שלום

The Kite Runner

New member
שלום

אני כריס, בן 15, תלמיד כיתה י' ועכשיו, אחרי יחסית הרבה זמן שאני מתעניין וקורא על הנושא החלטתי להפוך למשתמש פעיל בפורום. תמיד נהנתי מחלומות צלולים אבל רק בתקופה האחרונה החלטתי[שוב] לנסות להנות מהם יותר P: התחלתי לכתוב יומן חלומות [שוב...] לפני כשבוע ומאותו יום בערך אני מבצע בדיקות מציאות המון פעמים ביום. ממ... אני יודע שאני די חדש בנושא אבל אני אנסה הלילה MILD בכל זאת, לא מזיק לנסות.. אז wish me luck ושיהיה לכולם לילה טוב :]

The Kite Runner

New member
../images/Emo67.gif

פעם הבאה, כדאי שאני אזכור להפעיל את השעון המעורר...
לא נורא.. היה לי החלום שלפי מה שאני זוכר הוא הכי ארוך ומפורט שאי פעם היה. לקח לי איזה חצי שעה לכתוב אותו.. בכל מקרה נזכרתי בשאלה שהייתה לי אתמול בקשר לMILD. אם אפשר להכנס לחלום צלול מתוך זיכרון של החלום שהיה לי לפני רגע, האם אפשר באותה מידה להכנס לחלום צלול מזיכרון ממש טוב שיש לי מהחיים האמיתיים? או אולי אפילו ממשהו שדמיינתי בצורה ממש מציאותית? [קטע מספר שאני ממש אוהב למשל..] ?

silverhawk

New member
אהלן כריס

ברוך הבא לפורום. מהתיאור הראשוני נראה שהבסיס שלך (יומן החלומות ובדיקות המציאות) לא רעים בכלל, ובמידה וזכרון החלומות שלך טוב, MILD היא בהחלט אופציה מתאימה. לשאלתך, תיאורטית אני מניח שזה אפשרי כמו שזה אפשרי 'להכנס' לתוך חלומות עבר, אבל סיכויי ההצלחה הגבוהים ביותר יהיו לניסיון חזרה לחלום האחרון שחלמת מאחר והוא הטרי ביותר בראשך. אני מציע שתמתין עם הניסיונות הללו עד שתהיה מעט יותר מיומן.

The Kite Runner

New member
תודה..

בקשר לזיכרון החלומות. בד"כ הם די הרצופים וברורים, העניין הוא שכמעט תמיד אני לא זוכר אותם כשאני מתעורר. אני נזכר בהם בשלב מאוחר יותר של היום... היום למשל נזכרתי בחלום מלפני כמה שבועות שלא חשבתי עליו אף פעם בצורה מודעת... :S

silverhawk

New member
אתה עובד על יומן חלומות?

פועל ע"פ השיטה (אתה יכול למצוא אותה בשאלות הנפוצות)? לדעתי אתה יכול לזכרון חלומות מצויין במהירות.

The Kite Runner

New member
כן,

אני כותב יומן חלומות. אבל אני לא יודע לאיזו שיטה אתה מתכוון.. חיפשתי בשאלות הנפוצות ובמאמרים ולא מצאתי.. =\

The Kite Runner

New member
עוד שאלה.

חטטתי קצת במעמקי הפורום וראיתי הודעה שבה המנהל השני שאל מישהו אם יש לו כל מני בעיות שבינהן ספיחת סרוטונין לא תקינה, ושאם אין או שהוא לא מודע לקיום שלהן אין שום בעיה.. עם הסרוטונין איך נגיד... לא חסרות לי בעיות, זה אמנם בטיפול אבל לא חסרות בעיות. זה יכול להפריע או משהו כזה?

למעלה