שלום!

Silvertears

New member
שלום!

אני חדשה כאן, אשמח לקבל כמה טיפים לגרפיקאית מתחילה... קודם כל יש לי שאלה, יש אפשרות ללמוד עיצוב בקורסים, ולא לימודים מלאים? כמו שהבנתי בעיצוב גרפי אין הרבה עבודה, (אחותי למדה 3 שנים, ולא יצא לה מזה כלום...) אז רק ללמוד בשביל ההנאה... שנית... מחשב... אילו תכונות צריכות להיות במחשב PC לגרפיקה בלבד? אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך פתיחת עסק... (אני בעיקרון מאיירת...) תודה מראש... :)
 

oren*

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

1) יש אפשרות ללמוד מרכיבים מסויימים של תחום העיצוב בקורסים, הרמה לא מספקת ולא מקבילה לבוגרי המכללות המקצועיות. 2) כמו בכל מקצוע, גם בעיצוב גרפי מחפשים אנשים איכותיים וברוב הסטודיואים ומשרדי הפרסום ישנן משרות פתוחות למעצבים וגרפיקאים. 3) איפה אחותך למדה? מה היא עשתה כדי שייצא לה מזה משהו? עם מאות אנשים שעובדים בתחום ועשרות בוגרים מדי שנה, אפשר למצוא לא מעט סיבות בגללן אחותך לא מצאה את מקומה לפני שקופצים למסקנה ש"אין הרבה עבודה". 4) אין תוכנות ש"צריכות" להיות, ישנם כלי עבודה שאת רוכשת בהתאם לתחומי העיסוק והדרישות של כל אחד מהם. בניית אנימציות ואתרים בפלאש מול דפוס באינדיזיין ואילוסטרייטור מול ריטוש ועריכת תמונות בפוטושופ מול עריכת וידיאו בפרימייר וכו... תוכנות הבסיס הן פוטושופ-אילוסיטרייטור-אינדיזיין-אקרובט שנמכרות בחבילת Adobe CS Standard
 

Silvertears

New member
קודם כל תודה על התייחסות :)

עכשיו, אחותי למדה בתילתן... בחיפה, היא חיפשה עבודה, אבל לא ממש מצאה. לגבי המחשב, התכוונתי יותר לכמה זיכרון, איזה כרטיס מסך וכאלה... פוטושופ אני יודעת- באופן חובבני וכל השאר- תמיד מוכנה ללמוד... :)
 

oren*

New member
מאפייני המחשב בהתאם לתוכנות.

לתוכנות הבסיסיות שציינתי מספיק מחשב בסיסי עם הרחבת הזיכרון הפנימי ל-2 ג'יגה - הן לא זקוקות לכרטיס מסך יקר ועדיף להשקיע את הכסף בשדרוג סביבת העבודה (מסך איכותי, סורק + מדפסת, מצלמה דיגיטלית וכו...).
 

pipidi

New member
לגבי תלתן, אם תריצי חיפוש בפורום הזה

ובפורום תקשורת חזותית אולי תקבלי תשובות לחוסר העסקתה של אחותך.
 

Silvertears

New member
חחח... הבנתי...

בכל מקרה, אני מאמינה שאם יש למישהו כישרון, אז לא משנה איפה הוא ילמד, אפילו אם זה בבית, יש לו אפשרות להצליח לא? בכל מקרה, אני בעיקר מאיירת, אני רוצה ללמוד קורסים שיעזרו לי להכיר את התוכנות טוב יותר, אבל מה זה משנה... תודה בכל מקרה :) עזרת לי מאוד :)
 

pipidi

New member
יש משהו במה שאת אומרת

אבל במקצוע כזה, שהרבה מהלמידה שלו הוא מהתגובות של הסובבים, למידה מטעויות וכאלה דברים, 4 שנות לימוד אינטנסיביות בחברה של אנשים שטובים כמעט כמוך או קצת יותר, זה סביבה עם אופציית למידה הרבה יותר נרחבת וטובה, כזו שגם פותחת את הראש. בכללי אני מסכימה איתך... זה מאד תלוי באדם.
 
למעלה