שלום אני משתתף חדש בפורום.. (תתעלמו מהשם...) אני מתופף חצי שנה, אני בתהליכי סיום של הספר הראשון שלי (mini monster rock book) והולך להתחיל את הספר השני שלי (Bass drum, אני לא זוכר את ההמשך). ווווווזהו
המורה שלי אמר לי אחרי 10 שיעורים שאני מתקדם, וישר העביר אותי אילו. אני בעמוד 16 אבל אני עושה את כל הקצבים ב: KEY KEY + SNARE רבעים על ההי הט שמיניות על היי הט חלקי 16 אוף בייט אוף בייט עם רבעים על ההי הט אוף בייט עם שמיניות על היי הט אוף בייט רגל ד"א אחלה ספר!
אני מתופפת כבר שבעה חודשים, ואני במיני מנסטר בעמוד... 6... אבל תכלס עד היום היו לי שמונה שיעורים (בשבעה חודשים... בערך שיעור לחודש) אז לא ממש התקדמתי.. המורה שלי אמר לי שאני מתקדמת יחסית מהר למספר השיעורים, אבל שבעה חודשים.. עמוד 6... אוי כואב לי לשמוע את זה שכולם מתקדמים... אני צריכה להתחיל לקחת שיעורים... או לפרוש לדוקים...
מה זה שאת בעמוד 6 אומר שאת לא טובה? הספר הזה הוא לא מדד! אני מנגן כבר שנתיים בכלל בלי ספר, רק מדברים שהמורה נותן לי... מה שכן, קצב של שיעור לחודש זה באמת איטי, תתחילי לקחת יותר!!
אני בכל מקרה ממש לא רץ בספרים... אני לומד שנה וחצי עדיין לא סיימתי מיני מונסטר אחד כי אנחנו עושים אותו בכל מיני וורסיות שונות ושתיים זה כי אני עובד אם 3 חוברות בו זמנית לפעמים 4 mini-monster שכולם מכירים agostini נראה לי שככה כותבים גם תרגילים לסנר וגם מעברים ומקצבים ושטיות victorivitz נראה לי רק תרגילים לסנר בכל מקרה אני לא חושב שיש סיבה לרוץ בחוברות ואגב יש לי חבר שמתופף משהו כמו 4 שנים והוא מעולה ובשנה הראשונה הוא היה רק עמוד 6 במיני מונסטר...