שלום...

מיקמיק22

New member
שלום...

השאלה שנשאלה: מקווה שעשיתי בסדר, זו פעם ראשונה... נכנסתי לאתר של פריסת קלפים , לחצתי על פריסת ייעוץ ושאלתי את השאלה: האם עליי להחליף מקום עבודה? וזה מה שיצא: תוצאות פריסת ייעוץ: מצב נוכחי: - המרכבה - שמונה החרבות הכיוון הטוב ביותר - שש החרבות מה להמנע - מלך החרבות תוצאה באם תילקח העיצה: - חמש הגביעים - שני החרבות תוצאה לחילופין - אביר החרבות מה זה אומר?... תודה

dazy2

New member
זוגיות

ברצוני לשאול האם יש סיכוי שאני והאקס שלי נחזור לקשר זוגי. מה עלי לשאול ואיזו פריסה לעשות? רקע:נפרדנו לפני כ7 חודשים כאשר הוא החליט לסיים את הקשר באופן מץיע וללא כל סיבה. ברצוני להוסיף ששוחחתי עם כמה אנשים העוסקים במיסטיקה ונומרולוגיה,ומכולם התקבל הכיוון שהסיפור עוד לא נגמר,וכי יש בינינו קארמה. לא ברור לי מה זה אומר. מצורפים תאריכי לידה(לא יודעת אם יש צורך) שלי 9.2.1974 שלו 5.9.1967 תודה

dazy2

New member
זה מאוד מעניין...

לא ביקשתי ייעוץ אישי,ראיתי שכולם פה עושיפ פריסות ומבקשים פירוש...אני רואה שזה כן נהוג בפורום

אם זה לא ייעוץ אישי

אני לא יודע מה כן, וזה שאנשים מבקשים זה לא אומר שזה בסדר - ראי בצד שמאל, רשום בגדול ובאדום. לפי חוקי הפורום, היות וזה פורום לימודי הפונים מתבקשים לנסות לפרש את הפריסה בעצמם לפני שאפשר להגיב על הפריסה.

למעלה