שלום :]

שלום :]

יש לי סימס 2 , ושיחקתי בהרבה משפחות וכל הזמן זה ניראה אותם אנשים ומשעמם . יש לכם דרך איך לעשות תספורות מיוחדות ויפות ? או עיניים ואיפור יפה ? :] אשמח נורא אם תעזרו לי תודה מראש

אשמח אם תענו זה ממש חשוב לי

אם אפשר לשנות שיער תכשיטים ... ואיך גם לקנות חיות?

Omri577

New member
עונה...

אם את רוצה תכשיטים תקני חופשה נעימה, אם את רוצה הרבה בגדים תקני נייטלייף ואם את רוצה הרבה שיער תקני עושים עסקים אבל אם את רוצה להוריד אז הנה אתר http://www.modthesims2.com/download.php אפשר גם להכין דברים בבודישופ שבא עם המשחק.

Omri577

New member
בודישופ זאת תוכנה שבאה עם המשחק...

ואפשר להכין בה כל מיני דברים לסימים כמו תסרוקות ובגדים...

עונה!! כנסי D:

תורידי דברים ושימי אותם בDownloads זו תיקייה שצריך לפתוח בתוך התקייה של הסימס יש מלא אתרי הורדה בחינם ובתשלום! הנה אתר שאני נוהגת להוריד בו איפור בעיקר: http://www.lapink.net/ כדי להוריד את צריכה תוכנת ווינזיפ/ווינראר ואז את לוחצת על קישור ההורדה (Downloads-הורדה) פתח-> Extract to -> התייקה "Downloads" זהו (:)

אוקי תודה רבה ו...

אני צריכה לעשות תיקייה חדשה בשם Downlads ? ושאני ניכנסת לשחק בסימס אז השיער\האיפור העיניים יהיו שם ? אשמח אם תתנו לי עוד אתרים תודה רבההה

Sagiv 29

New member
ו...../images/Emo222.gif

ההורדות כמובן צריכות להיות בתיקייה הזאת..... תכנסי למשחק ואז יהיה שלט כזה תזמני enable ואז תצאי ותיכנסי שוב אם זה לא במשחק תנסי עוד כמה פעמים.....

עזרה דחוף! סורי שאני משגעת

אבל אני כל כך אוהבת תמשחק ואני רוצה לדעת בו הכל עשיתי תקייה חדשה כמו שאמרתם בשם Downlads , עכשיו הורדתי כמה קבצים מהאתרים שנתתם לי הם מופיעים כמו ספרים כאלה אתם יודעים למה אני מתכוונת.. אז מה שאני צריכה לעשות להוציא את מה שיש משם ולשים אותו בתקייה ? תעזרו לי :[

Sagiv 29

New member
כנסי....../images/Emo222.gif

אני חושב שאני יודע למה את מתכוונת... לזה קוראים לפתוח קובץ ל"ספרים" קןראים קבצים.... את צריכה ווינראר או ווינזיפ....

פתחתי תיקייה חדשה זה טוב?

בשם Downlads ושמתי שם כל מה שהורדתי כמובן שהוצאתי את הקבצים מהתיקיות שנראות כמו ספר חח אבל מה הלאה? איך אני עושה שזה יופיע לי במשחק? אני ממש מתחילה במשחק ולא יודעת עליו כל כך אם תוכלו לתת לי הסברים זה יעזור לי מאוד תודה מראש

אוקי אאז שנייה

להוריד את הקובץ ישר לתקייה ואז שאני יכנס למשחק יופיע לי השיער\העיינים מה שעשיתי כאילו? וזה יופיע בקטגוריה של השיער או העיינים?

יאו אני לא יודעת מה לעשות אני צריכה עזרה \:

לא הולך לי טוב בקטע עם התיקיה והכל ... יש לי שם קבצים אז למה זה לא מראה לי את זה במשחק ~?!?

מישהו שיכול ליצור איתי קשר לא כאן,

בבקשה תכנסו אליי לאייסיקיו אני חושבת שהצלחתי, אבל אני צריכה עוד הסבר קטן 496849919 :[ בבקשה

למעלה