שלום שלום, שמי מאיה, חדשה, נחמד אצלכם, אשמח להצטרף (-:.
M maya1506 New member 4/9/07 #3 היי, סבבה אז כךךךךךךךך, אני בת 33, רווקה (די חלוקה בעניין אם באושר או לא), מגדלת בנחת וגאווה את כלבי הייקר נייט בן השבע. זה בכללי
היי, סבבה אז כךךךךךךךך, אני בת 33, רווקה (די חלוקה בעניין אם באושר או לא), מגדלת בנחת וגאווה את כלבי הייקר נייט בן השבע. זה בכללי
M maya1506 New member 4/9/07 #6 תודה האמת שנראה כך, אני מדי פעם נכנסתי וקראתי את ההתכתבויות שלכם, אני יודעת שהתיאור שלי על עצמי היה קצר ולא ממש מפורט, אבל עם הזמן..... אשמח לשמוע גם קצת עלייך ....
תודה האמת שנראה כך, אני מדי פעם נכנסתי וקראתי את ההתכתבויות שלכם, אני יודעת שהתיאור שלי על עצמי היה קצר ולא ממש מפורט, אבל עם הזמן..... אשמח לשמוע גם קצת עלייך ....
ש ש חף New member 4/9/07 #5 אהלן מאיה אני מקוה (האמת היא בטוחה) שתהני כאן איתנו. יש לי גורה חדשה ומהממת,לברדורית
M maya1506 New member 4/9/07 #7 ../images/Emo180.gif נראה כך (-: וואי, לברדורית, אחד היפים אבל גם ההיפראקטיביים, אני מקווה שיש לך מספיק כוחות בשבילה, שלי הוא רודווילר מעורב בלגי - חתיך
../images/Emo180.gif נראה כך (-: וואי, לברדורית, אחד היפים אבל גם ההיפראקטיביים, אני מקווה שיש לך מספיק כוחות בשבילה, שלי הוא רודווילר מעורב בלגי - חתיך
ש ש חף New member 4/9/07 #10 כן היא משוגעת אבל מתוקה. יש לי עוד אחת - מעורבת,גם היפרית עכשיו שתיהן רצות וקופצות כמו מטורפות