שלום

fairy8

New member
שלום

אני חדשה בפורום הזה ורציתי לשאול שאלה קצת מוזרה.. היו ליי בחדר זוג ברווזוני מנדרין להפתעתי גיליתי שאחד נעלם האם זה אומר משהו לפי הפאנג שואי?

דנה A

New member
הברווז והפנג שואי

ברוכה הבאה לפורום, הפנג שואי אינו מדבר על ברווזים, הפנג שואי מדבר על השפעת אנרגיית המבנה על חיינו, השפעת הטופוגרפיה על המבנה ומשם על חיינו הברווזים לאן שייכים..? ובכן הברווזים מקורם בתרבות הסינית, ברווזי המנדרין מסמלים זוגיות הרמונית וארוכת טווח בשל נאמנותם אחד לשני. את הסממנים והסימבולים שסביבנו אנו משייכים יותר להשפעה שיש לסביבה על המודע ותת המודע שלנו, או כפי שהסינים מכנים "מזל האדם". את יכולה לרכוש ברווז נוסף, או זוג חדש, או אולי להחליפם בזוג שונה, כל החלטה תהיה טובה. שתהיה שנה נפלאה דנה אהרון

ברווזים ברווזים

הי fairy הפנג שואי עוסק בהשפעת הפיזי על המטפיזי. אם הנחת את זוג הברווזים בזיקה לתחום הזוגיות ייתכן שהבית מכוון אותך בשפתו הסימבולית להתבונן ולבחון שוב את התחום הזוגי בחייך. בברכה, מאי.

fairy8

New member
זה בדיוק

מה ש"מדאיג אותי" מכיוון שאין לי זוגיוות והברווז נעלם (למרות שלא היה במקומו) שכאילו לא תהיה זוגיות בקרוב, תודה

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

הפנג שואי, ככל הידוע לי, לא מנבא עתידות. הוא מייצג מצב קיים. כרגע אין לך זוגיות- כרגע חסר לך ברווז אחד. ייתכן ושכשתימצאי את הברווז החסר תמצאי גם זוגיות ובאותה מידה ייתכן שגם לא. ייתכן שאם תקני ברווז חדש ותוסיפי אותו לקיים תמצאי בן זוג ובאותה מידה ייתכן גם שלא. מחשבה בוראת מציאות- אל תבראי לך מציאות קודרת רק על סמך ברווז מעץ...

למעלה