שלום!

שלום!

אני מחשפש איזשהוא משחק תפקידים שלא מתרחש בתקופת ימי הביינים או בעתיד (הכי טוב בתקופה שלנו) בתודה ליאוהסוסון!!!

ogmios

New member
יש לא מעט כאלה

תוכל לפרט יותר מה אתה מחפש? (לדוגמה - נגיעה כזו או אחרת בעל-טבעי, גיבורי על, אימה, משחקי ריגול וכיו"ב)

Ihavenonick

New member
אני לא מאמין שאני אומר את אבל....

יש את Vampire: the masquerade ואת אחיו הצעיר יותר (המהדורה החדשה יותר של אותו עולם) Vampire: the requiem זה ניכנס לקטגוריות שציינת- בזמננו ואימה.

Serpent Axis

New member
אני דווקא ממליץ על Vampire: The Requiem

משתי סיבות: 1. אתה תמצא שאפשר לרכוש את ספרי הבסיס שלו (אחד למעשה מספק את החוקים למשחק ולכל משחק אחר המתרחש בעולם האפלה. קשה לפספס אותו, ספר כחול המתהדר בכותרת World of Darkness - נא לא לבלבל עם Monte Cook's World of Darkness - והשני הוא הספר האדום שכותרתו Vampire: The Requiem) בכל חנות שמוכרת מוצרי משחקי תפקידים. אתה לא תוכל למצוא את Vampire: The Masquerade ברוב המקומות הארץ. למעשה, קשה עד בלתי אפשרי להשיג אותו בכל מקום בעולם. 2. Vampire: The Requiem יותר מתאים למתחילים, לכאלה שלא הכירו את Vampire: The Masquerade. כמו שכתבתי, את Vampire: The Masquerade קשה מאוד למצוא בלאו הכי, למרות שהוא זול יותר מהבחינה הזו שצריך רק ספר אחד כדי לשחק בו - ספר הליבה שלו.

ogmios

New member
המלצה מסוייגת

In Dark Alleys מבית היוצר של Vajra Enterprises היא שיטת אימה נהדרת שמציגה סוג של אימה ששונה הן מ-Vampire והן מקש"ק שהומלצו בת'רד זה (שגם על שתיהן אני ממליץ בחום, אגב). אסייג רק ואומר שספר המשחק כולל לא מעט תכנים קשים, ולא הייתי ממליץ עליו לשחקנים צעירים. גילוי נאות: כותב שורות אלה שימש כיועץ מחקר וכפלייטסטר לשיטה

DDN

New member
שלום לך סוסון

ברוך הבא לפורום. בשביל משהו בתקופתינו, יש לך גם את D20 MODERN

ogmios

New member
הערה קטנה

אני ממש לא מומחה בק20 מודרני, אבל להבנתי עתידו קצת לוט בערפל עם ההכרזה על מו"ד 4, והייתי מחכה קצת לפני שהייתי מחליט ללכת על שיטה כזו.

לפי הSRD שלה, היא לא משהו

את הSRD של מ"וד המודרנית (כן, כן, ק20 המודרנית, שמענו) אפשר לקרוא לגמרי בחינם כאן: http://www.dandwiki.com/wiki/MSRD:Modern_System_Reference_Document

למעלה