שלום..

שלום..

שלום, אני חדשה פה ורציתי לשאול שאלונת.. אני והאקס שלי ניפרדנ ו לפני חצי שנה היינו ביחד 3 שנים , אחרי כמה חודשים התבררר לי שחבר מאוד טוב שלו שם עליי עין, וגם אני עליו(חשבתי שהוא חמוד עוד שהייתי עם החבר), עכשיו החבר שלו אמר לי שהוא רוצה שנהיה ביחד אבל אי אפשר כי זה ירחיק בינו לבין האקס שלי, (וחשוב להזכיר האקס ניפרד ממני וכבר יש לו מישהי כבר 4 חודשים..).. וזה כזה מתסכל שאנחנו לא יכולים להיות ביחד.. בגלל כזה דבר.. והיה לנו לפני חודשיים איזה קטע של הסחפות, של נשיקות אבל הוא הבין שזאת הייתה טעות ואסור לנו להיות ביחד.. המצב ממש מעצבן, אני מנסה לשכוח מהבחור הזה אבל די קשה לי.. לא יודעת מה לעשות, והאם בכלל הוא באמתצ רצה או שסתם..

בעקרון זה סיטואציה שעדיף לא להיכנס לתוכה

לפחות מתוך כבוד לאקס שהיית איתו כל כך הרבה זמן, איך היית מרגישה אם הוא היה מפתח קשר עם אחת החברות הטובות שלך? אבל אם לשניכם יש ממש רגשות חזקים, ולא רק חרמנים או הידלקות אלא ממש מאוהבים אפילו הייתי אומרת (כי על פחות מזה עדיף כבר לוותר ולא להיכנס לזה) ואת חושבת שהבחור הזה ממש שווה את כל הסיבוך שבא בעקבות זה, אז הייתי אומרת כי במילא לאקס שלך כבר יש חברה 4 חודשים אולי אם החבר יפנה אל האקס שלך קודם וישאל לדעתו הוא יקבל את אישורו, יכול להיות שאם האקס שלך אחרי חודשיים אחריך כבר מצא מישהי אחרת זה מראה שכבר נגמרו לו כל הרגשות אליך אפילו לפני הפרידה הסופית והוא עבר הלאה לחלוטין (מצד שני אולי דווקא הבחורה הזאת היא ריבאונד כי האקס כל כך לא מצליח להתגבר אליך, גם זה יכול להיות). השאלה היא אם שווה לך את זה והאם יש ביניכם משהו כל כך חזק שאת לא יכולה פשוט לוותר ולהתרחק ממנו כי זה לא נשמע הכי טוב ומצד שני אם זאת כן אהבה גדולה אולי חבל לוותר בגלל האקס שבכלל מסודר כבר עם מישהי אחרת.

אביטל

אם יש משיכה והאקס שלך עם מישהי - אין מנוס שלא תפתחו את הקשר בניכם. בכלל השיטה הזו של : אני לא יכולה לצאת עם החבר של החבר נשמעת לי כל כך טיפשית כי ככה הולכת אהבה לאיבוד. אני חושב שאתם טועים שאתם לא מפתחים את זה הלאה. חשבתי שהחוק הזה כבר עבר מזמן מהעולם. תתעוררו ! יש לכם אהבה בידיים- כל מה שנותר הוא לממש אותה !

את טועה

כל אדם רשאי וצריך להיות בקשר עם כל אדם שיאהב וירצה, ואסור לאף אדם למנוע קשר אחר או לכפותו. השאלה אם הקשר הזה הוא של אהבה או של נצול ומשחק. אם זה משחק, זה מיותר ויכול להעליב. אם יש חבה ביניכם, אין רע בכך שתהיו בקשר רגשי טוב. החשוב שתהיי טובה ונעימה אליו מאהבה, ואז לאקס שלך לא תהיה סבה לכעוס.

