שלום....

Agatoosh

New member
שלום....

היי :) אני שמחה לגלות שיש פורום לאלאניס. קניתי את הדיסק האקוסטי שלה של jagged little pill ובגלל שאין לי מערכת אני שומעת דיסקים במחשב, וזה לא נותן לי לשמוע אותו במחשב.. אפילו לא מראה את הקבצי מוזיקה.. רציתי לשאול אולי זה קרה גם לעוד מישהו כאן? אני אשמח לקבל תגובות.. תודה
אגט.

AlanisJunkie

New member
את מנסה להפעיל אותו דרך ווינאמפ?

אולי תנסי להפעיל את הדיסק דרך הMEDIA PLAYER

Agatoosh

New member
חחח ניסיתי הכל

דרך ווינאמפ, דרך מדיה פלייר דרך כל דבר אפשרי אבל הבעיה לא כאן. הקטע הוא, שכשאני שמה את זה נגיד בדיוידי אז זה מתנגן לי כמו דיסק מויזקה רגיל. אבל כשאני שמה אותו במחשב, זה לא מופיע לי בתור דיסק מוזיקה, רק מעלה לי איזה קטע וידיאו ביוגרפי על האלבום וזהו. וכשנכנסים לתיקיה של הדיסק לא מופיעים שם קבצי מוזיקה כאילו הם מוסתרים.. (ובדקתי ואין שם קבצים מוסתרים). אז זה ממש מוזר.. ואם זה קרה גם לעוד מישהו והוא הצליח לפתור את זה אני אשמח לדעת איך

Vardooda

New member
הפתרון

תכניסי את הדיסק ותחכי שתפריט הבונוס יעלה. תצאי ממנו. תיכנסי למדיה פלייר דרך start, ובצד מופיע לך מה את רוצה שיתנגן. את בחורת בדיסק ואת יכולה לשמוע את הדיסק
אם אין לך את האפשרות הזו במדייה פלייר אולי כדאי שתעדכני אותו. ואם יש בעיות אחרות תצרי קשר...

Agatoosh

New member
אתם לא מבינים משהו =\

עשיתי הכל ניסיתי הכל. אבל הדיסק עצמו לא מופיעה לי בתור דיסק מוזיקה ואפילו לא עולה לי התפריט בונוס הזה..

Rוית

New member
הממ...

באמת מוזר... קנית את הדיסק המקורי נכון? ובמידה וכן, תבדוק שאין שריטות כלשהן על הדיסק..

Agatoosh

New member
אני בת..

וכן.. קניתי את הדיסק המקורי.. אחרת גם הסרט ביוגרפיה הזה לא היה נמצא שם.. טוב בכל מקרה.. אני אמצא כבר פתרון.. אולי זה כי אין לי כונן דיוידי או משו כזה... אבל תודה בכל מקרה על העזרה

AlanisJunkie

New member
לפי דעתי זה פשוט בעייה בהגדרות המחשב

מכיוון שהדיסק מכיל גם קבצי מחשב, המחשב שלך לא מזהה אותו כדיסק מוזיקה אלא כדיסק עם DATA, ולכן הבעייה. אבל לרוב המדיה פלייר פשוט מזהה שיש גם מוזיקה על הדיסק ומפעיל אותה בלי בעייה. אולי באמת הגיע הזמן לעדכן את המדיה פלייר:) בהצלחה בכל אופן!:)

למעלה