שלום

ענתיק2

New member
שלום

בזמן האחרון אני מתעניינת באסטרולוגיה ואני קוראת בעיקר דברים על המזל שלי- בתולה.. אני בת 15, ואני לא מצליחה להתאים את מה שאומרים על המזל שלי לאופי שלי. ולעומת זאת לחברות שלי הכל מתאים בדיוק, לפי כל היבט באופי שלהם. אני לא יודעת למה זה ככה..עזרה?
 
ובכן..

במפת לידה יש הרבה כוכבים,ולא רק השמש שאליה מתייחסים כשאומרים 'מזל'. יתכן והדגש במפה שלך הוא יותר על כוכבים אחרים שנמצאים שם מאשר על השמש,ומכאן גם השוני בהתייחסות בתחזית.
 

ענתיק2

New member
תודה רבה

היכן אפשר למצוא מידע על הכוכבים האחרים במפה הלידה שלי?
 

סימונה15

New member
יש לי שאלה

עשיתי מפה בנענע ואח"כ באסטרו והיו חסרים כמה קווים??? מה נכון? עוד שאלה עשיתי באסטרו פעם אחת ובפעם השניה לא יצא אותו דבר הייתכן הדבר??? אני לא יודעת היכן לוחצים לשיטת הקוך?
 

eynat6

New member
קוך זה למטה

מתחת לתאריך באסטרו, ולגבי השאלה השנייה- יש טווחים שונים בכל אתר. אחד יחשיב עד 9 למשל בעוד שהשני יחשיב רק עד 7 מעלות סטייה- ומכאן ההבדלים.
 
למעלה