שלום :)

TheBlueFairy

New member
שלום :)

אני רוצה לנסות להתקבל לשנת שירות בניצנה... אתם יכולים לעזור לי בקשה ביצירת קשר... טלפון אתרים וכו'...

עוד פורש נוע"ל?

חחח טלפונים- בר 0528797957 או 086561404 יש לך גם אימייל- [email protected] ובטח כתוב גם משהו באתר של התק"מ תהנה

Black Jane

New member
לי הם נורא מציקים...

הייתי פעילה עד לפני שנתיים...ועכשיו לקראת גרעין יש אחת שלא מפסיקה להציק לי. הסברתי לה בכל דרך אפשרית ואלפי פעמים, היא בטוחה שאם היא תמשיך להתנהג כמו עלוקה ולא להרפות ממני, אני אצטרך לגרעין בסופו של דבר. היא כל כך טועה, אבל האטימות, האטימות. זה היה רגע של מירמור לאחר 5 שיחות שלא נענו ממנה. 5!!!

Black Jane

New member
עשית בשכל../images/Emo123.gif

יש לך כבר כיוון איפה תרצי לעשות שנת שירות נורמלית?

האם זה מפתיע שפורשי תנועה יהיו בפורום ש"ש?

אני מניחה, שאם יעשה סקר בנושא, יגלו שרוב המתנדבים לשנת שירות היו בעברם פעילים באיזו-שהיא תנועת נוער.

אני חושבת..

שמי שהיה בתנועת נוער גדל על המונח "שנת שירות" בשבילו זה דבר טריוויאלי, לעומת זאת מישהו שלא היה בתנועת נוער לא בהכרח ישמע על זה בכלל. (ואז כמובן לא יגלה את הפורום המגניב הזה!!!)

zemos

New member
בחיי

את צריכה לעבוד פה! או לכל הפחות לנהל את הפורום! :)

חחחח

חכה, כשנחזור ללמוד... לנשום לא יהיה לי זמן
אבל עכשיו, יש שביתה, אני עושה כל הזמן רק את העבודת גמר שלי, וכשנמאס לי(אחרי שתי דקות בערך) אני עוברת לתפוז...חחחח פתרון מצויין להתחמק מלימודים.. ועכשיו כשהזרתי לעצמי את זה- אני הולכת להתחיל את השליש האחרון של הפרק השני! והוווו

יורשה גם יורשה../images/Emo13.gif

בהיסטוריה, על טרומפלדור (היה גידם כל היום היה גידם יד אחת במחרשה יד שנייה- היה גידם
)
וגם כתבתי פה ציטוט נורא יפה של ז'בוטינסקי(שמצאתי במהלך העבודה) אבל לא נראה לי שמישהו הגיב, והוא אפילו יפה!

למעלה