שלום!

MonoMono

New member
שלום!

אני חדש פה ויש לי שאלה קצת מביך לשאול אבל פאק איט... לצערי התברכתי בשיער גוף חזק וכהה, שבד"כ לא מפריע לי בכלל... אבל יש מקום אחד שאכן גורם לאי נוחות גדולה, וזה מביא אותי לשאלתי... הסרת/דילול שיער באזור התחת והיריכיים העליונות איזה דרך הכי טובה להורדה לצמיתות שהיא בגדר מחיר סביר? וגם הורדת שיער פנים - עדיף מכונה או סכין? תודה

soul on fire

New member
שלום ../images/Emo140.gif

ברוך הבא ותהנה בפורום לצערי עם השאלה אני לא יכולה לעזור לך....

eladberko

New member
זו שאלת המיליון דולר

בפנים אני מעדיף מכונה, כל הבחורות שהיו לי אהבו זיפים. מכונה משאירה תמיד קצת חיספוס. אני בחור מחוספס ואני מעדיף לא להישאר חלק. להוריד שערות מהקרבוראטור זו כבר בעיה שנויה במחלוקת, אישית לא נוגע בזה, ובטח שלא להוריד הכל. ניסיתי פעם וזו לא חוויה. הכל מתחיל להידבק ואחרי יום יש קוצים שישגעו לך את הרבאק. אם אתה חייב אז תדלל קצת עם מספריים או משהו בסגנון. רק אל תשכח להיות זהיר, אין טעם לסרס את עצמך לחינם. אולי לייזר יכול לעשות משהו בדילול.. אבל לא נראה לי שלהקרין על החבר הכי טוב שלך זו הדרך הנכונה...

soul on fire

New member
אני חושבת שלתופעה

"ואחרי יום יש קוצים שישגעו לך את הראבק" יש שם "קוצים בתחת" וזה אכן לא מהדברים הנחמדים...

תשמע, קודם כל...

גבר שהוא לא שעיר, הוא לא גבר. הוא מגלשה !! לגבי הישבנון, אם חפצה נפשך בהסרת שיער, אני לא יודע אם ה"לצמיתות" זה כדאי. יש לי חבר שהסיר שיער לצמיתות והיום הוא יותר שעיר באותו המקום. צריך לבר במכונים שמבצעים זאת. ראיתי בחורה שנכוותה לגמרי מהליזר. אאוץ.... לא נעים. וראיתי שיש הסרות עם שעווה, שהיא מאוד יעילה ומחליקה, אבל כואבת בטירוף (עיין בסרט ההדרכה "בתול בן 40" לקבלת פרטים מקיפים...) בוא נגיד כך, ואני לא צוחק. כשתמצא תשובה וכשתעשה זאת, תספר לנו. אני מאמין שיש עוד גברים כמוך שמתלבטים כך בדיוק. אבלללללללללללל........... בשורה התחתונה, אין כמו גבר שעירררררררררררר. כמו הגבר הנבחר לדוגמא.....

ב ו Z י

New member
לגבי גילוח הפנים קבל עצה:

תתגלח במקלחת מתחת למים החמים. אחרי זה תשטוף פנים במים קרים ותמרח קרם לאחר גילוח כלשהו (רצוי ללא אלכוהול כי אלכוהול מייבש את העור).

למעלה