שלום...

doridani

New member
שלום...

שלום כולם... אני חדש פה... מיזשו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני יכול לכתוב לשירי מכתב או ליצור איתה קשר..זה מאוד חשוב לי תעזרו לי בבקשההה תודהה

sapiri5

New member
היי ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אתה יכול לפנות לפורום הרשמי הם יעזרו לך יותר

doridani

New member
ת=ו-ד=ה !!!

תודה לכולםםםם וואלה עזרתם לי להגשים חלוםםם ת=ו-ד=ה !!!

אורון V1

New member
שלום גם לך

אתה יכול לשלוח מכתב לשירי בכתובת של ההורים שלה. צור איתי קשר במסרים אם אתה מעוניין.

just adiki

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אל תלך לרשמי אנחנו יותר טובים
[ספיר באמת
] ואני רואה שכבר אורון עזר לך

i love facundo

New member
מנהלת יקרה ...........כנסי כנסי

אתם יותר טובים במה בדיוק?בזה שאת לא מביאה על שירי שום מידע????? חחמממש מצחיקה מה את מבינה בשירי בכלל ? ווואי פשוט מצחיקה ואורן לא מפרסמים/נותנים את הכתובת למשלוחים . שילך להופעה ויתן לה!!!

just adiki

New member
א.קוראים לו אורון../images/Emo3.gif

ב.אין בעיה לשלוח לה דברים לבית ההורים והוא לא מפרסם את זה על גבי הפורום. ג.הגבתי לספיר על הפורום הרשמי ד.המידע מגיע גם לפורום בתפוז זה שאנחנו לא הפורום הרשמי מן הסתם בפורום הרשמי יש יותר סקופים כי הם בקשר שותף עם שירי. ה.יש בדר"כ סיכום אחרי הופעות שלה מאורון(בהזדמנות זו גם תודה
). ו.
רק עכשיו קלטתי שזה לא נגמר בב'. אין לי דרך להביא מידע על שירי כי אני מעריצה כמו כולם, שוב תפוז הוא לא הפורום הרשמי אז אין לנו קשר שוץף איתה ושיש מידע זה מפורסם. [גם אם היית נכנסת אתמול היה פה סקופ שפורסם שאני לא יודעת אם פורסם ברשמי אבל הוא נמחק כשמירה על סודיות]. ז.מה יש "להבין בשירי"?? חחחח.. זה לא תולדות היקום או משהו חחח.. ועם הגישה שלך עדיף שתחזרי לרשמי. בסה"כ כולנו אוהבים את שירי ואין פה תחרות

i love facundo

New member
א) את אורון אני מכירה אני חושבת שעוד לפנייך

אבל אני לא סגורה על זה.[אורון זאת חלי ] . יש לך הרבה מה להבין על שירי .....חמודה אולי את שנה מקסימום שנתיים מכירה את שירי אז תורידי פרופיל ומהר. הסקופ שהיה כתוב פה המנהלים של האתר הרישמי היו שם . ועם גישה כמו שלי..... אני רק שם מותק ,אין פה שום תחרות את זאת שמשמיצה את האתר הרישמי שבתכלס הוא לא רואה את הפורום הזה! ותורידי פרופיל תנקס!

just adiki

New member
אבל לא השמצתי את האתר הרשמי../images/Emo4.gif

אני מכירה את שירי מאז כוכב נולד כמו כל עם ישראל זה קודם כל... עכשיו בקשר לרשמי, אין טעם להתנפלויות. לא השמצתי את הרשמי, ספיר אמרה לו שילך לרשמי בלי לנסות לתת לו תשובה, עובדה שתשובה הוא קיבל בסופו של דבר, אני אמרתי רק בציניות כמובן שישאר פה כי המטרה שלי היא להביא יותר אנשים לפורום. לא העמקתי יותר מידי סיבות למה הרשמי חרא של מקום... [ושימי לב שהגבתי לספיר ב-
] הרשמי הוא מצויין אני לא שם כי אין לי כח להסתדר וללמוד איך מגיבים בפורום הזה ואני יותר אוהבת את תפוז.

just adiki

New member
../images/Emo6.gifלא זה בסדר..

אני לא לוקחת פה שום דבר אישי
ובקרוב גם הפורום יהיה יותר תוסס על תדאגו יש כבר כמה דברים שאני עושה

אורון V1

New member
את מוכרת לי מפעם, אולי מגלגול אחר ../images/Emo8.gif

אנחנו אכן מכירים תקופה ארוכה, גם אם לא יצא להיות בקשר לאחרונה. ובנוגע לענייני הפורומים, אני לא רואה עניין של תחרות. רצוי שיהיו לפחות שני פורומים כי צריכה להיות אלטרנטיבה לאנשים שהפורום הרשמי לא מתאים להם. לדעתי האישית הפורום הרשמי היה טוב בעבר, כיום הפורום בתפוז יותר אטרקטיבי.

i love facundo

New member
אורון כנס

אורון תעשה לי טובה אם לא היה לך תריב עם המנהלים אתה היתה שם ואומר שהוא יותר טוב . תהיה אובייקטיבי ולא בגלל איפה שאתה .

למעלה