שלום

שלום

קרה למישהו פה אולי שאחרי ההתאלמנות קרה שהפסקתם לאהוב אחד מהילדים שלכם?

אבא ואמא תמיד יאהבו את ילדם

לפעמים כאשר הם עוברים טראומה הם פחות מתקשרים רגשית עד שהם מתאוששים מהאובדן נעשו על זה המון עבודות במיוחד אצל הורים שכולים שהילד שאבד קבל רגשית משקל יותר מהילךד שלצידם כי הם התמדקו באובדן עד שעבדו את האבל ואז זה הסתדר, להורה לוקח את הזמן שלו להתאושש מהטראומה. אבל אהבה לילדים שלהם תמיד קיימת בלב שלהם , לא כל ההורים מסוגלים להפגין רגשות ואהבה כמו שהילדים שלהם רוצים לקבל לכן צריך לדבר , לשוחח , עד שמבינים אחד את השני עכשיו תסבירי למה את שואלת?

היי

יש לי הרגשה שאבא לאט לאט מתרחק ממני וכמה שאני מנסה להתקרב אליו לא ממש הולך לי. נראה לי גם שהוא שונא אותי קצת על שאני אשמה שחברה שלו נפרדה ממנו.

מור יקרתי הורה לא שונא את ילדו ..

יתכן שאביך שקוע בעצמו ,עליך להתאזר בסבלנות ,ולנסות לשוחח עימו של מה שאת מרגישה ...יתכן שלאביך קשה להביע את רגשותו אבל חייב לדעת על רגשותייך ..שוחחי עימו בלי לחץ על כוס קפה ותספרי לו על תחושותייך.... בהצלחה יקרתי

בטי61

New member
../images/Emo213.gifשבת נהדרת לכולם תצאו לטייל השמש קוראת

היאוש והתקווה מתווכחים בניהם ללא הרף לפעמים ליאוש יש יותר כוח אך לא ניתן לו כי תמיד יש בנו תקווה ששוב יהיה טוב לכן צריך להמשיך לאסוף כוחות שהעניקו לנו ממעינות החיים זבת נהדרת בטי

שבת שלום בטי חמודה

שתהיה לך שבת נהדרת אל תתני ליאוש להתקרב אליך תנסי לעשות הכרה עם שיטה של ביירון קייטי הדרך להבריח מחשבות מכאיבות חפשי בגוגול מלא חומר עליה יש

למעלה