שלום רציתי לשאול מה אומרת רגישות pt ?
S shir456היחידה New member 22/8/07 #3 מה זאת אומרת לא ברור?? הייתי אצל אורטופד והוא רשם לי בממצאי הבדיקות רגישות pt בתלונות הוא רשם כאבברך דו צדדי מה זה רגישות pt ?
מה זאת אומרת לא ברור?? הייתי אצל אורטופד והוא רשם לי בממצאי הבדיקות רגישות pt בתלונות הוא רשם כאבברך דו צדדי מה זה רגישות pt ?
נ ננו9 New member 23/8/07 #6 כאבים בברך אמרת? לדעתי (המקצועית אך הלא רפואית) הכוונה היא PatelloFemural האם ישנו כאב חד מאחורי פיקת הברך? תוכלי לקרוא כאן ולהעשיר ידיעתך
כאבים בברך אמרת? לדעתי (המקצועית אך הלא רפואית) הכוונה היא PatelloFemural האם ישנו כאב חד מאחורי פיקת הברך? תוכלי לקרוא כאן ולהעשיר ידיעתך
נ ננו9 New member 23/8/07 #7 עכשיו גם ראיתי שאת חזק באירובי אז בכלל חליע לאללה על הברכיים שלך תני בחיזוק של שרירי הירך: ארבעת הראשים, סרטוריוס, מקרבים ומרחיקים וכמובן, ההמסטרינג שלך ברגל הפצועה - חלושס.... תני בגמישות, עבודת ייצוב קרסול ותבחני את ההנעלה שלך. שיהיה בהצלחה בהדרכה חנן
עכשיו גם ראיתי שאת חזק באירובי אז בכלל חליע לאללה על הברכיים שלך תני בחיזוק של שרירי הירך: ארבעת הראשים, סרטוריוס, מקרבים ומרחיקים וכמובן, ההמסטרינג שלך ברגל הפצועה - חלושס.... תני בגמישות, עבודת ייצוב קרסול ותבחני את ההנעלה שלך. שיהיה בהצלחה בהדרכה חנן