שלום

ש חף

New member
שלום שלום

יש הרבה מקום! קודם כל החתימה שלך שווה
במיוחד אחרי שחזרתי משיחה ארוכה עם חבר טוב שהתחתן לא מזמן וכבר יש בעיות
מבאס משהו. אתה יכול לספר על עצמך חופשי,אם יהיו שאלות נשאל תעשה חיים פה!

טל205

New member
אהלן גברבר

מה שלומך? ספר,ספר לנו קצת מאיפה אתה מוכר לנו?

טוב, אז ככה..

הכנתי לכם פה שאלון - תנסו לדוג מתוך התשובות שלי שאלות . שם - עידו. . תאריך לידה: 25.3.1978 . גיל - 29 . ארץ לידה - ישראל . מקום מגורים נוכחי - מושב במרכז הארץ. . עיסוק - אומנות . מספר אחים/אחיות - אחות אחת, בת 26. . רישיון -יש/אין ? אין כרגע. . באיזה שפות אתם שולטים ? עברית, אנגלית. דברים שאתם אוהבים . שיר - WICKED GAME . סרט - סינמה פרדיסו. . ספר - הבושם- פטרק זסקינד. . משחק - GETAWAY . אתר באינטרנט- תפוז. . פורום באינרנט - פעם זה היה אהבה ורומנטיקה- היום אין פורום שבו אני משתתף. . מקצוע בבית ספר : תיאטרון- מגמת משחק - ציון סופי 97. . מקום בילוי - מקומות שקטים. . תוכנית טלויזיה : אבודים. . תחנת רדיו : מאזין לרדיו רק בשעות הלילה לשירים שקטים מתחנות שונות. דברים שאתם שונאים . שיר : חושב עליה. . סרט : סרטי ג'קי צ'אן וברוס לי. . ספר : יצירה קורעת לב של גאוניות מרעישה, שיחות עם אלוהים. . משחק : WWE שמשחקים כל בני הנוער על בסיס מכות בזירה. . אתר באינטרנט : כל האתרים שנתקעים ולא עולים למרות שהמהירות היא גדולה. . פורום באינרנט : אתרי בגידות, תככים. . מקצוע בבית ספר : מתמטיקה. . מקום בילוי : מועדון . תוכנית טלויזיה : כל הטלנובלות. . תחנת רדיו: התחנה שבה כל מיני אנשים משחקים אותה רבנים ונותנים עצות כזב לאנשים אומללים כדוגמת: זוהר- אל. כן / לא - מוזמנים לצרף נימוקים . להשתכר : לא, זה עושה לי רע. אין לי בעייה לתפוס ראש עם הייניקן אבל גם זה לא לעיתים קרובות. . לעבוד על אנשים בטלפון - פעם אהבתי, היום אני כבר מבוגר בשביל הדברים האלה. . סמים - לא מבין למה זה טוב. זוהי בריחה וחוסר אחריות. להתגייס לצה"ל - כן, לדעתי זה חובה כי כל אחד צריך לעבור את זה ולתרום את חלקו. . לתרום לאגודה למען הסרטן - תמיד. מחלה נוראית, שרק ימצאו לזה משאבים טובים יותר. . לשתות הרבה קולה - לא מבין מה אנשים מוצאים במשקה הזה- תהרגו אותי! . להתנדב - בשמחה. אם אני יכול לתרום, אז למה לא. ככה אני גם צובר ניסיון בנושאים שלא נוגעים לי. . לחזור בתשובה - אני חושב שלא צריך להיסחף יותר מדי, העיקר שיש אמונה בלב. . לקנות את הפלאפון הכי חדיש בשוק - אני אדם צנוע, לא מחפש להתחדש. . לזרוק הכל ולטוס מחר על הבוקר לתאילנד - גם איזה חוסר אחריות מסוים. אולי עדיף לבב את העינינים כאן ואז לנסוע לשם. . להשתתף בתוכנית ריאליטי - זה פתטי ומטופש. . לשרוף את התעודת בגרות - אין לי בעייה עם זה- ממילא אף אחד לא מסתכל על זה. . לישון על ספסל ברחוב מבחירה - ניסיתי, היה נחמד- שוב, עברתי את הגיל. . לחגור גם מאחור זה או זה? חובה! זה דבר שצריך לעשות כי אי אפשר לדעת עם מי אתה עולה. . הראל- סקעת או מויאל? מויאל הפתיע אותי מאוד בווליום כינרת אותו תיעדתי כחלק מפרוייקט כינרת. . מקדונלד'ס או ברגר קינג? לפני שהפכתי לצמחוני הייתי פוקד את הבורגר קינג. . יאס או הוט? חושב שכבלים זה דבר מיותר לחלוטין. .. אבטיח או מלון? - אלרגי לשניהם. . תפוז או נענע? תפוז. . קולה או פפסי? שוב, משקה איום. . רם אורן או ג'ון גרישם? זו נבלה וזה טרפה - לא מעדיף אף אחד מהם. . ניוטון או אינשטיין? ניוטון. . לבן או שחור? שחור. . משקפיים או עדשות? משקפיים. . חיים או מוות? אני מת על החיים האלה וחי לא בשביל למות. . אוניברסיטה או מכללה? מכללה. . צבא או ש"ל? צבא. . עתיד או עבר? עתיד. . תות או פטל? תות. . מתמטיקה - 3 יחידות או 5? שלוש אם כבר עושים. . רכב- יקר וחדיש, קורע את הכביש, או ישן ומקרטע שבקושי נוסע? רכב שנוסע
