שלום...

kipoda20

New member
שלום...

התוועדתי לפורום הה (אחים ואחיות) לפני כמה שעות... אני שמחה שיש פה במה לכתוב על סדרה שאני מרותקת אליה כבר 20 שבועות... רציתי לכתוב על עניי שקצת מציק לי... בפרקים הראשונים, נראה לי השלישי, מתגלה דירת מסתור שוויליאם קנה ללא סיבה. לאחר מכן מתברר שגה בו הולי... ישנה התלבטות בין האחים האם למכור את הבית או להשאיר את הבית לשפחה. באותו פרק ממינה נורה ווקר את כל המשפה והחברים למסיבה, ובינהם גם הולי. במהלך המסיבה נחשפת הותה של הולי כ"מסתורית" של וויליאם האב, בנוסף לכך גברת ווקר חושפת שידעה על הגברת כבר לפני עשרים שנה. במהלך כל הסידרה ציפיתי שיזרקו אותה מהבית אחרי כל השנים האלו. בסוף הפרק נורה מחליטה למכור לה את הבית... אני ממש זעמתי על הקטע הזה... לאישה כמו הולי אין שום זכות לחסדים! נשים כאלה צריכות להיזרק לרחוב בלי פרוטה נשים שחיות על חשבון גברים נשואים צריכים להוקיא אותן מהחברה לילה טוב קיפודה

blur2

New member
שלום קיפודה! ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם לדעתי נורה הייתה יותר מדי נחמדה להולי.. אבל: וויליאם העניק לה אושר רב במהלך הנישואים, והיא הבינה שהולי הייתה חלק אינטגרלי בחייו, ולכן היא כנראה הסכימה למכור לה את הדירה. שוב - זה לא בה לה מאוד בקלות.. אבל ההתמודדות שלה עם המצבים האלה, לעמוד מול האישה שבעלה בגד איתה.. אלה הן הסיבות שבגללן אנחנו אוהבים את הדמות של נורה

למעלה