שלום

ForeSkin

New member
שלום

מצאתי דיווח על חלום צלול שמישהו פרסם פה לפני 3 חודשים. הדיווח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewmsg.asp?forum=27&msgid=104863763 הבחור אומר פה שהוא שמע צלילים מסויימים בתוכנות כמו I-Doser ו BrainWave Generator ולאחר מכן חלם חלום צלול... במקרה בימים האחרונים גם אני התחלתי להשתמש בתוכנה IDoser וממה שהבנתי היא עובדת. רציתי לשאול אותכם אם זה נראה לכם נכון והגיוני? שווה לעבור שעתיים של צלילים בתוכנה IDoser ואח"כ לשמוע 2 צלילים מסויימים לפני השינה עד שנרדמים? זה יכול לעבוד? עוד משהו שרציתי לשאול זה איזה קבצים הוא שמע בתוכנה BrainWave Generator. חוץ מהתוכנה האחרונה הכנתי כבר הכל, העברתי את הצלילים לMP3 וכו'. תודה מראש. :)

silverhawk

New member
בהחלט יש לזה בסיס

אמנם לא ניסיתי אותה בעצמה, אבל התוכנה הזו (ודומותיה) משמשות כלי עזר די יעיל בהגעה לחלומות צלולים. מצד שני, אפשר להגיע אליהם גם בלי זה.

ForeSkin

New member
תודה על התגובה

ממה שהבנתי יש המון דרכים להגיע לחלומות צלולים. פשוט אלה דרכים שלא מתאימות לי, אני מעדיף את הדרך המהירה ביותר ולא להתעמק בכל הנושא. לאור העובדה הזאת חשבתי שעדיף לוותר על העניין של חלומות צלולים - עד שהגיע לפני הדיווח הזה שמראה שאכן יש עוד תקווה לעצלנים.
אשמח לעוד תגובות! תודה מראש.

ForeSkin

New member
!

אוקיי אני רוצה להתחיל עכשיו לשמוע את הצלילים בתוכנה I Doser. יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל? ועוד דבר, יש 4 קבצים של חצי שעה לאחד. אני חייב לשמוע את כולם בשביל שזה יעבוד בצורה טובה?

ForeSkin

New member
MetalSinagouge

אני לא מבין על מה אתה מדבר. הדיווח שהבאת זה בעצם אני הבאתי כחלק מההודעה, לא ברור לי למה אתה מביא לי את זה עכשיו. למקרה שזה לא ברור, המדווח זה לא אני אלא זה דיווח שמצאתי אחרי גיגול קצר... בקשר לאפקט. לא שמעתי עדיין את הIDoser עם הצלילים שאמורים לגרום חלומות צלולים אבל כעיקרון אני עומד להשתמש בצליל שנקרא Lucid Dream. (יש 4 חלקים שלו בתוכנה, יש לי שאלות עליהם בתגובה הקודמת)

MetalSinagouge

New member
העתקתי את זה כדי ללחוץ על הלינק יענו.

בהצלחה, למרות שנראה לי שהאיש שכתב את זה הגזים קצת. אני לא יודע אם זה נחוץ שעה וחצי להתחיל לשמוע את הדברים האלה.

amit469

New member
תן לי לשאול אותך שאלה.

מה יעזור לך חלום צלול, אם לא תזכור אותו? יומן!!!! חובה!!!

ForeSkin

New member
חצלול

אני אזכור שחלמתי חלום צלול? אם כן לא מפריע לי לא לזכור את התוכן. מה שחשוב לי זה לחוות חלום צלול. בכל מקרה, לא הלך אתמול. שמעתי חלק אחד מה Lucid Dreams, (חצי שעה) והתייאשתי. זה פשוט מייאש לשמוע את הצלילים ההזויים האלה כ"כ הרבה זמן עם עיניים סגורות בלי לעשות כלום. אחרי שהורדתי ת'אוזניות המשכתי לשמוע רעשים כאלה שחוזרים על עצמם. הלכתי למיטה, חיברתי ת'אוזניות לMP3 והתחלתי להקשיב למנגינות שהוא הביא. שומעים מלא רעשים מרדימים כאלה, הכל איטי, ויש מדי פעם צעקה של ילד כזה, נשמע כאילו הוא במקום גדול... בקיצור משהו די מפחיד. אחרי ששמעתי את אלה משהו כמו רבע שעה לא הצלחתי להרדם איתם. אז החלטתי להוריד ת'אוזניות ולהרדם. שנייה אחרי שהורדתי ת'אוזניות כבר נרדמתי. אבל מה, אני זוכר חלום רגיל, ואני זוכר גם מה היה בו... לא חצלול ולא בטיח. עשיתי משהו לא בסדר?

amit469

New member
פשוט כי זה מצליח לאחד מתוך 100

כמו רוב הדברים האלה עד כמה שידוע לי
. חוץ מהמכשירים הרציניים.

Roy1232

New member
אישית אני חושב שזה בסה"כ פלאסבו

מי שבאמת מאמין שזה מה שייתן לו חלום צלול גם יקבל חלום צלול "בגלל זה".

ForeSkin

New member
אישית אני חושב שאתה טועה

סה"כ האמנתי בזה אחושרמוטה וגם אז לא קיבלתי חלום צלול :פ

למעלה