בובה..
אין לי מילים להסביר לך כמה אני מבינה אותך. אל תעצרי את החיים כי הוא נסע, תצאי ותבלי עם חברים, תעבדי הרבה, זו הסחת דעת טובה. אבל גם אל תדחקי פנימה את הרגשות שלך, ואם את מרגישה שאת לא מסוגלת לחכות לו אז תנסי לעבור הלאה. מצד שני, אם רק קשה לך הגעגוע, ואת אוהבת אותו ויודעת שכשהוא יחזור תוכלו לחזור לאותו הקשר-- תשמרי עליכם. זה הכל בידיים שלך. ועם כמה שקשה לשאת את החתיכת מעמסה המטורפת הזו, תדעי שהוא חושב עליך כל הזמן ואם תיכנסו לשיגרה כלשהי ותצליחו לעבור את זה, תצליחו לעבור הכל. משהו שהבנתי אתמול זה שזה לא נקרא "לשבת ולחכות" אם נמשיך בחיים שלנו, כמובן שלא לשכוח וכמובן שלא לנסות להפסיק להתגעגע כי אחרי הכל הגעגוע זה מה שיחזיק אותנו ואותם. אבל כן לצאת, כן להינות, כן לחזור לקשרים עם אנשים מהעבר שהתגעגעת אליהם, כן להיתמך ע"י חברים וחברות. ולא למות בובה, למות זה ביג NO NO, ומה הוא יעשה כשהוא יחזור ולא תהיי כאן.. כמו שהוא לא עצר את החיים שלו ואת תכנוני העולם הגדול שלו על אף האהבה שלו אליך, גם לך מותר לתכנן תכנונים גדולים ולצאת לטיולים, אפילו בארץ, או לחרוש את העולם בקניות או לעבוד כמו מטורפת וביום אחד לבזבז את כל המשכורת. ואת עוד אדם שכל הזמן מחייך ואת יודעת להינות יותר מכל אחד אחר, אז את יכולה לעבור את זה.. את יכולה להתרגל לגעגוע ולתת לו לנקר בך, אבל תוך כדי גם לעשות את ההפרדה וממש להצליח להינות [בונא זו מילה מוזרה], אפילו שהוא בצד השני של היבשת. היי, הוא לפחות עדיין באותה יבשת... אני סומכת עליך שתעברי את זה, ועל שניכם שתחזרו לאותו קשר מדהים שהיה לכם לפני שהוא נסע וגם עכשיו כשהוא שם. כי אחרי הכל ה-3 וחצי חודשים האלה קטנים עליכם אם זה מנט טו בי, אפילו אם זה מנט טו בי לעכשיו. ואני אוהבת אותך, רק שתדעי, ואני מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר ושתרגישי קצת יותר טוב. את יודעת איפה לתפוס אותי אם תרצי לדבר, ואת יותר ממוזמנת...