שלום...

THETRUE

New member
שלום...

יש לך פורום נהדר רותי .... רציתי לשאול... אני בן 20 , בתקופת החיים הנוכחית שלי אני עובר דברים ממש אבל ממש קשים ....סבל יותר מנטאלי מאשר פיזי , {אבל הוא גם מוביל לבעיות פיזיות} , יש לי פחדים נוראיים ממחלות וכאב , ויש לי חוסר שליטה על כוח המחשבה... כבר ככה איזה 2-3 שנים.....{זה מאד בכלליות} חשוב לי לציין שבחיי לא עשיתי דברים רעים לאנשים או ביצעתי פשע... ממש קשה לי להבין או לפחות לנסות להבין למה הנשמה שלי בחרה בחיים כל כך מסוכנים מלאים ברוע ושנאה מסביבי ... אני פשוט לא מוצא הגיון , איך דבר כזה יכל לקרות...
האם יש מצב שבגלגול הקודם שלי קרה משהו קשה שיצר לי חוב קארמתי גדול מידי?? האם אני משלם את המחיר על מה שקרה בחיים קודמים, למרות שהדברים לא היו בשליטתי?

רותי 11

New member
THETRUE היקר ../images/Emo140.gif

סליחה על העיכוב בתשובה אני מבינה שאותם פחדים ממחלות וכאב אין להם אחיזה במציאות שלך ושאין להם סיבה מובנת לתקופת החיים הנוכחית שלך. ואם זה כך זה ברור לך שאלה הם פחדים שאתה סוחב איתך מתקופות חיים אחרות. הנשמה שלך לא בחרה בחיים מסוכנים או ברוע הנשמה שלך ושל כולנו בעצם בוחרת ללמוד או יותר נכון לסיים את מה שהיא באה ללמוד או לתקן השאלה היא לאן אנחנו לוקחים או איך אנחנו מפרשים את הדברים או את המצמבים שקורים לנו בחיים. הכל עניין של זווית ראיה אפילו הקושי הרב יכול להתגמד אם מבינים אותו לעומק, אנחנו לא משלמים שום מחיר על שום דבר אנחנו כאן לצורך למידה בלבד, נכון שלפעמים זה קשה ולא קל לנו אבל גם את הקושי הזה אנחנו יכולים להפחית אם נבין ונלמד מזה כמה שיותר מהר ולא נשקע לתוך הקושי, יש שני סוגיאנשים שמקושי או שלומדים ממנו וצומחים או ששוקעים לתוכו יותר ויותר, השאלה היא איפה אתה רוצה להיות. ואגב הכל בשליטתנו, כשתבין את זה תהיה פחות קורבני וככה יהיו לך פחות קשיים.

למעלה