kiaora

New member
יהודה יקר

לא בא לתקוף אותך, רק להבהיר לך מדוע אנשים מגיבים כפי שהם מגיבים להודעות שלך. "החשוב שתהיי טובה ונעימה אליו מאהבה, ואז לאקס שלך לא תהיה סבה לכעוס" אתה לא מבין שלאקס בכלל לא משנה אם היא טובה ונעימה אל החבר שלו או אם היא רעה ונצלנית? לאקס זה יפריע בכל מקרה וסיכויים טובים שאותו חבר כבר לא ישאר חבר של האקס

כמו שהסברתי לך

לא משנה אם יפריע לו. אם זה יהיה מאהבה ותהיי טובה אליו, זכותך להיות בקשר עם מי שתרצי. אם יכעס, יאלץ להתמודד, ואולי תעזרי לו ותנסי להרגיעו. היחסים ביניהם כבר ענינם.

היי

תודה רבה על העצות.. דבר ראשון אני לא רעה וממש לא נצלנית.. שמתי עין על החבר של האקס כבר ממזמן, עוד אפילו שהיינו חברים.. אני רוצה שיהיה ביננו משהו, כי אני באמת רוצה ... מצידו של החבר שאיתו אני רוצה להיות, אני לא בדיוק יודעת מה הוא מרגיש... בהתחלה שהו סיפר לי על רגשותיו זה היה נשמע שהוא ממש מאוהב בי.. אבל מי שממש מאוהב לא מתנהג ככה, הוא היה מנסה לדבר עם האקס.. אני מקווה שדברים אולי ישתנו...וכן נהיה ביחד... בעיקרון אני בדעה, של מה שצריך לקרות יקרה..

לא תמיד צריך להכריז

על רגשות באופן רשמי. הרבה פעמים מוטב להוכיחם במעשים ובדבורים. צרי אתו קשר והיי נעימה וטובה אליו ככל שאת אוהבת אותו, ואז יחוש בהערכתך ויתפתח קשר. לפעמים הכרזה מרתיעה.

kiaora

New member
חס וחלילה

לא אמרתי שאת רעה ונצלנית, אמרתי ליהודה שלאקס שלך לא ישנה אם את טובה ונעימה או רעה ונצלנית, בכל מקרה הקשר יפריע לו

נויה 2007

New member
בהחלט סיטואציה בעייתית

אני דווקא חושבת שהחבר של האקס שלך נמצא במצב שהוא הרבה פחות נעים... את "לא חייבת דין וחשבון" לאקס שלך על אחת כמה וכמה אם כבר יש לו מישהי חדשה 4 חודשים. הבעיתיות דווקא נמצאת בין היחסים של האקס עם החבר ולשם את לא צריכה וגם לא יכולה להכניס את עצמך... זה כבר השיקול של החבר האם הוא מוכן לוותר עליך בשביל שהאקס לא יתבאס עליו ואולי אפילו ינתק את הקשר (אני לא מכירה את האקס ולכן לא יכולה להגיב בשמו.. את מכירה אותו ואולי תוכלי לנחש) בכל מקרה הנקודה היא שזה לא כ"כ בידיים שלך... זה כבר יותר קשור בכמה באמת הוא מרגיש אליך משהו וכמה באמת הוא יהיה מוכן להקריב בשביל הקשר הזה. בשורה התחתונה תני לזמן לעשות את שלו... כמו שרשמת- אם משהו צריך לקרות הוא יקרה! ובכל אופן שיהיה בהצלחה

omer73

New member
הבעיה

בכל הסיפור הזה היא של הבחור החדש, לא שלך, כי את בניגוד אליו, לא חייבת לו שום דבר, אתם כבר לא יחד, ויותר מזה- הוא ארבעה חודשים נמצא בקשר. הבעיה היא שהחבר של האקס שלך נמצא במצב לא נעים ודיי בעייתי, ודעתי מתחלקת ל-2: דבר ראשון, כמו שכתבתי כבר, את לא חייבת לאקס שלך כלום, והדבר השני, זה הייתי מציע לחבר של האקס שלך- לבדוק מה הוא מרגיש כלפייך, ואם לא מדובר בסתם משיכה, או במשהו יותר עמוק, כי יכול להיות מצב שהאקס שלך יעמיד בפניו את הבחירה "או אני או היא".

למעלה