. בצבא- לוחם או ג'ובניק? כמה שאפשר לתרום- ג'ובניק גם תורם. התחלתי כקרבי ועקב פריצת דיסק בגב הפכתי להיות ג'ובניק בבסיס בדרום לקראת סוף השירות. . ספר או סרט? ספר. . דיסקמן או MP3? MP3 . קלטת או דיסק? קלטת. . תקליט או קלטת? תקליט. . כדור הארץ או מאדים? כדור הארץ- מה רע פה? . כחול או כתום ? כחול. . סטימצקי או צומת ספרים? סטימצקי. . פלאפון או סלקום ? גם פלאפון זה דבר מיותר- כמה חבל שאנחנו אל יכולים בלעדיו - פלאפון. . לב או ראש? ראש. . 'כלבוטק' או 'שומר מסך'? שומר מסךך הוא הכולבוטק החדש. . ערוץ 3 היום או ערוץ 3 לפני 5 שנים? לפני חמש שנים. . תל אביב או ניו-יורק? לא הייתי עדיין בניו יורק אז יהיה לי קצת קשה לענות. . יום או לילה? לילה. . רכבת או אוטובוס? אוטובוס. . מוסיקה מזרחית או רוק כבד? רוק כבד. . טניס או כדור-עף? טניס. . כלב או חתול? כלב. מה הייתם עושים אילו- . הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? שיבושם לו. . אותו דבר כמו בשאלה רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מזמין לו משטרה. . הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מיד רץ לעזור לו. סיטואציה כזו לא מצחיקה אותי בכלל. . היית מגלה שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לא נעים במיוחד. . היית יודע/ת שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? הייתי מתקשר להיפרד. . היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי מאושר. ועוד קצת עליך . תחביבים - העבודה שלי (בישול בבתים, צילום), כתיבה, קריאה, באולינג, האזנה למוסיקה, משחק. . אילו יכולת להיות עכשיו בכל מקום שתרצה/י - איפה היית רוצה להיות? טיבט. . 5 דברים שהולכים איתך לאי-בודד? עט, מחברת, נגן מוזיקה סולארי, ספריה, עץ פירות. . מה ממש מעצבן אותך? שקרנים, צבועים. . ציין 3 תכונות טובות שלך. הקשבה, סבלנות וטוב לב. . ציין 3 תכונות שליליות שלך. כסיסת ציפורניים, חוסר ביטחון, ביישנות יתר. . כשהיית קטן/ה- מה רצית להיות כשתהי/ה גדול/ה? רופא. . היום- מה את/ה רוצה לעשות כשתהי/ה גדול/ה? לעזור לאנשים. . מה ממש חשוב לך בחיים? הערכה מהצד השני. . ממה את/ה הכי מפחד/ת? מחלת הסרטן, בדידות. . מה הקשר הזוגי הכי ארוך שהיה לך? שנתיים וארבעה חודשים. . מה הדבר הכי נועז שעשית אי פעם? נסעתי למישהי לבסיס, הבאתי לה מכתב, בונבוניירה ודיסק וחזרתי הביתה. . מה הדבר הכי הזוי שאי פעם קרה לך? שחבר לי סיפר לי שהוא קנה רכב וכבר עשה בו 5 תאונות בשלושה שבועות ואז נכנסו בנו. . את/ה לוקח/ת עיתון בבוקר- אילו נושאים אקטואלים מדברים אליך? תרבות, פנאי וקצת ספורט. . את/ה אלים/ה? אני מקווה שלא. . את/ה חכם/ה? יש אומרים. . את/ה אוהב/ת ללמוד? כן, תמיד שמח ללמוד דברים חדשים. . מה הדברים שגורמים לך כיף והנאה? ילדים, פירגון, נתינה, לדעת שגרמתי למשהו טוב בצד השני. . את/ה אוהב/ת לטוס? כן. . מה החלום הכי מוזר שהיה לך אי פעם? שאני נמצא בתוך קוביה והולך בה במעגלים ואז אחרי כמה שנים עשו סרט ממש דומה. . חשוב לך ללכת עם הזרם? אני אדם שאוהב ללכת נגד הזרם אבל בדברים מסוימים אני לא מתנגד ללכת עם הזרם. . כתבת פעם שיר ? אני כותב מגיל תשע. יש לי מאות. . כמה כסף יש לך עכשיו בארנק? 35 אגורות. . למפגש פורום- תבוא/י? אם יהיו שם מספיק חברים טובים אז בכיף ! . מה סוגי הבילוי המועדפים עליך? מקומות שקטים בעיקר. אני אוהב גם הופעות, הצגות, ישיבה עם חברים, צפייה בסרטים, באולינג. . אם היתה לך חצי שנה ריקה עכשיו- מה היית עושה בזמן הזה? משתגע- שונא שאין לי מה לעשות. . אילו יכולת לגור איפה שבא לך- איפה היית גר/ה? בטח באמסטרדם. עכשיו תורכם לשאול אותי שאלות.

