שלום!

Little Panda

New member
שלום!

אני הודיה ואני בת 14 עוד חודש וחצי... אני ממש אוהבת את הסימפסונים ואת פיוצ'רמה (סדרות חזקות!) ותהיתי אם אוכל להצטרף...
נ.ב. אני אשמח אם תוכלו להביא לי תמונה של גרין דיי מהסרט של הסימפסונים (אמרו לי שהם מדבבים את הדמיות שלהם בסרט...) תודה

starman

New member
ברוכה הבאה לפורום

הם אכן מופיעים בסרט ורואים אותם גם בטריילר למספר שניות כאשר הבמה שלהם שוקעת כמו טיטניק בערך בדקה ושלושים ושש שניות . לצערי אין לי כרגע תמונה .

homerJsimpson

New member
ברוך הבא! + נצל"ש

מישהו יודע מתי ואיפה משדרים את פיוצ'רמה בישראל, אם בכלל?

starman

New member
לא משדרים , פעם שידרו בביפ והם אמרו שאולי הם

שוב ישדרו מתי שהוא ( הם אמרו לי את זה לפני כשנה ) .

Little Panda

New member
אני בת...

והלוואי שישדרו שוב את פיוצ'רמה! ראיתי שכתבתם איפשהו למטה שהרבה הצטרפו לפורום בגלל הסרט, רק רציתי לציין שאני מעריצה את משפחת סימפסון (ואת פיוצ'רמה) כבר המון המון זמן אבל רק עכשיו נרשמתי לתפוז... תודה רבה על התמונה אני ממש אוהבת את גרין דיי (מי שמכיר או מעריץ יכול לשים לב שהסוף של השיר שהם מנגנים בסרט הוא כמו הסוף של השיר "אמריקן אידיוט"- רק רציתי לציין) לילה טוב ושוב תודה
נ.ב. מצאתי אתר עם מלא ציטוטים של הומר: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=550956 (אני לא יודעת לעשות לינק...) לדעתי הציטוט הכי מצחיק הוא D'oh

RoieL

New member
מאוד אהבתי את מה שעשו לגרין דיי בסרט

בעיקר כי בסוף הם נראים ככה:

ChrisCole

New member
../images/Emo45.gif אהבתי שהביאו אותם רק בגלל שהרגו אותםבסוף

XD

Little Panda

New member
אכן זה מאוד מצחיק, אך גם מאוד מצער...

מי ששם לב, בלויה שלהם, הכומר מנגן משהו שנקרא: "אמריקן אידיוט- גרסת הלויה" (אין לי כח לכתוב את זה באנגלית) וזה ממש מצחיק בפעם הראשונה ששמים לב...

RoieL

New member
בוקר טוב

מסך קולנוע שלם התרכז בדף הזה, למטה הם גם כתבו את התרגום העילג של זה בכתוביות. מי שפספס את זה פשוט דיסלקט

Numnum

New member
הכומר גם אומר

"For the latest rock band to die in our town" ואז הומר עובר בין האנשים ואומר : "praise jebes" ...במקום jesus.

למעלה