שלום=)

שלום=)

יש לי עוד כמה שבועות הופעה, בחרתי שיר אבל אין לי מושג איך מנגנים אקורד אחד.. יש למישו מושג איך G7/H הולך? הבנתי שH אמור להיות סול מז'ור או מינור נראה לי, אבל חוץ מזה כלום.. לילה מצויין

sheepeH

New member
אין תו כזה H.

אף על פי שבגרמניה פעם H היה B, או משהו עם Bb. אני דיי בטוח שזה לא מה שאתה מדבר עליו.

יאפפ..נראה לי שהוא דיבר על זה

הוא אמר שזה סול או סי (לא זוכרת בדיוק) במינור או מז'ור.. וד"א...אני מדברת=). יש לך מושג על אקורד כזה?

Molchansky

New member
בטח התכוונת למינואט

מינואט זה לא שם של יצירה ספציפית זה שם של יצירה לריקוד המינואט (ריקוד בשלושה רבעים עם מהירות בינונית) יש הרבה מלחינים שהלחינו מינואטים, באך, מוצארט, בטהובן, הנדל וכו', למרות שכל אחד השתמש במינואט בצורה קצת שונה.

Molchansky

New member
האקורד הוא:

דומיננט ספטאקורד של סול, עם סי בתור בס כלומר התווים שצריך לנגן הם: סי (בתור בס), רה, פה, סול שזה בעצם היפוך ראשון בשם קווארטסקסטקורד של האקורד סול,סי,רה,פה יש חלק שכותבים H במקום B כי ככה היה נהוג בעבר באזורים מסויימים באירופה.

Molchansky

New member
תיקון טעות

היפוך ראשון בשם קווינטסקסטקורד קווארטסקסטקורד זה היפוך שני של אקורד משולש.

terje

New member
אני מניח שאת מדברת על גיטרה?

אז ככה: G7/B מיתר 6: חסום מיתר 5 : אצבע 2 שריג 2 מיתר 4:פתוח מיתר 3: פתוח מיתר 2: אצבע 4 שריג 3 מיתר 1- אצבע 1 שריג 1

terje

New member
כשאקורד

מופיע בהיפוך ראשון, נהוג "לא לחשוף" את הטרצה, אלא רק בבאס. לכן מיתר 2 עדיף שיהיה עם שריג 3 (רה) שהוא הקווינטה יותר

../images/Emo121.gifבדרך כלל נהוג לא להכפיל את הטרצה

גם אם זה במצב בסיסי. אבל בשביל זה אנחנו יודעים את החוקים, כדי לשבור אותם. כל צורה והסאונד שלה

terje

New member
זה מוזיקה

וזה ברור שאין חוקים. יש דברים נהוגים, ויש פחות, בגלל זה אמרתי " נהוג" ולא חובה, או אם לא תעשה את זה אני אשלח את בני סלע לבקר אותך. אם בא לך תעשה אקורד עם 5 פעמים טרצה ובאס.

למעלה