ש חף

New member
וזאת הייתה

התשובה הכי ארוכה שנכתבה בפורום לשאלה "ספר קצת על עצמך"

טל205

New member
תישאר לבנתיים בהפקה

תיכף יעלו מאזינים.. חחח .. הייתי אומר שאתה בנאדם נוסטלגי.אני טועה?

...

נוסטלגי.. ממ.. יש בזה משהו. אם אתה מגדיר נוסטלגי כאחד שאוהב שירים ישנים, שומע ג'ז של שנות השלושים, מת על פרנקלין, וושינגטון ובוב מילר אז כן, אני בחור נוסטלגי.

עדו שלנו ולא ניתן אותו!איך אני שמחה

לקרוא אותך פה.. נוסטלגי שכמוך! מה ניש? לונג טיים נו ספיק... חדש לי מה קורה איתך.

מורן יקרה שלי

מה קורה דני דין? אצלי הכל בסדר עד כמה שאפשר. באמת שלא דיברנו המון זמן - שנינו עובדים קשה אבל אני עוד פה ושם - את בכלל נעלמת. מקווה שהכל בסדר. מקווה לראותך בקרוב, אנחנו מכירים כבר לא מעט זמן ואולי כבר הגיע הזמן. מקווה שיהיה לך זמן היכן שהוא בחמש השנים הקרובות

בנתיים את מפקירה את הראש הזה

לחסדן של בנות המרכז
סתם.. סתם.. אם נהיה רציניים - שתהיי מספיק רצינית להחליט מתי מתראים- את יודעת היכן למצוא אותי - יש לך את כתובת יונת הדואר שלי, את האי מייל, הפקס, הפלאפון, הטלפון, חברת התמיכה של האשל והחוט וכיו"ב. את רק צריכה לקבוע איתי וניפגש - זה לא ילך אם רק אני אגיע

ש חף

New member
זה נכתב בצחוק

טוב נו,עם הזמן תכיר את הציניות המתפרצת שלי

למעלה