזה בשבילם קדושה שתי הדרכים אללו לא מצטלבות. לכן כשאת אומרת לחסוך תחסכי לכרטיס טיסה לכיוון אחד יכול להיות שאני מתריע טרום שואה נוספת, אבל זה הערכות שלי כלפי מה שמתפתח והיכרות עם המנטליות של האוייבים של מדינת ישראל.

אז ככה...

לאחרונה אני מזדהה מאד עם מה שאת כותבת לגבי העדפה של סבתות את הנכדים שלה. לצערי, ולא בצורה בוטה, אבל משתי הסבתות, קרי אמי וחמותי. שתי הסבתות משני הצדדים מקבלות מאיתנו עזרה לא קבועה, כיוון ששתיהן מעוטות אמצעים ואין ברירה אלא לעזור. אבל כאשר אנחנו מתארגנים לעזור לאחת הסבתות, תמיד נדאג שכל מי שיכול להרשות לעצמו במשפחה (כמעט כולנו, ואנחנו משפחה גדולה), ישתתף. אין הנחתת נטל על אחד. אני מבינה את בעלך, וגם את חמותך, שנפגעה. אבל אין ברירה, ואם הסברתם את זה בצורה יפה, שתיפגע ויעבור לה. באופן אישי לא הייתי מדברת על זה שהילד עוזר לה, זה נראה לי לא במקום להעיר שאנו יודעים שהנכד עזר לה בבית, גם מבחינה חינוכית זה נשמע לא יפה. זה יחמיר גם את האפליות שיש כיום כלפי הנכדים. לגבי הכסף - נהגתם נכון, אין שום סיבה שתממנו במצבם אף אחד חוץ מילדיכם.

"הוא החזיר ההוא לקח לחסוך שעות נסיעה

מהם היא לא הייתה לוקחת, ביומלדת היא לא נתנה וההוא נתן ולקח ונתן........." כנסי לפרופורציה קמצנית מי זוכר חמישים שקל שהוא נתן לסתבא? מה עושים מיזה סימפוזיון? אני לא הייתי מעלה את זה בפורום והמילים שבהם את משתמשת בפורום ממש לא לעניין, חמישים שקל זה סכום דבילי, אולי 200 ש"ח וגם על סכום כזה מעלימים עין, היא מודעת לזה שהוא חייל , ואם יום אחד היא תפתיע באיזה שהוא מהלך מצידה שיכרוח הוצאה כלכלית כלשהי, מה את תגידי? תזכרי את ה50 ש"ח? זה קטנוניות.......זה קטן זה דבילי... זה חומר זול לריכול , זה הפשוט עצוב ולגבי פרצלה שני על האף.

פרצלה

New member
איזו עילגות

את חייבת להתאמץ לארגן את דברייך כשאת כותבת בפורום. "הוא לקח לחסוך שעות נסיעה" איזה משפט מדהים......... אם את בת 9 אז אני חוזרת בי,בשביל גיל 9 זה עובר פחות או יותר.

אם את לא מסוגלת להבחין

שבובי זה שם של בן.... באמת מצבך קשה מה גם הרלוונטיות, אני לא משתמש בפיסוק במשפטים שלי כי אני עולה חדש ... אבל אני אגיד לך את זה......... שני על האף קופה קטנה, כי אה הוא צליל בתוך מילה.

Little Weirdo

New member
בובי

יש דרכים להתבטא, אתה כנראה לא מכיר אותן אז תעשה לכולנו טובה וצא מהפורום כי אתה עושה לעצמך בושות אתה לא תורם, אם היית אומר דברים שעוזרים גם אם אתה לא חושב שאני פועלת נכון מילא, אבל אתה מתבטא בצורה דוחה. אתה לא תורם בכלום לנו ואתה באופן כללי מעיק.... אה ולמקרה שאנחנו משתמשות כאן במילים גבוהות מידי בשבילך אני ממליצה על ברליץ ללימוד עברית תעשה לנו טובה, תקשיב לעצמך ולך לישון על האף

"שלום לאבשלום קור של הצ'ט"

את תלמדי אותי להתבטא? אה חברת הכנסת רוחמה אברהם? אני לא בעד אלימות אבל אני חושב שלנשים קוטריות כמוך שלא מתחשבות באלה שחינכו את הדור הקודם, אתם פשוט מבזות את ממסד הגמלאות ואני מאחל לך שכאישה תתקלי באותה קטרנות מצד כלותייך וחתניך כי אני סבור שאת מסוג הנשים שבאמת צריך לנסות להבין עד כמה הבורות חוסר ההתחשבות והירידה לפרטים קטנים ניכרים בה, אני חושב שזה אולי סקופ טוב לפורום לשמוע את הדיווח המאוד טראגי והמרגש על החמישים שקל העלובים אבל מעבר לזה כשמסתכלים ומנסים לגלות את הפאן האנושי והמבין לפערי מנטליות ודוחק כלכלי מסויים, לא מספיק שאת לא מתחשבת את גם מתרעמת בפרהסיה ? (מספיק אבשלום קור בשבילך רוחמה?) אני לא צוחק את חרא של בן אדם פשוט ככה, תתאפסי על עצמך תודי בטעות שלך, תשלחי לסבתא פרחים ספרי לה כמה את מעריכה אותה וכמה את כלבה ותולעת , ופה נסיים את הפרשה.

למעלה