טוב, אז ככה..
הכנתי לכם פה שאלון - תנסו לדוג מתוך התשובות שלי שאלות . שם - עידו. . תאריך לידה: 25.3.1978 . גיל - 29 . ארץ לידה - ישראל . מקום מגורים נוכחי - מושב במרכז הארץ. . עיסוק - אומנות . מספר אחים/אחיות - אחות אחת, בת 26. . רישיון -יש/אין ? אין כרגע. . באיזה שפות אתם שולטים ? עברית, אנגלית. דברים שאתם אוהבים . שיר - WICKED GAME . סרט - סינמה פרדיסו. . ספר - הבושם- פטרק זסקינד. . משחק - GETAWAY . אתר באינטרנט- תפוז. . פורום באינרנט - פעם זה היה אהבה ורומנטיקה- היום אין פורום שבו אני משתתף. . מקצוע בבית ספר : תיאטרון- מגמת משחק - ציון סופי 97. . מקום בילוי - מקומות שקטים. . תוכנית טלויזיה : אבודים. . תחנת רדיו : מאזין לרדיו רק בשעות הלילה לשירים שקטים מתחנות שונות. דברים שאתם שונאים . שיר : חושב עליה. . סרט : סרטי ג'קי צ'אן וברוס לי. . ספר : יצירה קורעת לב של גאוניות מרעישה, שיחות עם אלוהים. . משחק : WWE שמשחקים כל בני הנוער על בסיס מכות בזירה. . אתר באינטרנט : כל האתרים שנתקעים ולא עולים למרות שהמהירות היא גדולה. . פורום באינרנט : אתרי בגידות, תככים. . מקצוע בבית ספר : מתמטיקה. . מקום בילוי : מועדון . תוכנית טלויזיה : כל הטלנובלות. . תחנת רדיו: התחנה שבה כל מיני אנשים משחקים אותה רבנים ונותנים עצות כזב לאנשים אומללים כדוגמת: זוהר- אל. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים . להשתכר : לא, זה עושה לי רע. אין לי בעייה לתפוס ראש עם הייניקן אבל גם זה לא לעיתים קרובות. . לעבוד על אנשים בטלפון - פעם אהבתי, היום אני כבר מבוגר בשביל הדברים האלה. . סמים - לא מבין למה זה טוב. זוהי בריחה וחוסר אחריות. להתגייס לצה"ל - כן, לדעתי זה חובה כי כל אחד צריך לעבור את זה ולתרום את חלקו. . לתרום לאגודה למען הסרטן - תמיד. מחלה נוראית, שרק ימצאו לזה משאבים טובים יותר. . לשתות הרבה קולה - לא מבין מה אנשים מוצאים במשקה הזה- תהרגו אותי! . להתנדב - בשמחה. אם אני יכול לתרום, אז למה לא. ככה אני גם צובר ניסיון בנושאים שלא נוגעים לי. . לחזור בתשובה - אני חושב שלא צריך להיסחף יותר מדי, העיקר שיש אמונה בלב. . לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - אני אדם צנוע, לא מחפש להתחדש. . לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - גם איזה חוסר אחריות מסוים. אולי עדיף לבב את העינינים כאן ואז לנסוע לשם. . להשתתף בתוכנית ריאליטי - זה פתטי ומטופש. . לשרוף את התעודת בגרות - אין לי בעייה עם זה- ממילא אף אחד לא מסתכל על זה. . לישון על ספסל ברחוב מבחירה - ניסיתי, היה נחמד- שוב, עברתי את הגיל. . לחגור גם מאחור זה או זה? חובה! זה דבר שצריך לעשות כי אי אפשר לדעת עם מי אתה עולה. . הראל- סקעת או מויאל? מויאל הפתיע אותי מאוד בווליום כינרת אותו תיעדתי כחלק מפרוייקט כינרת. . מקדונלד'ס או ברגר קינג? לפני שהפכתי לצמחוני הייתי פוקד את הבורגר קינג. . יאס או הוט? חושב שכבלים זה דבר מיותר לחלוטין. .. אבטיח או מלון? - אלרגי לשניהם. . תפוז או נענע? תפוז. . קולה או פפסי? שוב, משקה איום. . רם אורן או ג'ון גרישם? זו נבלה וזה טרפה - לא מעדיף אף אחד מהם. . ניוטון או אינשטיין? ניוטון. . לבן או שחור? שחור. . משקפיים או עדשות? משקפיים. . חיים או מוות? אני מת על החיים האלה וחי לא בשביל למות. . אוניברסיטה או מכללה? מכללה. . צבא או ש"ל? צבא. . עתיד או עבר? עתיד. . תות או פטל? תות. . מתמטיקה - 3 יחידות או 5? שלוש אם כבר עושים. . רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? רכב שנוסע
