שלום!

שלום!

אני חדשה בפורום הזה או שבעצם לא ממש כי נראה לי שכבר כתבתי איזה 3 הודעות כאן. בכל אופן אני איבדתי את אמא שלי ב27.10.2004 יב' חשון התשס"ה עקב מחלת הסרטן שהייתה בה שנים רבות. חלתה כשהייתי בת 7 והייתה "הפסקה" של שנתיים ואז עבר לה למקום אחר ומאז לא הבריאה ונפטרה לאחר מספר שנים רב (7 שנים). אני עוד חודשיים בת 20. וזהו. אם למישהו יש שאלות או צריך עזרה אשמח לעזור.

batel500

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני איבדתי את אבא ב24.10.2004 ט' בחשוון (אני חושבת).

בתאל,

אפשר לומר שזה יוצ 3 ימים לפניי וכן אני חושבת שזה ט' חשון תלוי מתי נפטר אם ב24.10.2004 בערב או לא אם בערב זה כבר י'.

זה ממש אבסורדי לומר ברוכה הבאה...

לצערי הגעתך הנה אינה כי אם בנסיבות מצערות שכאלה... ובכל זאת את מוזמנת להרגיש בבית! /tapuzforum/images/emo82.gif אנחנו תמיד כאן בשבילך, בטוב וברע! אז מה תירצי? /tapuzforum/images/emo96.gif ? /tapuzforum/images/emo212.gif ? שלך תמיד. /tapuzforum/images/emo23.gif

eshkolit32

New member
../images/Emo13.gifשלום לך

אני מצטערת לשמוע על אימך. מקווה שתוכלי להרגיש איתנו כמו בבית. אני באמת זוכרת שכבר כתבת כאן בעבר אז מקווה שתהיה לך השתלבות קלה ונעימה. את מוזמנת לספר על עצמך מה שאת רוצה ובזמן שנוח לך. בת כמה בעצם היית כשאמך נפטרה? בת 16 או שטעיתי בחישוב....?

טוב אז ככה,

במדויק הייתי בת 16 שנים 8 חודשים ויומיים. אם יש לכם שאלות או לא יודעת מה לומר לי אתם מוזמנים. ואגב, אשמח שתגידו איך קוראים לכם, זה יעזור נורא.

אביתר28

New member
../images/Emo124.gifלי קוראים אביתר../images/Emo124.gif

אני בן 15,
אבא שלי נפתר לפני 8 חודשים וגם אני די חדש בפורום...

eshkolit32

New member
מעין, בקשר לשמות שלנו

אנחנו שומרים בפורום על דיסקרטיות. במערכת המסרים אפשר באופן חופשי לספר מה השמות או כל דבר אחר. בגלל שהפרטיות שלנו חשובה לנו, ובגלל שבעצם כל אחד יכול להכנס לכאן וחלקנו לא מעונינים לחשוף את עצמנו - בפורום עצמו לא נוקבים בשמות האמיתיים.

למעלה