. בצבא- לוחם או ג'ובניק? כמה שאפשר לתרום- ג'ובניק גם תורם. התחלתי כקרבי ועקב פריצת דיסק בגב הפכתי להיות ג'ובניק בבסיס בדרום לקראת סוף השירות. . ספר או סרט? ספר. . דיסקמן או MP3? MP3 . קלטת או דיסק? קלטת. . תקליט או קלטת? תקליט. . כדור הארץ או מאדים? כדור הארץ- מה רע פה? . כחול או כתום ? כחול. . סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. . פלאפון או סלקום ? גם פלאפון זה דבר מיותר- כמה חבל שאנחנו אל יכולים בלעדיו - פלאפון. . לב או ראש? ראש. . 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? שומר מסךך הוא הכולבוטק החדש. . ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? לפני חמש שנים. . תל אביב או ניו-יורק? לא הייתי עדיין בניו יורק אז יהיה לי קצת קשה לענות. . יום או לילה? לילה. . רכבת או אוטובוס? אוטובוס. . מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד. . טניס או כדור-עף? טניס. . כלב או חתול? כלב. מה הייתם עושים אילו- . הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? שיבושם לו. . אותו דבר כמו בשאלה רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מזמין לו משטרה. . הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מיד רץ לעזור לו. סיטואציה כזו לא מצחיקה אותי בכלל. . היית מגלה שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לא נעים במיוחד. . היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? הייתי מתקשר להיפרד. . היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי מאושר. ועוד קצת עליך . תחביבים - העבודה שלי (בישול בבתים, צילום), כתיבה, קריאה, באולינג, האזנה למוסיקה, משחק. . אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? טיבט. . 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? עט, מחברת, נגן מוזיקה סולארי, ספריה, עץ פירות. . מה ממש מעצבן אותך? שקרנים, צבועים. . ציין 3 תכונות טובות שלך. הקשבה, סבלנות וטוב לב. . ציין 3 תכונות שליליות שלך. כסיסת ציפורניים, חוסר ביטחון, ביישנות יתר. . כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? רופא. . היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? לעזור לאנשים. . מה ממש חשוב לך בחיים? הערכה מהצד השני. . ממה את/ה הכי מפחד/ת? מחלת הסרטן, בדידות. . מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שנתיים וארבעה חודשים. . מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? נסעתי למישהי לבסיס, הבאתי לה מכתב, בונבוניירה ודיסק וחזרתי הביתה. . מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? שחבר לי סיפר לי שהוא קנה רכב וכבר עשה בו 5 תאונות בשלושה שבועות ואז נכנסו בנו. . את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? תרבות, פנאי וקצת ספורט. . את/ה אלים/ה? אני מקווה שלא. . את/ה חכם/ה? יש אומרים. . את/ה אוהב/ת ללמוד? כן, תמיד שמח ללמוד דברים חדשים. . מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? ילדים, פירגון, נתינה, לדעת שגרמתי למשהו טוב בצד השני. . את/ה אוהב/ת לטוס? כן. . מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שאני נמצא בתוך קוביה והולך בה במעגלים ואז אחרי כמה שנים עשו סרט ממש דומה. . חשוב לך ללכת עם הזרם? אני אדם שאוהב ללכת נגד הזרם אבל בדברים מסוימים אני לא מתנגד ללכת עם הזרם. . כתבת פעם שיר ? אני כותב מגיל תשע. יש לי מאות. . כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 35 אגורות. . למפגש פורום- תבוא/י? אם יהיו שם מספיק חברים טובים אז בכיף ! . מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? מקומות שקטים בעיקר. אני אוהב גם הופעות, הצגות, ישיבה עם חברים, צפייה בסרטים, באולינג. . אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? משתגע- שונא שאין לי מה לעשות. . אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? בטח באמסטרדם. עכשיו תורכם לשאול אותי שאלות.